Websites met resultaat

Moedig ondernemen helpt jou en je bedrijf om te groeien. Bij Gouden Website werken we aan moedige positionering, prestatie en presentatie om jouw doelen te bereiken.

Aanbod


Een bedrijf heeft meer nodig dan alleen een mooie website. Bekijk hier wat Gouden Website voor jou kan betekenen.

Voor bedrijven en organisaties

Johanna geeft workshops over moedig ondernemen & leiderschap. Ook is zij in te huren als projectmanager, onderzoeker en marketingstrateeg

Gouden Website Programma

Succesvolle websites voor moedige ondernemers die willen doorgroeien met behulp van onze uitgebreide Gouden Website methode.

Boek Verpleegkundig Leiderschap

Johanna is auteur en schreef met Anne, haar oud-collega, een boek over Verpleegkundig Leiderschap (ook voor andere zorgmedewerkers en coaches)

Waarom klanten kiezen voor Gouden Website

Johanna is communicatiewetenschapper, auteur en grondlegger van de Gouden Website methode. 8 jaar geleden werd zij ondernemer. Met haar man kocht zij een slechtlopende camping. Door een goede website te maken, stond de camping al snel vol. Vervolgens richtte ze Gouden Website op. Zo kon zij ook andere ondernemers en organisaties helpen met hun website, marketing en communicatie. Inmiddels werkt zij met een team van specialisten aan haar missie: het beste uit een organisatie, bedrijf of ondernemer naar voren halen, zodat de aansluiting met de markt optimaal is.

Data-driven marketing

Johanna baseert haar advies op jarenlange ervaring, data vanuit verschillende onderzoeksmethoden en de meest actuele trends.

Persoonlijke aanpak

De aanpak van Johanna is persoonlijk, grondig en betrokken. Haar stijl is enthousiasmerend en motiverend.

dit zijn enkele van onze klanten:

AD logo
Graafschap-college-Toerisme-en-recreatie
Begeleiding bij scheiding - adviseur in Gelderland
Bedrijfsadvies mkb

Wat zeggen onze klanten?Goed LinkedInbericht Maurits Dekker - Kwaliteitsadviseur in de zorg

Ik kijk nog dagelijks terug op een enorm boeiend traject met, onder andere, een prachtige website waar ik apetrots op ben en goed lopende ‘zaken’ als resultaat. Van harte aan te bevelen!

Maurits Dekker

Kwaliteitsmanagement


Ik was eerder bij een lezing geweest van Johanna en besloot haar uit te nodigen voor een les aan mijn studenten. De koppeling van de lesstof aan de praktijk pakte goed uit. Ik beveel haar zeker aan mijn collega’s aan.

Jacqueline Oolthuis

Directeur opleiding Toerisme Graafschap College

Verhalen en ervaringen

Je gegevens zijn veilig bij mij. Ik doe mijn best om je binnen twee werkdagen terug te bellen of te mailen.

>