“Ik heb geen angst meer voor groei… en groei harder dan ooit!”

“Ik heb geen angst meer voor groei… en groei harder dan ooit!”

Edyta Zielinska: "Ik ben sinds onze eerste ontmoeting fan van je omdat je een unieke vrouw bent, helemaal jezelf en one of a kind. Je hebt een authentieke vorm van schoonheid over je wat mij inspireert. Jouw altijd vriendelijke en menselijke benadering maakt samenwerken erg fijn. Je denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Als je samenwerkt met jou lijkt niets onmogelijk."

Dit zijn de woorden van Edyta, die inmiddels ook al zoveel voor mij heeft betekend. Af en toe kies ik voor een momentje voor mijzelf en dan boek ik een heerlijke behandeling bij Edyta. Haar behandelingen zijn vol zorg en aandacht. Mijn huid krijgt altijd een enorme oppepper gekregen door de fijne producten, maar vooral: het lukt mij om helemaal te ontspannen en ik ga altijd met nieuwe energie naar huis. Ik ben blij dat zij voor het programma heeft gekozen, zodat zij nog meer vrouwen kan bereiken.

Hieronder vertelt zij hoe zij het groeiprogramma heeft ervaren.

“Ik heb geen angst meer voor groei… en groei harder dan ooit!”

Edyta Zielinska - House of Green


Ik ben sinds onze eerste ontmoeting fan van je omdat je een unieke vrouw bent, helemaal jezelf en one of a kind. Je hebt een authentieke vorm van schoonheid over je wat mij inspireert. Jouw altijd vriendelijke en menselijke benadering maakt samenwerken erg fijn. Je denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Als je samenwerkt met jou lijkt niets onmogelijk. 

Ik heb een tijdje getwijfeld of ik aan je programma mee zou doen. Wat mij tegenhield waren niet de kosten, maar de teleurstelling van andere online programma’s die ik eerder had gevolgd. Ik had het idee dat ik al veel geld had weggegooid en nog niet veel verder kwam met mijn business. Door een persoonlijk gesprek met jou heb je deze twijfels weg genomen. Voor mij was volledigheid erg belangrijk. Ik wilde geen half werk meer dat mij niet zover bracht. Een eigen programma maken met een strategie om het de wereld in te zetten was mijn doel. 

Ik ben zo blij dat ik deelgenomen heb! Je programma dwong mij om anders na te denken. Out of the box te gaan. Voor mij was ook een erg belangrijk inzicht dat ik volledig voor mij zelf kon gaan en niet afhankelijk van een ander mijn zaak kan laten bloeien. Daar waar eerst twijfels waren voel ik nu het grote potentieel van mijn zaak. Een duidelijke plek op de markt. Geen outcast meer maar een pionier!

Ik heb geen angst meer voor groei. 

De resultaten zijn nu al zo goed. Jij bouwde en schreef bijvoorbeeld een landingspagina voor één van mijn diensten (een workshop) en vrijwel direct ging ik van 0 aanmeldingen naar een wachtlijst

House of Green Beauty Salon Gelderland (16)

Ik beveel je programma aan iedereen aan die een nieuwe website nodig heeft waar je heel veel succes mee behaalt. Aan elke ondernemer die te weinig klanten heeft. Aan iedere ondernemer met dromen die moeite heeft met de realisatie ervan.

Edyta Zielinska, House of Green


About

Johanna Oosterbaan

Als online marketing- en communicatieadviseur help ik ambitieuze ondernemers om de online klantbeleving te verbeteren. Zodat zij bezoekers op hun website ontvangen die informatie feilloos kunnen vinden, begrijpen, een connectie willen aangaan en uiteindelijk klant worden.

>