Ik presenteer mij nu zakelijker en toegankelijker

Ik presenteer mij nu zakelijker en toegankelijker

Sabine Adamzek: 

De live dagen waren zeer goed verzorgd, het eten was lekker en er was voldoende ruimte voor humor! De locatie was lekker rustig en helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen, dit heeft mij geholpen om te focussen.
Ik heb het meest gehad aan je begeleiding in hoe ik mij naar mijn klanten beter kan presenteren. Hierdoor heb ik een betere zakelijkere uitstraling gekregen.

Op mijn social media berichten wordt nu veel vaker gereageerd. En ik krijg meer verkeer op mijn website. Mijn blog is zelfs opgepikt door een grote organisatie die mijn blog wil verwerken in hun boek!

Een van mijn bijzondere klanten van het eerste programma is Sabine Adamzek. Door met Sabine te werken, ging er een hele nieuwe wereld voor me open. Wat een groot talent, met zoveel toewijding doet zij opstellingen bij ondernemers en bedrijven. Ze staat dicht bij zichzelf en kan daardoor alles geven wat ze in zich heeft.

Ik werd door haar deelname in mijn programma heel nieuwsgierig naar haar werkwijze. Ik volgde daarom een workshop bedrijfsopstellingen bij Sabine. Een aantal vragen waar ik al een tijdje mee worstelde en maar niet uit kwam, legde ik haar en de groep voor. Zodra de opstelling begon, gebeurde er iets. Ik kan nog steeds niet precies verklaren wat, maar ik weet wel dat er rust kwam in mijn hoofd en dat ik opeens heel helder zag wat de antwoorden waren en wat mij te doen stond. Dit heeft mij veel rust en focus gegeven.

Sabine begeleidde alles op integere wijze. Een echte aanrader voor iedereen die niet direct antwoord kan vinden op een moeilijk vraagstuk.

Hieronder vertelt Sabine wat het groeiprogramma haar heeft gebracht.

“Ik presenteer me nu zakelijker naar mijn klanten. Dit leidt tot meer opdrachten!

- Sabine Adamzek

Mijn blog is opgepikt en wordt nu gepubliceerd in een boek

Ik heb deelgenomen aan je programma, omdat ik veel positieve berichten over jou en je online programma gehoord had. Mijn doel was meer verkeer naar mijn website en groei in mijn bedrijf.

Jouw enthousiasme werkte op mij zeer inspirerend. Het samenwerken met andere ondernemers bracht voor mij veel helderheid. Ook het samen sparren, vooral over teksten, vond ik waardevol. Mijn aanbod staat nu scherp.

De live dagen waren zeer goed verzorgd, het eten was lekker en er was voldoende ruimte voor humor! De locatie was lekker rustig en helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen, dit heeft mij geholpen om te focussen.
Ik heb het meest gehad aan je begeleiding in hoe ik mij naar mijn klanten beter kan presenteren. Hierdoor heb ik een betere zakelijkere uitstraling gekregen.

Op mijn social media berichten wordt nu veel vaker gereageerd. En ik krijg meer verkeer op mijn website. Mijn blog is zelfs opgepikt door een grote organisatie die mijn blog wil verwerken in hun boek!

SABINE ADAMZEK  //  www.desystemischeblik.nl

About

Johanna Oosterbaan

Als online marketing- en communicatieadviseur help ik ambitieuze ondernemers om de online klantbeleving te verbeteren. Zodat zij bezoekers op hun website ontvangen die informatie feilloos kunnen vinden, begrijpen, een connectie willen aangaan en uiteindelijk klant worden.

>