Masterclass moedig ondernemen

Ontdek hoe jij met meer moed en zelfvertrouwen
kunt groeien met jouw bedrijf.

Moedig leiderschap -Johanna en Edyta

Wanneer is deze masterclass voor jou?

Verlang jij naar meer actie in je bedrijf? Wil jij meer potentieel benutten? En is het frustrerend voor je dat je deze kansen nog niet altijd hebt kunnen (of durven) verzilveren?

Misschien herken je één of meer van deze lastige situaties, die jou tegenhouden op weg naar je doel:

  1. Zichtbaar zijn, door bijvoorbeeld een persoonlijk social media bericht te schrijven;
  2. Focus aanbrengen, door afscheid te nemen van dingen die niet lekker lopen in je bedrijf;
  3. Jezelf durven onderscheiden en je eigen geluid te laten horen;
  4. Achter je eigen keuzes durven blijven staan, ook al doen anderen wat anders en twijfel je regelmatig...

Wil jij je een klein stapje zetten om datgene te gaan doen wat je eigenlijk niet durft? Degene zijn die misschien wel onzeker is in een lastige situatie, maar tóch moedig handelt en het echt gaat doen? Dan is deze masterclass wat voor jou!

Wat levert (meer) moed jou op?

Betere werkrelaties

Goede relaties opbouwen en onderhouden met je klanten en/of werknemers; dat vraagt veel moed van je. Je collega of je klant vertellen dat je je gekwetst voelt door zijn of haar handelen of dat je zelf een fout hebt gemaakt waar je spijt van hebt is niet gemakkelijk. Het vergt moed om eerlijk, weerbaar en zelfverzekerd te zijn, maar het móét. Als je belangrijke kwesties niet uitspreekt of negeert, leidt dit tot verstoringen binnen relaties. Als je dat wel doet, versterkt dat juist de onderlinge band. Word jij degene die misschien wel onzeker is in een lastige situatie, maar tóch moedig handelt?

Meer aantrekkingskracht

Het delen van je visie zorgt ervoor dat je bericht bij de juiste mensen terecht komt.  Maak je keuzes vanuit jouw missie en visie en ondernemen volgens je eigen voorwaarden. Zo trek je precies de klanten aan die je het liefst wil helpen.

Groter bereik

Je kunt een (veel) groter publiek bereiken als jij meer goede content deelt. Ik help je tijdens de masterclass de drempel over om hierin nieuwe stappen te nemen.

Deze masterclass helpt jou een klein stapje naar jouw doel om moedig, krachtig, vol vertrouwen én succesvol je bedrijf te runnen. In de masterclass gaan we actief aan de slag met jouw doel voor de nabije toekomst.

Je maakt een klein stappenplan met minimaal één moedige actie, die jou direct dichter bij je doel brengt.
Heb jij de wens om de volgende stap te zetten in je bedrijf? 

Moedig ondernemen - uitspraak Loesje

Marlies over masterclass 'De kracht van moed'

marlies is ondernemer in de achterhoek

Mooie balans tussen spannend onderwerp en toch een ontspannende en eerlijke kwetsbare presentatie. Ik sta te popelen om direct aan de slag te gaan met de inzichten die ik heb opgedaan.

House of Green Beauty Salon Gelderland (16)

Persoonlijk heb ik inmiddels al jaren een super samenwerking met Johanna en deel tijdens de masterclass van Johanna mijn journey op de weg die (moedig) ondernemen heet. Toen ik in 2015 op deze mooie rollercoaster die ondernemerschap stapte had ik mij niet kunnen voorstellen wat voor grote impact dit op mijn persoonlijke groei en ontwikkeling zou hebben. Johanna heeft hier een groot deel aan bijgedragen en mede daardoor sta ik inmiddels 8 jaar later ook op de drempel om moedige beslissingen te nemen en mijzelf te stretchen richting mijn oneindige potentieel. 

About

Johanna Oosterbaan Marketingstrateeg & auteur

Het kleine meisje Johanna was verlegen en had weinig zelfvertrouwen. Hakkelend stond ze voor de klas om een boek te bespreken.
Dat meisje ben ik. Vanaf mijn studentenjaren (ik studeerde Communicatie Wetenschappen) werkte ik hard om mijn onzekerheid te overwinnen. Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik durf nu mijn visie uit te dragen, in mijn boek, op social media en op het fysieke en online podium. Daar hoef ik nu steeds minder hard voor te werken, het geeft me enorm veel voldoening én het levert me veel fantastische klanten op.

Een heftige persoonlijke ervaring in het verleden heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik ben eindelijk zover dat ik hierover durf te delen. Deze ervaring is mijn drijfveer om het leven te durven leiden wat ik wíl leiden en ik wil heel graag anderen daar ook in inspireren. Naast deze ervaring zag ik hoe de hoeveelheid moed het verschil kan maken in het succes van een ondernemer. Mijn inzichten wil ik graag met je delen in de masterclass.

Wat zeggen anderen over de webinars en lezingen van Johanna

Ik was eerder bij een presentatie van Johanna voor de lancering van het Achterhoek Toerisme Kennisplein. Daar werd ik werd enthousiast door haar vrolijke en pragmatische aanpak. Ik besloot haar uit te nodigen voor een les aan mijn studenten. De koppeling van de lesstof aan de praktijk pakte goed uit. Ik zag bijv. dat een aantal studenten reviews hadden geplaatst op hun website. Dat was dit jaar voor het eerst. Ik beveel haar zeker aan mijn collega’s aan.

jacqueline, directeur graafschapcollege

 Inspirerend
Boeiend!
herkenbaar en leerzaam
inspirerend
MOEDIG!!!
Inspirerend
Inspirerend
confronterend
Levens veranderend
Interessant!
Verhelderend
Mooie vraag :-) Inspirerend....

Ondernemers tijdens de vorige masterclass met de Antwoorden op de vraag: kun je de masterclass in één woord omschrijven.

Knap gedaan Johanna, dit smaakt naar meer! 

Reactie van remco claassen op linked n.a.v. mijn lezing over verppleegkundig leiderschap

Wat een mooie inspirerende bijdrage over de kracht van moedig leiderschap aan de 5e jubileumeditie van Projectmanagement in de Zorg afgelopen dinsdag. Een ontzettend mooi persoonlijk verhaal met een krachtige boodschap!

rowi kartner - ckc seminars

Heb jij de moed om erbij te zijn?

Na de masterclass heb je een persoonlijk en moedig actieplan waarmee je in het volgende kwartaal direct aan de slag kunt. Ik snap dat het spannend is, maar je staat er niet alleen voor. Met een groep eensgezinde ondernemers gaan we de uitdaging aan om een stapje uit de comfortzone te zetten. 

Op dit moment ben ik mijn verhaal over moed verder aan het aanscherpen. Ik heb deze masterclass al een aantal keer aan verschillend publiek gegeven en aangescherpt. Zo wordt de masterclass op inhoud en presentatie steeds beterAls je deelneemt, vraag ik je om eerlijke feedback na de masterclass, zowel op inhoud als presentatie. Zo kan ik de masterclass verder verbeteren. 

Was je er al eerder een keer bij? Dat is geen probleem, de inhoud wordt steeds weer aangepast. Dus je leert elke keer weer wat nieuws.

zie wat anderen zeggen over de de aanpak van johanna 

Je bent in goed gezelschap

Johanna heeft ons managementteam begeleid bij het maken van de juiste keuzes voor onze nieuwe website en onze besluiten vertaald in een concreet plan waarmee de websitebouwer direct aan de slag kan!

Karen // Directeur

Ik kijk nog dagelijks terug op een enorm boeiend traject met, onder andere, een prachtige website waar ik apetrots op ben en goed lopende ‘zaken’ als resultaat. Van harte aan te bevelen!

Maurits // Kwaliteitsadviseur

Johanna heeft ons geadviseerd over de tone of voice, de opbouw en de teksten van de Over Ons pagina van het AD.nl en Tijdschrift.nl. Ik was verrast door het enthousiasme en snelheid van schakelen van Johanna en ik beveel haar aan aan iedereen die het nut ziet om over je merk te vertellen.

Annemiek // Contentmanager

Johanna heb ik leren kennen als een veelzijdige, bevlogen en kundige marketingstrateeg die uitdagingen ziet als een kans om te groeien. Wat ik bijzonder vind is hoe Johanna in staat is vanuit veel verschillende perspectieven te kijken en praktische oplossingen weet te creëren voor soms complexe vraagstukken. Ze doet dit vanuit een interne drijfveer gekoppeld aan het thema moed en geeft haar kennis graag door aan anderen. Ben je op zoek naar iemand die je kan begeleiden naar een gouden website of die met persoonlijke en inhoudelijke verhalen kan inspireren op het podium? Dan is Johanna je ideale match!

Christiaan Slierendrecht // Growth Marketing Strateeg

Als je een Gouden Website traject bij Johanna gaat doen, dan kom je in eerste instantie voor het bouwen aan een mooie, professionele en bij jou passende website. En.. die krijg je ook.
Dat daar een traject aan vooraf gaat dat je nog veel meer brengt dan de zo gewenste website is de grootste verrassing. Johanna is een professionele, uiterst zorgvuldige vakvrouw die tijdens dit traject voor je zorgt, je ontzorgt en precies op het juiste moment de juiste mensen en activiteiten agendeert.

Willemijn // Programmamanager

Jouw rust, het vermogen te kunnen luisteren was heel fijn. En dan het analyserend vermogen het om te zetten naar wat de klant wil. Je deskundigheid om te schrijven. Je aandacht voor wat de klant wil. Dit doe je op een mooie zuivere dienende manier. Je bent heel deskundig op dit gebied, waar ik met veel bewondering naar kan kijken. Het deelnemen aan dit programma heeft emotioneel en mentaal veel in beweging gezet. Daar mee aan het werk te gaan heeft me weer meer vrijgemaakt van oude gedachtepatronen. Waardoor mijn eigen autonomie is versterkt. Het thuisgekomen bij wie ik werkelijk ben is meer verankerd. I love it!

Silvia // Consulent

Customers served! 300 + klanten die nu met meer moed ondernemen 
>