€0.00
Cart

Geen producten in je winkelwagen.

Focus in je bedrijf? Samen plannen maken voor 2022?

Deze focussessie (3 uur) is voor ondernemers (ZZP en MKB) die succesvol willen ondernemen en die door een krachtige website de juiste klanten willen vinden en binden. Bekijk nu de Oud en Nieuw Special!

Johanna Oosterbaan

Voor deze ondernemers is de focussessie:

Heb jij één van de volgende vragen?

 • Weet jij dat er genoeg vraag is naar je product of dienst, maar heb je toch te weinig aanvragen?
 • Blijf je hangen op een bepaalde winst en groei je niet verder?
 • Weet je dat het internet veel mogelijkheden biedt, maar zie je niet waar je het eerste moet beginnen?
 • Wil je een andere of nieuwe kant op met je bedrijf, maar is de richting jou nog niet helemaal duidelijk?
 • Twijfel je over wat je kunt gaan uitbesteden, automatiseren of veranderen, zodat je meer rust voor jezelf overhoudt?

De focussessie is ook voor ondernemers die:

 • zich duidelijker willen positioneren in hun markt;
 • structuur, stabiliteit en rust willen creëren;
 • door de crisis een andere kant op moeten bewegen;
 • hun aanbod willen toespitsen op de juiste klant.

Ben jij zo'n ambitieuze ondernemer die meer wil halen uit zijn/haar bedrijf?

Wat gaan we doen?

Voor

Tijdens een persoonlijke intake via Teams in de week voor de focussessie leer ik jou en je bedrijf beter kennen. We maken samen jouw belangrijkste vraag scherp. Zo kunnen we samen het beste uit de sessie halen. 

Tijdens

Tijdens de sessie (naar keuze online of op locatie) werken we drie uur lang aan een stevig plan voor je bedrijf. Je formuleert scherpe doelstellingen waar je direct mee aan de slag kunt en die jou helpen om in 2022 gericht aan jouw groei te werken.

Na

Na de focussessie spreken we elkaar nog een keer online en zetten we de puntjes op de i. Je hebt nu een plan waar je mee vooruit kunt; je weet wat je te doen staat om je bedrijf succesvoller te runnen.

Vraag over focussessie?

Doe me gerust een berichtje als je een vraag hebt.

Over Johanna

Na haar studie Toegepaste Communicatie Wetenschap werkte Johanna 9 jaar als projectmanager en beleidsadviseur. Ze leerde in die periode goed te luisteren naar de onderliggende vraag en op allerlei lagen een sterk advies uit te brengen.

7 jaar geleden besloot zij het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Om haar heen zag zij veel ondernemers worstelen met het vinden en binden van klanten via het internet.

Om die reden richtte zij haar bedrijf Gouden Website op, dat direct hard groeide. Ze startte haar bedrijf met het bouwen van effectieve websites. Inmiddels helpt zij ondernemers met het volgen van hun eigen weg naar succes door het bieden van een praktisch totaalpakket, waar een website een onderdeel van is.

Edyta, Fred en Peter

House of Green Beauty Salon Gelderland (16)

Ik ben zo blij dat ik deelgenomen heb! De sessie dwong mij om anders na te denken. Out of the box te gaan. Voor mij was ook een erg belangrijk inzicht dat ik volledig voor mij zelf kon gaan en niet afhankelijk van een ander mijn zaak kan laten bloeien. Daar waar eerst twijfels waren voel ik nu het grote potentieel van mijn zaak. Een duidelijke plek op de markt. Geen outcast meer maar een pionier! Dankjewel voor alles Johanna!

Edyta - House of Green

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

Fred - Dolevents

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie

Johanna is een echte professional.

Ze biedt meer dan ik verwacht en ... 

Het is een plezier om met haar in gesprek te zijn!

Peter- Bedrijfsarts

Nicky, Jan en Martin

Een klein groepje, meedenken met en feedback krijgen van de andere deelnemers is zeer waardevol. Het is weer heel duidelijk geworden dat je als ondernemer echt wel heel veel ‘moet doen en kunnen’ wat niet zoveel met je eigenlijke werk te maken heeft. Dat het heerlijk is als een professional een aantal zaken van je overneemt en het direct goed doet in plaats van alles zelf te willen uitvinden. Ook als je, net als ik, best technisch bent en heel ver komt. Omdat je ook weer nadenkt over je eigen bedrijf wordt steeds duidelijker wat je niet en wel wilt aanbieden en voor wie dat aanbod ideaal is. Met als grote doel een bedrijf neerzetten waar je zelf heel blij van wordt en dat grote waarde heeft voor de klanten die je wilt aantrekken. De samenwerking met Johanna vind ik heel erg prettig, ze luistert goed, voelt vanuit intuïtie en ervaring goed aan waar je naar toe wilt en matcht dat wat je wilt neerzetten met praktische business tips.

Nicky - Vital Living

Jan Los - Los Bedrijfsrecherche

De focussessie was voor mij heel verhelderend. Ik weet nu op welke doelgroep ik mij het liefste wil richten. Ik ben er achter gekomen dat ik mij kan onderscheiden door het menselijke aspect van het rechercheur zijn, dat heel goed bij mij past, uit te lichten.

En dat ik van grote betekenis kan zijn door al eerder in het traject in beeld te komen. Door een aanbod te maken dat laagdrempeliger is, word ik minder als 'brandweerfunctie' gevraagd en kan ik meer in het adviserende traject stappen. Zo kan ik mijn tijd beter verspreiden. 

Ik heb nu na deze sessie voor mijzelf een afgebakend plan hoe ik dit wil bereiken. De samenwerking met Johanna is open, eerlijk en laagdrempelig. Ze wijst mij op dingen, waar ik nog niet eerder over had nagedacht. Doordat ze goed luisterde, kwamen de juiste aspecten naar boven. 

Jan - Rechercheur

Martin Groenewege - specialist in Interieur

De naam Gouden website belooft nog al wat, maar vooral de totaalbenadering van Johanna was voor mij het verschil tussen alle andere specialisten. In een uitgebreid, persoonlijk kennismakingsgesprek met Johanna, wordt al snel duidelijk dat het hier niet alleen gaat om de techniek of lay-out van je website. Vooral tijdens de focussesie, waarbij je met meerdere ondernemers een pittige workshop doorloopt, ga je begrijpen dat je je zelf nog al wat vragen moet stellen en keuzes moet maken voordat je verder kunt. Johanna neemt je mee op weg en vertaalt je zoektocht naar praktische antwoorden en oplossingen. Je gaat snappen dat de website een logisch gevolg moet gaan worden van wie je bent, wat je doet en wie je als klant wil bereiken. Johanna is met haar prettige en deskundige werkwijze in staat om verbindingen te zien en te maken in je zoektocht naar je eigen gouden website. 

Martin - Interieurspecialist

Boek nu de oud-en-nieuw Special

Waar wacht je nog op?
De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is er weer een kwartaal voorbij waarin je minder bereikt had dan je zou willen.
Laten we samen een plan maken om jouw bedrijf te laten groeien!

We maken samen een glashelder en persoonlijk plan waarin staat wat jij gaat doen om te groeien in je bedrijf en meer klanten aan te trekken.
Je plan staat boordevol concrete doelen en praktische actiepunten waarmee jij daarna zelf aan de slag kunt gaan. 

Kies voor jezelf en zorg dat jij gezien, gevraagd en gehoord wordt!

1 op 1

500 350

/excl btw

Samen in te plannen in december of januari

Nog twee plaatsen beschikbaar

 • Inclusief goodiebag met een feestelijk oud en nieuw pakketje
 • Persoonlijk voor - & nagesprek
 • Sessie van 3 uur met Johanna (naar keuze online of op locatie in Zelhem)

Vraag over focussessie?

Doe me gerust een berichtje als je een vraag hebt.

of vul de vragen in, dan bel of mail ik je terug.

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht
0 of 350
>