Kerstvideo


Deze video is voor jou omdat ik je wil bedanken voor onze samenwerking, dit jaar of al eerder. Of omdat je me al een tijdje volgt.

Ik heb een persoonlijke wens voor je en aan het einde van de video nog iets leuks. Hoe ging het met jou dit jaar? Kon je je doelen behalen of moest je net als ik veel schakelen en bijsturen? Wat er voor mij veranderde was dat ik minder met groepen ging werken en meer 1 op 1.

Ook maakte ik samen met mijn team tientallen websites en hielp ik organisaties en bedrijven met strategische plannen op het gebied van marketing en communicatie. Verder gaf ik samen met Anne, mijn oud-collega, het boek Verpleegkundig Leiderschap Werkt uit! 

Eén van mijn doelen voor 2021 was beter leren spreken voor een groot publiek. Ik krijg namelijk veel aanvragen maar het spreken gaat mij van nature niet zo heel gemakkelijk af... Dit was dus echt buiten mijn comfortzone, maar ik ben er heel dankbaar voor en trots op. 

Buiten je comfortzone start je groei. Daar leer je het meest van. Het bracht me dan ook veel. Zowel persoonlijke groei als veel nieuwe samenwerkingen. 

Hoe is dat voor jou? Ben je wel eens buiten je comfortzone gegaan afgelopen jaar? En waar ben je dankbaar voor en trots op?

Ik wens jou toe dat je voor volgend jaar minimaal één doel durft te stellen dat net iets buiten je comfortzone ligt. Want het brengt je zoveel. In ons boek vind je veel tools die je helpen bij het realiseren van je doelen.
Het boek is niet alleen geschikt voor zorgprofessionals maar zeker ook voor jou. Ik geef daarom graag een paar digitale boeken weg aan mijn volgers, (oud)-klanten en de mensen met wie ik heb samengewerkt. Laat mij weten als je het boek wilt lezen.

Ik wens je hele fijne feestdagen toe. Een gezond nieuwjaar, in verbondenheid met alle mensen die je liefhebt.
>