Online masterclass moedig ondernemen

Ontdek hoe jij met meer moed en zelfvertrouwen kunt groeien met jouw bedrijf.

4 april

11:00u

00
Dagen
:
 
09
Uren
:
 
06
Minuten
:
 
52
Seconden

You missed out!

Met dank aan Barry Jonas voor de foto's, video en techniek.

Wanneer is deze masterclass voor jou?

Loopt alles best relaxed, maar verlang jij ook naar meer actie en meer leuke klanten? Zie jij kansen om meer potentieel te halen uit je bedrijf? En is het frustrerend voor je dat je deze kansen nog niet altijd hebt kunnen (of durven) verzilveren?

Misschien herken je één deze lastige situaties, die jou tegenhouden op weg naar jouw doel:

  1. Je klant, relatie of medewerker eerlijke feedback geven
  2. Het schrijven van een persoonlijk social media bericht
  3. Een interview, presentatie, webinar of lezing geven
  4. Focus aanbrengen, door afscheid te nemen van dingen die niet lekker lopen in je bedrijf

Wil jij je een klein stapje zetten om datgene te gaan doen wat je eigenlijk niet durft? Degene zijn die misschien wel onzeker is in een lastige situatie, maar tóch moedig handelt en het echt gaat doen? Dan is deze masterclass wat voor jou!

Wat levert (meer) moed jou op?

Betere werkrelaties

Goede relaties opbouwen en onderhouden met je klanten en/of werknemers; dat vraagt veel moed van je. Je collega of je klant vertellen dat je je gekwetst voelt door zijn of haar handelen of dat je zelf een fout hebt gemaakt waar je spijt van hebt is niet gemakkelijk. Het vergt moed om eerlijk, weerbaar en zelfverzekerd te zijn, maar het móét. Als je belangrijke kwesties niet uitspreekt of negeert, leidt dit tot verstoringen binnen relaties. Als je dat wel doet, versterkt dat juist de onderlinge band. Word jij degene die misschien wel onzeker is in een lastige situatie, maar tóch moedig handelt?

Meer aantrekkingskracht

Het delen van je visie zorgt ervoor dat je bericht bij de juiste mensen terecht komt.  Maak je keuzes vanuit jouw missie en visie en ondernemen volgens je eigen voorwaarden. Zo trek je precies de klanten aan die je het liefst wil helpen.

Groter bereik

Je kunt een (veel) groter publiek bereiken als jij meer goede content deelt. Ik help je tijdens de masterclass de drempel over om hierin nieuwe stappen te nemen.

Deze masterclass helpt jou een klein stapje naar jouw doel om moedig, krachtig, vol vertrouwen én succesvol je bedrijf te runnen. In de masterclass gaan we actief aan de slag met jouw doel voor de nabije toekomst. Je maakt een klein stappenplan met minimaal één moedige actie, die jou direct dichter bij je doel brengt. Heb jij de wens om de volgende stap te zetten in je bedrijf? 

Moedig ondernemen - uitspraak Loesje
House of Green Beauty Salon Gelderland (16)

Persoonlijk heb ik inmiddels al jaren een super samenwerking met Johanna en zal tijdens de masterclass mijn journey delen op de weg die ondernemen heet. Toen ik in 2015 op deze mooie rollercoaster die ondernemerschap stapte had ik mij niet kunnen voorstellen wat voor grote impact dit op mijn persoonlijke groei en ontwikkeling zou hebben. Johanna heeft zeker hier een groot deel aan bijgedragen en mede daardoor sta ik inmiddels 7 jaar later ook op de drempel om moedige beslissingen te nemen en mijzelf te stretchen richting mijn oneindige potentieel.

About

Johanna Oosterbaan Marketingstrateeg & auteur

Het kleine meisje Johanna was verlegen en had weinig zelfvertrouwen. Hakkelend stond ze voor de klas om een boek te bespreken.
Dat meisje ben ik. Vanaf mijn studentenjaren werkte ik hard om mijn podiumvrees te overwinnen. Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik durf nu mijn visie uit te dragen, in mijn boek, op social media en op het podium. Daar hoef ik nu steeds minder hard voor te werken, het geeft me enorm veel voldoening én het levert me veel fantastische klanten op.
Een persoonlijke ervaring in het verleden heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik ben eindelijk zover dat ik hierover durf te delen. Deze ervaring is mijn drijfveer om het leven te durven leiden wat ik wíl leiden. Naast deze ervaring zag ik hoe de hoeveelheid moed het verschil kan maken in het succes van een ondernemer. Daarom ben ik mij het afgelopen jaar intensief in het thema ‘de kracht van moed’ gaan verdiepen. Hoe kan ik niet alleen mijzelf verder ontwikkelen hierin, maar ook mijn klanten helpen om nog moediger te ondernemen en zo met veel voldoening hun doelen te behalen? Mijn inzichten wil ik graag met je delen in de masterclass.

zie wat anderen zeggen over de de aanpak van johanna 

Je bent in goed gezelschap

Johanna heeft ons managementteam begeleid bij het maken van de juiste keuzes voor onze nieuwe website en onze besluiten vertaald in een concreet plan waarmee de websitebouwer direct aan de slag kan!

Karen // Directeur

Ik kijk nog dagelijks terug op een enorm boeiend traject met, onder andere, een prachtige website waar ik apetrots op ben en goed lopende ‘zaken’ als resultaat. Van harte aan te bevelen!

Maurits // Kwaliteitsadviseur

Johanna heeft ons geadviseerd over de tone of voice, de opbouw en de teksten van de Over Ons pagina van het AD.nl en Tijdschrift.nl. Ik was verrast door het enthousiasme en snelheid van schakelen van Johanna en ik beveel haar aan aan iedereen die het nut ziet om over je merk te vertellen.

Annemiek // Contentmanager

Johanna heeft mij met het programma van Gouden Website enorm geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik naar buiten wil brengen, hoe ik mezelf positioneer in de markt en hoe ik met mijn bedrijf zichtbaar wordt. En als resultaat heb ik twee prachtige websites waarmee ik binnenkort twee online programma's start. Een nieuwe manier van werken waar ik heel veel zin in heb. Johanna was in staat om mij te motiveren wanneer het een beetje vast liep in mijn eigen hoofd.

Sam // Trainer

Ik kijk terug op een heel leuk en intensief traject, waarin ik belangrijke beslissingen heb genomen voor mijn bedrijven. Van tevoren twijfelde ik wel of ik dit op mijn leeftijd nog moest doen. Maar ik wist ook: het is nu of nooit. Ga ik door met hard werken óf echt voor mijn passie? Het maken van deze beslissing vloog me in het begin van het traject wel aan, het was best eng om zekerheden op te geven. Maar ik ben er nu doorheen gegaan en het is heel positief uitgepakt. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen hierdoor.

Monique // Mantrailing

Jouw rust, het vermogen te kunnen luisteren was heel fijn. En dan het analyserend vermogen het om te zetten naar wat de klant wil. Je deskundigheid om te schrijven. Je aandacht voor wat de klant wil. Dit doe je op een mooie zuivere dienende manier. Je bent heel deskundig op dit gebied, waar ik met veel bewondering naar kan kijken. Het deelnemen aan dit programma heeft emotioneel en mentaal veel in beweging gezet. Daar mee aan het werk te gaan heeft me weer meer vrijgemaakt van oude gedachtepatronen. Waardoor mijn eigen autonomie is versterkt. Het thuisgekomen bij wie ik werkelijk ben is meer verankerd. I love it!

Silvia // Consulent

Customers served! 300 + klanten die nu met meer moed ondernemen 

Heb jij de moed om erbij te zijn?

Na de masterclass heb je een persoonlijk en moedig actieplan waarmee je in het 2e kwartaal van 2022 direct aan de slag kunt. Ik snap dat het spannend is, maar je staat er niet alleen voor. Met een groep eensgezinde ondernemers gaan we de uitdaging aan om een stapje uit de comfortzone te zetten. Ben je erbij? Meld je dan aan voor deze gratis online masterclass op maandag 4 april om 11:00u. Je ontvangt na aanmelding per e-mail de link naar de uitzending. 

Waarom bied ik dit gratis aan? Het is een try-out van betaalde lezingen die ik dit voorjaar geef. Als je deelneemt, vraag ik je om eerlijke feedback na de masterclass, zowel op inhoud als presentatie. Zo kan ik de masterclass verder verbeteren. 

Kun je er niet bij zijn? Geef je dan toch op, je ontvangt dan de opname achteraf.

De masterclass wordt live uitgezonden vanuit Kasteel de Kelder in Doetinchem! Wil je er graag live bij zijn in plaats van online? Stuur mij dan even een berichtje. Er zijn nog een paar plekken vrij.

Wat zeggen anderen over de webinars en lezingen van Johanna

Ik was eerder bij een presentatie van Johanna voor de lancering van het Achterhoek Toerisme Kennisplein. Daar werd ik werd enthousiast door haar vrolijke en pragmatische aanpak. Ik besloot haar uit te nodigen voor een les aan mijn studenten. De koppeling van de lesstof aan de praktijk pakte goed uit. Ik zag bijv. dat een aantal studenten reviews hadden geplaatst op hun website. Dat was dit jaar voor het eerst. Ik beveel haar zeker aan mijn collega’s aan.

jacqueline, directeur graafschapcollege

Dank voor de verhelderende webinar. Kelly en Johanna zijn super professioneel en ik ga ze zeker bij mijn netwerk aanbevelen!

Joris houtman, DIRECTOR NBSO LYON / NL PAYS-BASham

Knap gedaan Johanna, dit smaakt naar meer! 

Reactie van remco claassen op linked n.a.v. mijn lezing over verppleegkundig leiderschap
>