€0.00
Cart

Geen producten in je winkelmand.

Unieke tips voor ondernemen, marketing en websites met resultaat

In een reeks artikelen geef ik mijn visie over actuele onderwerpen en deel ik mijn kennis over online marketing, ondernemen en websites.

Bewustwording

Ondernemen met resultaat

Lees hier mijn eigen ervaringen en bespiegelingen over ondernemen & leiderschap, inclusief de ups en downs die bij het ondernemen horen. Bedoeld als inspiratie voor ambitieuze ondernemers en klantgerichte organisaties.

inspirerende artikelen

Marketing die raakt

Artikelen die je helpen om de klantreis voor je klanten zo optimaal mogelijk in te richten, zodat jij een optimale klantbeleving realiseert en hierdoor meer aanvragen en/of boekingen. 

Praktische tips

Websites met resultaat

Praktische artikelen over het neerzetten van een gebruiksvriendelijke website met resultaat: meer binding met je websitebezoekers en hierdoor meer boekingen en aanvragen.

Conversie optimalisatie

Onderzoek & trends

Als Communicatiewetenschapper ben ik dol op onderzoek uitvoeren en trends in de markt ontdekken. Sturen op statistieken is een fascinerende wereld. Regelmatig doe ik onderzoek en deel ik de resultaten in een praktisch artikel. 

Weet je niet waar te beginnen? 

Doe de websitecheck en zie wat jij direct kunt verbeteren aan je website.

Klantcasussen

Mijn klanten en hun verhaal

Door de jaren heen heb ik veel bedrijven en organisaties geadviseerd op het gebied van marketing, communicatie en websites. Daarnaast heb ik een programma voor ambitieuze MKB'ers/ ZZP'ers. In een serie artikelen doen enkele klanten van deze laatste groep hun verhaal.

Laatste artikelen

Veel bedrijven en organisaties hebben anno 2021 ...

Erno legt in deze introductie uit wat ...

Hoeveel energie heb jij nog als ondernemer? ...

>