Meer inzicht, betere positionering en een fantastische website!

Meer inzicht, betere positionering en een fantastische website!

Sam Turner: 

Johanna heeft mij met het programma van Gouden Website enorm geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik naar buiten wil brengen, hoe ik mezelf positioneer in de markt en hoe ik met mijn bedrijf zichtbaar wordt. En als resultaat heb ik twee prachtige websites waarmee ik binnenkort twee online programma's start. Een nieuwe manier van werken waar ik heel veel zin in heb."

Sam belde mij vlak voordat ik op zomervakantie ging en ik de inschrijfdatum voor het programma zou sluiten. “Hoi, ik ben Sam Turner. Ik heb goede verhalen over je programma gehoord! Kan ik nog meedoen?”

Ik dacht: Sam Turner…, ik ken die naam ergens van!

En ja hoor, toen ze vertelde dat ze vier boeken had geschreven over hondengedrag, ging bij mij een lichtje branden. Ik keek opzij naar mijn boekenkast en daar zag ik ze staan: twee van haar boeken! Ik was even beduusd. Een expert die al zo bekend was in hondenland, kan zij nog online zo groeien als ik beoog in mijn programma?

Nou, dat deed ze zeker! Ze wilde zich namelijk graag gaan presenteren als opleider van hondentrainers in binnen- en buitenland. Van iemand die training gaf aan hondenbaasjes naar iemand die ook de hondentrainers opleidt. Een nieuwe, spannende stap dus voor haar. Het was dan ook een intensief proces, waarin ze keihard heeft gewerkt. Meerdere keren had ze wat twijfels: “Wie ben ik nu helemaal om mijzelf zo neer te zetten?” Als groep hielpen wij haar verder om over deze drempels heen te komen. Dat ze zich zeker niet meer hoefde te bewijzen, dat had ze allang gedaan!

© www.FB.com/DovydasGaidamavicius

Deze prachtige foto liet Sam maken nadat ik vroeg: heb je eigenlijk wel eens een foto laten maken van jou als je een lezing geeft? Tot nu toe had ze dit nog niet gedaan. Toevallig zou ze er die week net een aantal maken. Zie hier het resultaat!

Het was geweldig om Sam in de groep te hebben. Een hele kleurrijke vrouw, letterlijk en figuurlijk! Haar opmerkingen zijn altijd scherp, met veel grapjes en slimme inzichten tussendoor. Tijdens de verdiepingsdagen was ze vaak snel nog wat aan het tikken en haar mail aan het bijhouden. Af en toe hoorden we: “Jaaa, ik ben uitgenodigd in Australië!”, of “Joehoe, al meer dan 150 opmerkingen op het bericht!”

Dat ze een groot, warm netwerk heeft en haar achterban haar enorm waardeert bleek wel toen ze de nieuwe website aankondigde op haar Facebookpagina’s. Honderden reacties en likes van over de hele wereld kreeg ze binnen een paar uur. Binnen de kortste keren werd er meer dan 200 keer op haar gratis minicursus ingeschreven en verkocht ze al snel haar eerste opleiding.

Nadat we het eerste programma in december hadden afgerond en haar website helemaal stond, spraken we nog een keer af. Opnieuw verraste ze me door te zeggen dat ze nóg een keer mee wilde doen, nu voor haar bedrijf Paws4Fun. Ze wilde graag nog meer leren. Bovendien moest ook de website van haar andere bedrijf Paws4Fun vernieuwd worden. We maakten in de nieuwe ronde opnieuw een nieuwe website voor haar en zorgden ervoor dat inschrijvingen nu automatisch via de website verlopen en er via de webshop betaald kan worden. Sam, ik heb genoten van je bijdrage!

 Hieronder vertelt Sam wat ze van het groeiprogramma vond. 

“Johanna was in staat om mij te motiveren wanneer het een beetje vast liep in mijn eigen hoofd.”

- Sam Turner


" Via een collega ondernemer hoorde ik over het programma van De Gouden Website. Ik was al een tijdje aan het denken over het splitsen van mijn activiteiten binnen mijn bedrijf en daar hoorde eigenlijk een nieuwe website bij. Maar ja....dat bouwen is niet aan mij besteed en wat wilde ik eigenlijk precies?

Het eerste gesprek dat ik had met Johanna was zo ontzettend energiek en vol mogelijkheden dat ik me meteen heb ingeschreven. Het traject was echt hard aanpakken om daadwerkelijk helder te krijgen wat ik wilde en wat ik wilde overbrengen. De groep van collega ondernemers was heel motiverend.

Ik heb echt genoten van de interactie en andere denkwijzen. En het gehele proces ben ik echt enorm geholpen door Johanna. Zij wist precies die vragen bij mij neer te leggen die verheldering brachten nadat ik erover na had gedacht. En ondanks dat 'de hondenwereld' voor haar nieuw was wist ze toch de juiste toon te hanteren. Op ieder moment kon ik met vragen terecht en was ze in staat om mij te motiveren wanneer het een beetje vast liep in mijn eigen hoofd.

Het resultaat mag er zijn. De nieuwe website is echt fantastisch en ook tweetalig zoals ik graag wilde vanwege mijn internationale activiteiten. En doordat ik zo gemotiveerd raakte heb ik eigenlijk direct besloten dat ik hetzelfde traject nog een keer wilde doen, maar dan voor mijn al bestaande website Paws4fun.

Johanna heeft mij met het programma van Gouden Website enorm geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik naar buiten wil brengen, hoe ik mezelf positioneer in de markt en hoe ik met mijn bedrijf zichtbaar wordt. En als resultaat heb ik twee prachtige websites waarmee ik binnenkort twee online programma's start. Een nieuwe manier van werken waar ik heel veel zin in heb."

Website Sam Turner

About

Johanna Oosterbaan

Als online marketing- en communicatieadviseur help ik ambitieuze ondernemers om de online klantbeleving te verbeteren. Zodat zij bezoekers op hun website ontvangen die informatie feilloos kunnen vinden, begrijpen, een connectie willen aangaan en uiteindelijk klant worden.

>