De boekingen via mijn site stijgen enorm!

De boekingen via mijn site stijgen enorm!

In december 2019 belde Tietie dat ze via via had gehoord dat we bij Gouden Website make-overs van website doen. Haar doel was: boekingen stijgen en automatiseren van processen, zodat ze minder administratieve rompslomp zou hebben 

Tietie heeft een tentverhuurbedrijf en zocht iemand die ook meedacht met visie, positionering, haar merk en de plaats van haar bedrijf in de markt. Ze was dus bij Gouden Website aan het goede adres!

De start- een focusdag van Gouden Website 

We startten met een focusdag, waarna we een nieuwe website voor haar bedrijf maakten.

Dat niet alleen, maar ik keek ook samen met mijn team en Tietie hoe we de processen binnen haar bedrijf konden automatiseren. Dit betekende dat we een gebruikersvriendelijk boekingssysteem voor haar inrichtten. Hierdoor kon zij zich vooral op haar potentiële klanten kon focussen en minder op de administratieve kant.

Klaar om de markt te veroveren

Tietie was klaar om de markt te veroveren met haar nieuwe website en we wachtten op het moment dat de boekingen gingen stijgen.

Toen schopte de coronacrisis echter roet in het eten. Dit betekende zowel voor mijn bedrijf als voor haar bedrijf nogal wat. De campings waar zij de tenten had staan moesten dicht.

Tietie toonde echter veel veerkracht en bleef optimistisch. 

In juni, toen de sanitairgebouwen van de campings weer open mochten, begonnen de boekingen voor Tietie hard te lopen.

En al snel liep het storm. Het nieuwe boekingssysteem kwam nu goed van pas. 

Al met al was dit weer een fantastische en bijzonder vruchtbare samenwerking, waar ik samen met mijn team enorm van genoten heb. 


Dit zegt Tietie over onze samenwerking:

De boekingen via mijn site stijgen enorm en ondanks het bijzonder rare seizoen heb ik veel vertrouwen in de toekomst!

Ik ben Tietie Sanders en eigenaar van Tent-ok, waar ik onder de bedrijfsnaam S-kwadraat ingerichte tenten verhuur.
Zo’n twee jaar geleden heb ik besloten om te stoppen met mijn functie in loondienst. Via een kennis kwam ik in aanraking met de recreatie en heb ik de stap genomen om zelf, in samenwerking met campings, ingerichte tenten te gaan verhuren.
Klonk goed vond ik wel, maar dan komt er een heleboel op je pad. Materialen, keuzes, hoeveel, waar en met wie?

Traject vooraf was al bijzonder goed

Eind 2019 kwam ik via via in contact met Johanna. Zij heeft mij in een intake gesprek verschillende mogelijkheden aangeboden om op zoek te gaan naar de doelen en de sterke punten, maar ook verbeterpunten in mijn bedrijf. Samen met mijn man heb ik de focusdag gevolgd, het traject vooraf om alvast te discussiëren was bijzonder goed en gaf al erg veel inzicht.

Na een dag discussie met andere campingeigenaren en Johanna hebben wij onderweg naar huis veel gesproken over wat wij wel en niet willen. Met name het laatste is voortgekomen uit deze dag, waarin focus wordt gelegd op de sterke punten.

Website is belangrijkste bron naar potentiële markt

Het was een geweldige dag en de basis was gelegd om de website aan te gaan passen. Maar ja, hoe, want één ding wat ik heb geleerd tijdens deze focusdag, is dat je dicht bij jezelf moet blijven en je website de belangrijkste bron is naar je potentiële markt.

Na overleg met Johanna heb ik via haar bedrijf “Gouden website” mijn website laten maken. Zelf heb ik steeds mee kunnen draaien in het gehele proces en hierdoor veel geleerd. Een perfecte basis om samen met een team mijn eigen wensen en teksten te plaatsen op de site.

Het gevolg is dat mijn bedrijf veel bezoekers krijgt en dat er ook veel vragen worden gesteld via mijn ingestelde e-mail. Hierdoor heb ik veel inzicht gekregen in de wensen van mijn potentiële gasten.

Boekingen stijgen enorm

De boekingen via mijn site stijgen enorm en ondanks het bijzonder rare seizoen heb ik veel vertrouwen in de toekomst.

Johanna heeft mij laten zien waar mijn kracht ligt en waar verbeterpunten mogelijk zijn. Hierdoor komt de focus op de juiste zaken te liggen en dat heeft nu al zijn vruchten afgeworpen.

Johanna is een fijne sparringpartner, die door haar veelzijdigheid een perfecte mix bezit voor ondernemers, startend of ervaren, die met haar samen willen werken. Dank!

Tietie Sanders

S kwadraat

About

Johanna Oosterbaan

Als online marketing- en communicatieadviseur help ik ambitieuze ondernemers om de online klantbeleving te verbeteren. Zodat zij bezoekers op hun website ontvangen die informatie feilloos kunnen vinden, begrijpen, een connectie willen aangaan en uiteindelijk klant worden.

>