Gouden-website-Achterhoek

voor organisaties,

stichtingen en mkb

Ben je zp'er? klik dan hier

Haal meer

uit je website

play

blijven je online resultaten achter?

wil je meer klanten uit je website halen? 

Hoe je je website in een paar stappen enorm verbetert 

(en wat de meeste andere websites fout doen)

Is jullie bedrijfswebsite gemaakt door een technische bouwer of creatieve designer? Of door een groot professioneel bedrijf met diverse disciplines? En leverde dat een prachtige website op?


Misschien herken je dit dan stiekem wel. Je stak veel tijd, energie en geld in de nieuwe website en bij de lancering was je er heel trots op. Maar nu de nieuwe website een tijdje online staat, blijkt dat de verkopen en aanvragen toch wel erg tegenvallen. De forse investering lijkt niet op te leveren wat jullie ervan verwachtten.


Het punt is: Een website met een strak design doet niet altijd wat het moet doen. Veel bedrijven missen een aantal essentiële punten op hun website, waardoor bezoekers niet overtuigd worden om een connectie te maken of iets te kopen.


Wat bedrijven vertellen op hun website is vaak informerend, maar helaas niet uniek of persoonlijk en zeker niet overtuigend. 


Heb jij bij de bouw van je website rekening gehouden met: 


 • Welke klanten je wilt aanspreken en hoe je écht verbinding met ze maakt, zonder dat je het gevoel hebt dat je verkopering bent
 • Hoe je ervoor zorgt dat je je onderscheidt van je concurrent (en dat is niet met woorden als uniek, uitstekend, persoonlijke benadering of prachtig) 
 • Hoe je ervoor zorgt dat bezoekers steeds weer terugkomen op je website, zonder dure advertenties 
 • Hoe je bezwaren van klanten zo kunt weerleggen op je website dat ze deze gaan omzetten naar de beslissing om bij jou te kopen of aan te vragen
 • Welke titel op je homepage ervoor zorgt dat bezoekers direct nieuwsgierig worden en doorlezen in plaats weg te klikken
 • Hoe je je aanvraag- of bestelformulier zo inricht, dat het bezoekers geruststelt en ze op de knop verzenden drukken
 • Hoe je met storytelling het talent, de authenticiteit, oorspronkelijkheid, vernieuwing & creatie van je bedrijf naar voren mag laten komen, zonder dat je jezelf op je borst hoeft te kloppen

Ik verzeker je dat aandacht besteden aan bovenstaande punten de doorbraak voor je bedrijf betekent. 


Als marketingstrateeg, communicatiewetenschapper én copywriter zie ik razendsnel wat er aangepast kan worden op de website, zodat je bezoekers veranderen in klanten.

Voor bedrijven die wél succesvol willen worden met behulp van hun website bied ik een VIP-dag aan. Tijdens deze dag vind je samen met je team antwoord op het geheim van een website met meer impact en daardoor meer klanten. Door samen na te denken over jullie website halen we de essentiële informatie naar boven en komen we tot de kern, het hart van jullie bedrijf. Dát is wat je klanten graag willen lezen!

Ik geef een paar VIP-dagen per jaar. Aan de hand van de 10 bouwstenen uit mijn Gouden Website Methode lichten we tijdens deze dag jullie website door. Alle verbeterpunten verwerk ik voor jullie in een praktische blauwdruk, waar jullie websitebouwer zeker mee uit de voeten kan! 


Wil je graag dat wij je website bouwen? Dat kan ook. Lees dan snel verder.

Voor welke bedrijven is dit geschikt? En voor welke bedrijven niet?

Je geeft duizenden euro's uit aan advertenties en een salesmanager die het hele land doorrijdt. Dit blijf je graag doen.

Je wilt graag dat klanten vanzelf contact opnemen via je website en je direct online verkoop kunt realiseren. 

Je website zie je vooral als een informatieportal. Jezelf op de website laten zien is voor jou een brug te ver. Je gaat er vanuit dat jouw klanten dit niet zo belangrijk vinden.

Je wilt de juiste klanten aantrekken, zonder dat je het gevoel hebt dat je steeds moet verkopen. Je wilt tot in kleinste details weten waar je je klantcontact momenten kunt optimaliseren om zo effectief je doelen te behalen.

Je wilt geen keuze maken voor een bepaalde doelgroep. Je gaat er vanuit dat als je iedereen maar bedient, dit je de meeste klanten oplevert.

Je bent er klaar voor om groei te realiseren. En stiekem verlang je ernaar dat je minder tijd kwijt bent met verkoop, terwijl je wel meer klanten binnenhaalt. Je bent ambitieus en gedreven en omarmt het internet.

Ga voor een krachtige, doeltreffende website die je daadwerkelijk klanten gaat opleveren. Een website waarin het talent, de authenticiteit, oorspronkelijkheid, vernieuwing & creatie van je bedrijf en je medewerkers voorop staat.


Geen gemiddelde website. Wel een website waarmee jij duurzaam succes behaalt. Een website die volledig op de behoefte van jouw potentiële klanten is ingericht.  


Hiermee ben jij direct op de juiste manier online zichtbaar. Waar andere bedrijven jaren in hun eentje worstelen om zich authentiek en puur op hun website te laten zien, kom jij in één dag op dat gewenste punt. We gaan samen met je team door je aanbod heen. Is het in één klap duidelijk voor de bezoeker wat jij te bieden hebt?  Je krijgt totaal nieuwe inzichten, die je bedrijf laten groeien.


Website advies Achterhoek - Johanna Oosterbaan

Met maximaal 6 medewerkers

Voor organisaties die hun website willen verbeteren en bedrijven die meer omzet willen draaien

Locatie is bij jullie op het bedrijf of in mijn prachtige trainingsruimte in Zelhem, Achterhoek (incl. koffie, thee en lunch)

De kracht van de groep zetten we in om een unieke propositie te maken, die volledig bij jullie en jullie klanten past

Grote stappen op 1 dag 

Bespreek je website met een communicatiewetenschapper. Ik ken alle fijne kneepjes van het vak door en door.

Een VIP-dag is de meest exclusieve manier om met mij te werken. Samen met je medewerkers / collega's werken we de belangrijkste websitepagina's uit

Alle puzzelstukjes vallen na deze dag op hun plaats. Het geeft jullie rust, groei, meer vrijheid en een trots gevoel.

"Johanna heeft ons managementteam begeleid bij het maken van de juiste keuzes voor onze nieuwe website. Ze deed dit aan de hand van de klantreis die verschillende bezoekers op onze website maken. Door haar manier van aanpak en het blijven doorvragen, hebben we nu de belangrijkste doelgroepen in beeld. Bovendien zijn we er onder haar leiding in geslaagd om overeenstemming te bereiken over de opbouw van de pagina’s en de navigatie. We hebben veel bereikt in één dagdeel. Johanna heeft onze besluiten vertaald in een concreet plan waarmee de websitebouwer direct aan de slag kan!"

Drs. K.E. Pijnenburg, directeur bestuurder Huisartsenzorg Oude IJssel

van een slechtlopend bedrijf naar een winstgevende business

Vijf jaar geleden kochten mijn man en ik een slechtlopend bedrijf en werd ik voor het eerst ondernemer. We stonden voor de grote opgave om dit bedrijf nieuw leven in te blazen, terwijl iedereen om ons heen zich hardop afvroeg waar we toch in vredesnaam aan begonnen waren. Inmiddels hebben we van ons slechtlopende bedrijf een succes gemaakt met een continue klantenstroom. Er is meer vraag dan het aanbod dat we hebben, dus we hebben al snel een wachtlijst moeten maken.

We kunnen nu meer uitbesteden, zodat we meer vrije tijd over houden. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe het is om een écht succesvol bedrijf op te bouwen, zonder geldzorgen en verkoopstress... Toen ik besloot andere bedrijven te helpen met hun marketing en hun website, bleek dat ik voor hen ook deze groei kon realiseren. Vanuit mijn vurige wens om nog veel meer ondernemers en bedrijven te helpen online te groeien, maar dit wel betaalbaar te kunnen houden voor hen, bied ik deze VIPdag aan.

Ruim 120 bedrijven heb ik inmiddels vooruit geholpen met een website en letterlijk zien groeien. Mijn focus ligt op het naar boven halen van het potentieel uit je bedrijf. En dit omzetten naar een prachtige website met een helder verhaal, overtuigende teksten en een waardevol aanbod.

Mijn Gouden Website Methode is inmiddels bij steeds meer bedrijven een begrip. Door mijn methode en kennis, samen met de ervaring die ik opbouwde en de keigoede specialisten in mijn team, heb ik veel bagage om je bedrijf online te laten groeien.

Maak gebruik van mijn actuele kennis uit deze opleidingen en cursussen en jarenlange ervaring op het gebied van communicatie- en websiteadvies

 • Bachelor en Master Toegepaste Communicatie Wetenschappen, Universiteit Twente
 • Associate Degree Media Design, Leidsche Onderwijs Instelling
 • SEO (Zoekmachine optimalisatie) voor gevorderden, Internet Marketing Universiteit
 • Schrijven voor conversie, Maud Ebbekink
 • Maak van je boek een bestseller, Aartjan van Erkel 
 • 13 andere trainingen en trajecten op het gebied van business coaching en online marketing
Johanna Oosterbaan - Gouden Website

“Mijn missie is dat jij als ondernemer de juiste klanten vindt"

Johanna Oosterbaan - Marketingstrateeg/ website-expert

Communicatie en websiteadvies leverde ik o.a. voor de volgende bedrijven en ondernemers

Gouden Website * Logo_Wiemelinkhof
Barrox_liften_logo
Dierenkliniek Coenen logo
logo-dolevents
logo-olieonline
1 VIP-dag

Op aanvraag

Resultaatgerichte VIP-dag met maximaal

4 medewerkers

 • Telefonische en schriftelijke intake, zodat we goed voorbereid aan de dag kunnen beginnen
 • VIP-dag bij mij op locatie of bij jullie bedrijf
 • Concrete doelen en actiepunten voor jullie websitebouwer en marketeer 
 • Direct toepasbare tips om de klantbeleving en/of omzet te verhogen  
1 VIP-dag + blauwdruk website

Op aanvraag

VIP-dag + uitgewerkte blauwdruk van jullie nieuwe website

 • Telefonische en schriftelijke intake, zodat we goed voorbereid aan de dag kunnen beginnen
 • VIP-dag bij mij op locatie of bij jullie bedrijf
 • Concrete doelen en actiepunten voor jullie websitebouwer en marketeer 
 • Direct toepasbare tips om de klantbeleving en/of omzet te verhogen  
 • Een door mij uitgewerkte persoonlijke blauwdruk voor jouw 5 belangrijkste websitepagina's. Inclusief teksten die passen bij jullie bedrijf. Met dit plan kun je direct naar je websitebouwer!
Nieuwe website

Op aanvraag

Succesvolle website

 • 2 VIPdagen of meer indien nodig
 • Volledig online trainingsomgeving als ondersteuning 
 • Wordpress website met alles wat je nodig hebt om meer klanten aan te trekken

Het is een groot plezier om met Johanna samen te werken. Zij heeft er voor gezorgd dat onze site eindelijk, na veel pogingen via anderen, helemaal aan mijn criteria voldoet. Zowel gelet op de inhoud als vormgeving. Ze is een kei in teksten en weet deze op een effectieve manier tot hun recht te laten komen in de vormgeving van de site.


Op zo’n manier dat de site voor potentiële klanten een plezier is om te bezoeken. Ze is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?"


Fred de Heer, directeur DolEvents

Even bellen over de VIPdag?

Ik krijg veel aanvragen, maar antwoord jou graag binnen één werkdag.
Aarzel je nog? Niet nodig: ik zal niet meteen gaan verkopen : ) Een vrijblijvend gesprek is dus echt vrijblijvend.

© 2019 Gouden Website. All rights Reserved.    Disclaimer

>