__CONFIG_widget_menu__{"menu_id":"3","uuid":"m-16ea80c5df5","dir":"tve_horizontal","dropdown_icon":"style_1","mobile_icon":"style_1","template":"-1","template_name":"Basic","unlinked":[],"icon":{"top":"","sub":""},"top_cls":{"main":"c-underline"},"type":"regular","layout":{"default":"grid"},"actions":[],"images":[],"img_settings":[],"mega_desc":"e30=","tve_shortcode_rendered":1}__CONFIG_widget_menu__

FOCUS IN JE BEDRIJF?

Deze focusdag is voor ondernemers die succesvol willen ondernemen en

die door een krachtige website de juiste klanten willen vinden en binden.

Wat levert jou deze focusdag op?

 • Weet jij dat er genoeg vraag is naar je product of dienst, maar heb je toch te weinig aanvragen?
 • Blijf je hangen op een bepaalde winst en groei je niet verder?
 • Weet je dat het internet veel mogelijkheden biedt, maar zie je niet waar je het eerste moet beginnen?
 •  Wil je een andere of nieuwe kant op met je bedrijf, maar is de richting jou nog niet helemaal duidelijk?
 • Twijfel je over wat je kunt gaan uitbesteden, automatiseren of veranderen, zodat je meer rust voor jezelf overhoudt?
Als je een van deze vragen met ja beantwoordt, dan is de focusdag iets voor jou.

Deze focusdag is ook voor ondernemers die: 

 • zich duidelijker willen positioneren in hun markt;
 • structuur, stabiliteit en rust willen creëren;
 • hun aanbod willen toespitsen op de juiste klant.

Ben jij zo'n ambitieuze ondernemer die meer wil halen uit zijn/haar bedrijf?

Intakegesprek voor de focusdag 

Tijdens de telefonische intake leer ik jou en je bedrijf beter kennen. We maken samen jouw belangrijkste vraag scherp. Zo kunnen we samen het beste uit de focusdag halen.

Tijdens de focusdag

Tijdens de focusdag werken we in een groep van maximaal 5 ondernemers aan een stevig plan voor je bedrijf. Aan het einde van de dag heb je een scherpe doelstellingen geformuleerd waar je direct mee aan de slag kunt.

Gesprek na de focusdag

Na de focusdag spreken we elkaar nog een keer en zetten we de puntjes op de i. Je hebt nu een plan waar je mee vooruit kunt, je weet wat je te doen staat om je bedrijf succesvoller te runnen. Wil je graag versnellen en alle ondersteuning hierbij, dan is mijn groeiprogramma een mooie vervolgstap.

Over Johanna

Johanna werkte 9 jaar als projectmanager en communicatieadviseur. Ze leerde in die periode goed te luisteren naar de onderliggende vraag en op allerlei lagen een sterk advies uit te brengen. 5 jaar geleden besloot zij het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen.  

Om haar heen zag zij veel ondernemers worstelen met het vinden en binden van klanten via het internet. Om die reden richtte zij haar bedrijf Gouden Website op, dat direct hard groeide. 

Ze startte haar bedrijf met het bouwen van effectieve websites. Inmiddels helpt zij ondernemers met het volgen van hun eigen weg naar succes door het bieden van een praktisch totaalpakket, waar een website een onderdeel van is.

Ervaringen van anderen

Jan 

LOS Bedrijfsrecherche

Als rechercheur word ik vaak met spoed opgeroepen, op het moment dat een bestuurder of manager al helemaal met de handen in het haar zit. Dan ben ik even heel druk en daarna gebeurt er weer een tijd niets en komen er geen klanten. De reden waarom ik graag aan de focusdag mee wilde doen, was dat ik graag meer stabiliteit wil in mijn werkweek en inkomsten. En dat ik mij er van bewust ben dat ik meer met online moet gaan doen, want nu komen de opdrachten alleen binnen via mijn offline netwerk, zoals advocaten. Ik heb wel een website en LinkedIn, maar ik loop er nu met een boog omheen omdat ik niet zo goed weet hoe ik dit het beste kan benutten

welk resultaat heeft jan bereikt met de focusdag?


Martin

Tachup

Vanaf de start van mijn onderneming in interieuradvies ben ik op zoek naar de ideale formule met betrekking tot de website en mijn marketing. Veel over gelezen en nog meer workshops en deskundigen verder werkt dit nog steeds niet naar mijn zin. Mijn website is meer een mooie brochure online dan een ingang voor nieuwe klanten en leads.

tot welke inzichten is martin gekomen na de focusdag?

Nicky

Vital Living

Ik heb contact met Johanna opgenomen omdat ik al langere tijd voelde dat ik iemand nodig had die me kan helpen om van al mijn diensten 1 logisch geheel te maken

voor mijn ideale klant én die vandaar uit mijn site kan bouwen. Omdat de focus in mijn bedrijf ook veranderd is van ontwerp naar coaching was dit een punt dat

het voor mezelf lastig maakte om er voor de klant een duidelijk verhaal van te maken.

Ik wil (als vormgever) ook een site die er qua design goed uitziet, met de techniek tip top in orde, de teksten overtuigend én een site die mijn bezoeker meeneemt in mijn verhaal, hun pijn en verlangen, mijn oplossing daarvoor en die bezoekers uiteindelijk ja laat zeggen op mijn aanbod.


waarom vond nicky de focusdag zo waardevol?

Focusdag in Zelhem

26 maart

We maken samen een glashelder en persoonlijk plan waarin staat wat jij gaat doen om te groeien in je bedrijf en meer klanten aan te trekken.
Je plan staat boordevol concrete doelen en praktische actiepunten waarmee jij daarna zelf aan de slag kunt gaan. 

Kies voor jezelf en zorg dat jij gezien, gevraagd en gehoord wordt!

 • 1 op 1 intakegesprek + voorbereidende opdrachten
 • Een ochtend of een middag (met max 5 personen)
 • 1 op 1 vervolggesprek
 • Werkboek waarin je de stappen overzichtelijk kunt opschrijven
 • Investering: €147 €97,-excl BTW.
 • Sfeervolle locatie in Zelhem, bij Doetinchem
 • Resultaat: Uitgewerkt plan voor de groei van je bedrijf

Waar wacht je nog op?

De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is er weer een kwartaal voorbij waarin je minder bereikt had dan je zou willen. 

Laten we samen een plan maken om jouw bedrijf te laten groeien!

Johanna Oosterbaan

Aanmelden focusdag

Donderdag 26 maart : 10.00 - 13.30 uur (nog twee plaatsen)


Investeer in jezelf en in je bedrijf. Daar zul je al snel de vruchten van plukken.

Meld je hieronder aan voor de focusdag. Of stel je vragen en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.

House of Green Beauty Salon Gelderland (16)

Ik ben zo blij dat ik deelgenomen heb! De dag dwong mij om anders na te denken. Out of the box te gaan. Voor mij was ook een erg belangrijk inzicht dat ik volledig voor mij zelf kon gaan en niet afhankelijk van een ander mijn zaak kan laten bloeien. Daar waar eerst twijfels waren voel ik nu het grote potentieel van mijn zaak. Een duidelijke plek op de markt. Geen outcast meer maar een pionier! Dankjewel voor alles Johanna!

>