€0.00
Cart

Geen producten in je winkelmand.

Wil jij een nieuwe website die succesvol is?

Maak dan direct een goede keuze en laat je website bouwen door een communicatiewetenschapper met een team van topspecialisten.

Verhoog conversie

Bouw aan herkenning

Vergroot warme leads

Zie direct resultaat

Waarom een gouden website jouw bedrijf verder helpt

7 jaar geleden kocht ik samen met mijn man een mooie, maar slechtlopende camping. Vervolgens bouwde ik mijn eerste website, waarbij ik mijn wetenschappelijke kennis van communicatie én kennis over onze doelgroep optimaal inzette. Binnen twee maanden was onze camping compleet volgeboekt en dat is nu nog steeds zo.

Nu is het mijn missie om andere bedrijven te helpen het potentieel van hun bedrijf optimaal te benutten op het internet. Wil jij een goedlopend bedrijf en een doeltreffende website die jou daarbij ondersteunt?
Laat mij weten welke vragen jij hebt. Ik denk en werk graag met je mee.

Het Verschil Tussen Wegklikkende En Doorklikkende Bezoekers...

Wat maakt een website nu succesvol? 

Spreekt je klanten aan

Je maakt écht verbinding met je potentiële klanten, zonder dat je het gevoel hebt dat je verkoperig bent

komt tot de kern

Vanuit authenticiteit, innovatie en vertrouwen laat je de kern van jouw bedrijf zien

is concreet & onderscheidend

Voor je bezoekers wordt het heel concreet wat jouw bedrijf anders maakt ten opzichte van je concullega

is onvergetelijk

Bezoekers komen steeds weer terug op je website, zodat zij uiteindelijk een aankoopbeslissing nemen

stelt klanten gerust

Je weerlegt twijfels en bezwaren van potentiële klanten en komt met concrete oplossingen

overtuigt ideale klant 

Je website is niet voor iedereen, maar wel voor de mensen die jij graag als klant ziet

Wat is een Gouden website?

Een gouden website zorgt ervoor dat jouw mogelijke klanten nieuwsgierig worden, contact met je opnemen en/of direct bij je kopen. 
De stijlvolle website is gericht op gebruikersgemak, zowel voor de klant als de ondernemer. Een Gouden Website is snel en veilig, gericht op een hoge positie in Google en het overtuigen van de klant die bij jou past. Omdat ik werk met meerdere specialisten die allemaal hun expertise hebben op hun vakgebied, kan ik uitstekende kwaliteit bieden volgens de laatste actuele inzichten.


start nu met een gouden website

Groei en bloei beter en sneller met je bedrijf

Johanna Oosterbaan

Waar wacht je nog op? De week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? 
Ik hoor van veel ondernemers dat hun website nauwelijks verkoopt. Dat is erg jammer, want het is wél mogelijk. 
Ik help je graag. Als communicatie wetenschapper zie ik snel wat er nodig is om van jouw websitebezoekers klanten te maken. Mijn methode bevat alle ingrediënten voor het realiseren van een succesvolle website voor jouw bedrijf. Dat begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij het verplaatsen in wat je klant wil. Als er dan een keigoede website volgt, dan garandeer ik je dat de groei van je bedrijf vanzelf komt. 

Eigenaar Gouden Website

Tevreden klanten

Dal van de Mosbeek

Camping met 132 plaatsen

Onze omzet met 35% gestegen!

Onze Gouden Website was net voordat het seizoen startte gereed. Al snel stonden we voor het eerst sinds ons bestaan een aantal keer helemaal vol. We hebben dit jaar 35% meer omzet gedraaid! We zijn erg tevreden over de samenwerking met Johanna.  

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie

Peter Ribbens

Bedrijfsarts en auteur

Websites passen helemaal bij mij

Johanna heeft op een magistrale manier mijn bedrijfswebsites ontworpen. Zowel de opzet als de vorm van beide websites passen naadloos bij wie ik ben en waarvoor ik sta.  Johanna is professional in haar vak en biedt meer dan ik verwacht. Het is een plezier om met haar samen te werken. Een echte aanrader dus!

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente

Sabine Nijhuis

TMA professional

Terug naar de essentie

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. Dank Johanna!

Fred de Heer

Fred de Heer

Directeur DolEvents

Johanna inspireert ons allemaal

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

Herbert Beeftink

Jacuzzihuisje.nl

Boekingen stromen nu binnen

Mijn vrouw en ik zijn zo tevreden! We hebben eerst samen met Johanna een nieuwe naam voor ons bedrijf bedacht die beter past bij onze uitstraling. Vervolgens heeft Johanna samen met haar team binnen een paar weken een top website gemaakt. Sindsdien stromen de boekingen binnen!

Liesbeth te Boekhorst

Direct een grote opdracht!

Van een vaag idee van mij in no-time naar een fantastische website: voor Johanna geen enkel probleem. Na een uitgebreid gesprek waarbij naast praktische zaken ook ideeën en voorstellen over tafel vlogen, ontving ik direct een duidelijke offerte, gevolgd door een plan van aanpak met tijdsplanning. Gedurende het bouwproces kon ik meekijken en achter de schermen meewerken. Bij vragen via de mail kreeg ik direct duidelijk antwoord. Het eindresultaat: ik heb nu een website die op een veel hoger niveau is getild dan dat ik zelf had kunnen bedenken. Johanna is ter zake kundig, secuur en bovendien supervriendelijk. De juiste persoon voor het bouwen van een waardevolle, SEO-bestendige website waarop ik mezelf goed kan presenteren.

Zo maken wij het verschil

We werken samen aan een optimaal resultaat. Daarin bieden we verschillende pakketten aan. Dit varieert van een basispakket, waarin we met een paar gesprekken in een week tijd je website hebben staan, tot een intensiever traject, waarbij we meer de diepte ingaan. Gesprekken over de website vinden online plaats of in mijn trainingsruimte in Zelhem. Bij een intensiever traject kan ik ook voor de intake ook jullie kant op komen. Vraag de brochure aan om de verschillen tussen de pakketten te ontdekken. Hieronder laat ik je alvast de stappen zien die we doorlopen bij elk traject.

starten

We starten altijd met een groeistrategie. Wat zijn jouw wensen, doelen en dromen als ondernemer. Waar wil je naar toe groeien? Welke markt wil je bedienen? Welke klanten passen daarbij?  

ontwerpen

In een krachtige, visueel concept laten we jou zien hoe we je merk stevig neer zetten, zodat het herkenbaar is en past bij de (groei)strategie van je bedrijf. We kiezen samen een opbouw uit, waarbij het overtuigen van websitebezoekers centraal staat.

bouwen

We bouwen een toegankelijke website voor je. Opgebouwd in een logische flow, zonder keuzestress voor bezoekers. Elke pagina heeft één doel. De relevante informatie staat op de juiste plaats. Alles wat jouw klant nodig heeft om zijn beslissing te nemen staat op een logische plek en in de juiste volgorde op de website. Je krijgt handvatten, zodat je je site daarna zelf nog kunt optimaliseren.

 lanceren

Hoe mooi is het als je de lancering van je nieuwe website samen laat vallen met wat extra promotie? Samen denken we een goede lanceerstrategie uit. Als je wilt, gaan we daarna door om je website te optimaliseren door te testen en bij te schaven. 

Vraag gratis brochure aan.

Vul je naam en adres in, dan ontvang je direct een uitgebreide brochure in je mailbox met de inhoud van onze pakketten.

Naam

Email*

>