Share

Hoeveel uren per week werk jij aan je bedrijf?


Je hoorde wat weinig van me de afgelopen weken. Ik was niet zo actief op social media en ook blogde ik met iets minder regelmaat. Daar hoop ik nu weer verandering in te brengen.

 In ‘normale weken’ plan ik 2 dagen in om te bouwen aan mijn bedrijf en 3 dagen om te werken aan opdrachten voor klanten. Nu de scholen dicht zijn, focus ik me in die uren vooral op het gezin & thuisonderwijs en een aantal hele toffe gevarieerde opdrachten voor klanten. Ik bouwde de afgelopen maand mee aan de Over Ons pagina van het AD.nl en tijdschrift.nl, werkte aan de website en een marketingstrategie voor GOP2025.nl, gaf online marketingtrainingen aan campingeigenaren, bouwde tussendoor nog wat websites voor ZZP’ers en was druk met de opvolging van ons boek ‘Verpleegkundig Leiderschap Werkt’. Hier is enorm veel over te vertellen, dus later meer!

De komende maand plan ik bewust weer wat uren in om te bouwen aan mijn eigen bedrijf. Dit betekent voor mij bijvoorbeeld: artikelen en mails schrijven en video's maken. Hoe is die balans klanten / eigen bedrijf bij jou?

Johanna Oosterbaan


Als online marketing- en communicatieadviseur help ik ambitieuze ondernemers om de online klantbeleving te verbeteren. Zodat zij bezoekers op hun website ontvangen die informatie feilloos kunnen vinden, begrijpen, een connectie willen aangaan en uiteindelijk klant worden.

Johanna Oosterbaan

>