Adviesgesprek

Heb je vragen over hoe je je website zo goed mogelijk kunt optimaliseren?
Wil je advies over hoe je kunt groeien in een specifieke fase van je bedrijf?
Denk je erover na om een andere richting op te gaan in je bedrijf en wil je een frisse kijk daarop?

Wat levert jou dit adviesgesprek op?

Websitebezoekers haken af en klikken van je website weg als zij zich ook maar in het kleinste detail niet herkennen.
Een website gaat niet alleen om een mooi design of de juiste technische snufjes. Het gaat erom dat je bezoekers raakt op je website. Dat zij het gevoel krijgen dat wat jij aanbiedt, precies voor hen is.

Wil jij websitebezoekers aantrekken die bij je passen en die ook nog contact met je gaan opnemen? Wil je nu concreet weten wat jouw website op dit moment wel en niet bijdraagt bij het succes én de groei van je bedrijf?
Boek dan nu een websitegesprek. 

Voorbereiding 

Bedenk van tevoren wat jouw belangrijkste vraag is. Ontvang je onvoldoende bezoekers op de website, schrijven ze zich niet in voor je e-maillijst of lukt het niet om je bezoekers te veranderen in klanten? Vraag je je af of je wel duidelijk genoeg bent op je website? Of heb je een nieuw idee en wil je hier met mij over doorpraten?

Tijdens het gesprek

Ik bekijk vóór ons gesprek je website. Tijdens ons gesprek stel ik je een aantal scherpe vragen die je inzicht geven in de kansen en verbetermogelijkheden om je bedrijf via je website te laten groeien. In twee uur tijd ontvang jij bakken met tips om je website te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Na het gesprek

Na het gesprek ontvang je van mij een handig stappenplan met daarin mijn belangrijkste tips voor jou. Deze tips kun je aan je websitebouwer geven of je gaat er zelf mee aan de slag. Ook al verander je maar een paar kleine punten, het kan het verschil maken tussen wel of niet een klant.

Over Johanna

9 jaar lang werkte ik als beleidsadviseur, projectmanager en communicatieadviseur. Ik leerde in die periode heel goed te luisteren naar de onderliggende vraag, om zo de beste adviezen te kunnen geven. 

Een aantal jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en voor mijzelf te beginnen. Samen met mijn man kocht ik een slechtlopend bedrijf, dat door de juiste online marketing en een goede website binnen een paar maanden goed ging draaien.  

Om mij heen zag ik tegelijkertijd veel ondernemers worstelen met hun online presentatie en het vinden van klanten via het internet. Om die reden richtte ik mijn bedrijf Gouden Website op. Door goed te luisteren leg ik snel de vinger op de zere plek. Zo hielp ik al honderden ondernemers met een gouden website en het uitstippelen van een goede marketingstrategie, zodat hun bedrijf kon groeien.  

Ervaringen van anderen

Ben je een ambitieuze ondernemer die graag wil groeien? Maar kun je wel wat ideeën gebruiken om de volgende stap te zetten? Deze ondernemers gingen je bijvoorbeeld voor.

Anne Bressers
Anne brouwer

Docent en kwaliteitsmanager

Een gesprek met Johanna gaat niet alleen over de dagelijkse to do lijst, maar over wat iemand echt bezighoudt. Johanna kan vanuit haar brede helikopterview snel processen doorzien.
Ze is een professional in haar werk.

Monique Schleicher
Monique schleicher

Loopbaancoach

Het enthousiasme van Johanna werkte heel aanstekelijk in combinatie met haar vakkennis en professionaliteit. Wat een vakvrouw! Johanna daagt je uit om buiten je comfortzone te gaan wat tegelijkertijd zo natuurlijk aanvoelt. 

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie
Peter Ribbens

Bedrijfsarts en auteur

Johanna is een echte professional. Ze biedt meer dan ik verwacht en ... het is een plezier om met haar in gesprek te zijn!

Waar wacht je nog op?

Laten we samen bekijken wat jij direct aan je website kunt veranderen om je bedrijf te laten groeien. 
Duur: 2 uur
Kosten: 147,- excl. btw
Tijdens het gesprek ontvang je een bak met tips die je direct kunt inzetten om je website succesvoller te maken. Ik werk de tips na ons gesprek voor je uit in een handig stappenplan.
Videobellen of live op locatie (Zelhem)

>