Op 17 mei geef ik een keynote over de kracht van moed. Het wordt een spetterende afsluiting van een congres voor projectmanagers over werkrelaties. 

Moed als bouwsteen voor harmonische werkrelaties 

Goede werkrelaties opbouwen en onderhouden; dat vraagt veel moed van je. Je collega vertellen dat je je gekwetst voelt door zijn of haar handelen of dat je zelf een fout hebt gemaakt waar je spijt van hebt is niet gemakkelijk.

Het vergt moed om eerlijk, weerbaar en zelfverzekerd te zijn, maar het móét. Als je belangrijke kwesties niet uitspreekt of negeert, leidt dit tot verstoringen binnen werkrelaties. Als je dat wel doet, versterkt dat juist de onderlinge band.

Word jij degene die misschien wel onzeker is in een complexe situatie, maar tóch moedig handelt? Door veel te oefenen met moedig handelen ontwikkel je moed. Dit levert je veel op: zelfvertrouwen, respect van je collega’s en een betere werksituatie. Ook word je veerkrachtiger en kun je beter omgaan met tegenslagen in de toekomst.

Leerervaring

Deze lezing inspireert het publiek om in complexe situaties te kiezen voor moed boven gemak, zodat werkrelaties sterker en beter worden. Johanna vertelt haar persoonlijke verhaal; hoe zij van een verlegen meisje in haar jeugd is uitgegroeid tot een auteur, trainer en spreker die haar klanten nu helpt om zichtbaar te zijn en succesvol te ondernemen. Langs verschillende praktijkvoorbeelden laat zij zien hoe zij en haar klanten succesvol hun doelen behaalden doordat zij moed toonden. De lezing geeft het publiek handvatten bij het ontwikkelen en tonen van moed in complexe werksituaties en -relaties.

Meld je aan via: https://pmindezorg.nl

Moedig handelen - PMZorg_Johanna Oosterbaan

Johanna Oosterbaan


Als online marketing- en communicatieadviseur help ik ambitieuze ondernemers om de online klantbeleving te verbeteren. Zodat zij bezoekers op hun website ontvangen die informatie feilloos kunnen vinden, begrijpen, een connectie willen aangaan en uiteindelijk klant worden.

Johanna Oosterbaan

>