Strategiegesprek

Op basis van de resultaten van de websitecheck of gewoon,
omdat je vragen hebt over hoe je je website zo goed mogelijk kunt optimaliseren.

Sabine

Loopbaancoach

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. 

Johanna Oosterbaan

Online marketing expert

Wat levert jou dit strategiegesprek op?

Een website gaat niet alleen om een mooi design of de juiste technische snufjes. Het gaat erom dat je bezoekers raakt op je website. Dat zij het gevoel krijgen dat wat jij aanbiedt, precies voor hen is.

Hoe jij de websitebezoekers trekt die bij je passen en je ervoor zorgt dat ze vervolgens ook nog contact met je opnemen? Daar wil ik het graag met je over hebben in dit gesprek.

Jouw voorbereiding op het gesprek 

Bedenk van tevoren wat jouw belangrijkste vraag is. Ontvang je onvoldoende bezoekers op de website, schrijven ze zich niet in voor je e-maillijst of lukt het niet om je bezoekers te veranderen in klanten? Vraag je je af of je wel duidelijk genoeg bent op je website? Of mis je focus en wil je hier met mij over doorpraten?

Tijdens het gesprek

Ik bekijk vóór ons gesprek je website. Tijdens ons telefonische gesprek stel ik je een aantal scherpe vragen. Deze vragen geven je inzicht in de kansen en verbetermogelijkheden om je bedrijf via je website te laten groeien. Ik geef je direct een aantal waardevolle tips mee.

Na het gesprek

Na het gesprek ontvang je van mij een mail met daarin mijn belangrijkste tips voor jou. Deze tips kun je aan je websitebouwer geven, of je gaat er zelf mee aan de slag. Ik geef ook aan hoe ik je je eventueel verder kan helpen. Dit is natuurlijk helemaal vrijblijvend.

Over Johanna

9 jaar lang werkte ik als beleidsadviseur, projectmanager en communicatieadviseur. Ik leerde in die periode heel goed te luisteren naar de onderliggende vraag, om zo de beste adviezen te kunnen geven. 

5 jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en voor mijzelf te beginnen. Samen met mijn man kocht ik een slechtlopend bedrijf, dat door de juiste online marketing en een goede website binnen een paar maanden goed ging draaien.  

Om mij heen zag ik tegelijkertijd veel ondernemers worstelen met hun online presentatie en het vinden van klanten via het internet. Om die reden richtte ik mijn bedrijf Gouden Website op. Door goed te luisteren leg ik snel de vinger op de zere plek. Zo hielp ik al honderden ondernemers met een gouden website en het uitstippelen van een goede marketingstrategie, zodat hun bedrijf kon groeien.  

Ervaringen van anderen

Ben je een ambitieuze ondernemer die graag wil groeien? Maar kun je wel wat focus gebruiken om de volgende stap te zetten? Deze ondernemers gingen je bijvoorbeeld voor.

Anne Bressers
Anne brouwer

Docent en kwaliteitsmanager

Een gesprek met Johanna gaat niet alleen over de dagelijkse to do lijst, maar over wat iemand echt bezighoudt. Johanna kan vanuit haar brede helikopterview snel processen doorzien.
Ze is een professional in haar werk.

Monique Schleicher
Monique schleicher

Loopbaancoach

Het enthousiasme van Johanna werkte heel aanstekelijk in combinatie met haar vakkennis en professionaliteit. Wat een vakvrouw! Johanna daagt je uit om buiten je comfortzone te gaan wat tegelijkertijd zo natuurlijk aanvoelt. 

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie
Peter Ribbens

Bedrijfsarts en auteur

Johanna is een echte professional. Ze biedt meer dan ik verwacht en ......het is een plezier om met haar in gesprek te zijn!

Minka de weerd

Bewust zwanger zijn.

Het grootste probleem waar ik mee worstel, is dat ik te weinig afspraken heb staan in mijn agenda om van rond te komen. Waar ik in het verleden maanden had met 80 afspraken per maand, ben ik tegenwoordig al blij als ik er 15 heb. En die heb ik vaak niet eens....
Ik lever (of we eigenlijk) elke maand in op mijn spaargeld, er komt te weinig binnen om mezelf salaris uit te betalen, ik ben al blij als ik mijn vaste lasten kan betalen.

Je hebt me een paar belangrijke inzichten gegeven tijdens dit gesprek. 
Ik mag mij meer in de regio buiten Doetinchem laten zien, dus de hele Achterhoek en zelfs daarbuiten.
Ik mag mijn focus op mijn site meer leggen op de klant, en minder op de doorverwijzers (verloskundige).
Dat het niet aan mijn product/dienst ligt, daarin zit genoeg waarde.
En de site mag beter leesbaarder worden. Dankzij jouw concrete stappenplan weet ik precies wat ik kan verbeteren aan de site.

Dank je wel, ik ga meteen aan de slag met je tips!

Waar wacht je nog op? Laten we samen bekijken wat jij direct kunt veranderen om je bedrijf te laten groeien!

>