__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0328f":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7f7c0":{"name":"Accent Darker","parent":"0328f","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"0328f":{"val":"var(--tcb-color-0)"},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 20, 37)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"l":0.08,"s":0.81}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0328f":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"7f7c0":{"val":"rgb(4, 21, 39)","hsl_parent_dependency":{"h":210,"s":0.81,"l":0.08,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Naar de shop
€0.00
Cart

Geen producten in je winkelmand.


Nieuwe website met resultaat

Wil je dat je website succesvol is? Doe het dan direct goed en laat je website bouwen door een communicatiewetenschapper met een team van topspecialisten.

Een nieuwe website die wél werkt

Wij maken succesvolle websites, die ervoor zorgen dat jouw mogelijk klanten nieuwsgierig worden, contact met je opnemen en/of direct bij je kopen. 

Onze stijlvolle Wordpress websites zijn gemakkelijk in gebruik. We bouwen snelle en veilige websites, gericht op het overtuigen van de klant die bij jou past. Omdat we werken met meerdere specialisten die allemaal hun expertise hebben op hun vakgebied, kunnen wij uitstekende kwaliteit bieden volgens de laatste actuele inzichten.

Wil jij een website die de groei van jouw bedrijf versnelt?

De cijfers van Gouden Website

165

Gouden Websites opgeleverd

9,3

Gemiddeld cijfer van klanten

16

Samenwerking met topspecialisten

Dit is een Gouden Website

KOMt TOT DE KERN

Laat het talent, authenticiteit & vernieuwing van je bedrijf zien, zonder dat je jezelf op je borst hoeft te kloppen

spreekt je klanten aan

Maakt écht verbinding met je potentiële klanten, zonder dat je het gevoel hebt dat je verkoperig bent

is uniek en persoonlijk

Laat het onderscheidend vermogen van je bedrijf zien, zodat direct duidelijk is wat het verschil is met je concullega

laat leads terugkeren

Laat bezoekers steeds weer terugkeren op je website, zonder dat je dure advertenties hoeft in te zetten

stelt klanten gerust

Weerlegt twijfels en bezwaren van potentiële klanten zó, dat zij deze omzetten naar een aankoopbeslissing

zorgt dat klanten kopen

Is vol van bewijsvoering, zodat klanten overtuigd worden en contact met je opnemen of bij je aanvragen

Inbegrepen bij een Gouden Website

Een Gouden Website en bijbehorende online marketing wordt door marketingstrateeg Johanna Oosterbaan samen met jou (en eventueel je team of je klanten) uitgedacht, door een UX designer gebouwd en voorzien van feedback op je teksten door een conversiespecialist / marketingpsycholoog.

Een Gouden Website is gebouwd in Wordpress en is veilig, snel en gebruikersvriendelijk. Na het opleveren van de website kun je door de Visual editor voor Wordpress gemakkelijk iets zelf aanpassen, als je dat wilt. 


Bij Gouden Website Exclusief richten wij ook een toolbox voor je in tijdens het ontwikkelen van je website. Deze toolbox laat het aantal boekingen, aanvragen of ingevulde contactformulieren op je website exponentieel stijgen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen online programma op te zetten met de software die je ontvangt.

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bedrijf...

Waar wacht je nog op? De week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? Of zal ik je helpen bij je keuzes, je marketing en je website?

Ik hoor van veel ondernemers dat hun website nauwelijks verkoopt. Dat is erg jammer, want het is wél mogelijk. Als marketingstrateeg en communicatiewetenschapper zie ik razendsnel wat er aangepast kan worden op de website, zodat je bezoekers veranderen in klanten. Ik heb zelf ervaren, getest en een methode opgebouwd met alle ingrediënten die nodig zijn om wél een succesvolle website te realiseren. Dat begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij het verplaatsen in wat je klant wil. Als er dan een keigoede website volgt, dan garandeer ik je dat de groei van je bedrijf vanzelf komt. 

Ik hoop je snel te spreken. Heb je vragen? Neem dan ook gerust contact op. 


Johanna Oosterbaan

Wat klanten zeggen over hun

nieuwe website

We starten elke nieuwe website met het formuleren van de doelstellingen. Wat wil je bereiken met je website? Deze klanten hebben hun doelen zeker bereikt. 

Dal van de mosbeek

Camping met 132 plaatsen

Onze omzet met 35% gestegen!

Onze Gouden Website was net voordat het seizoen startte gereed. Al snel stonden we voor het eerst sinds ons bestaan een aantal keer helemaal vol. We hebben dit jaar 35% meer omzet gedraaid! We zijn erg tevreden over de samenwerking met Johanna.  

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie
Peter Ribbens

Bedrijfsarts en auteur

Websites passen helemaal bij mij

Johanna heeft op een magistrale manier mijn bedrijfswebsites ontworpen. Zowel de opzet als de vorm van beide websites passen naadloos bij wie ik ben en waarvoor ik sta.  Johanna is professional in haar vak en biedt meer dan ik verwacht. Het is een plezier om met haar samen te werken. Een echte aanrader dus!

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente
sabine nijhuis

TMA professional

Terug naar de essentie

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. Dank Johanna!

Fred de Heer
fred de heer

Directeur DolEvents

Johanna inspireert ons allemaal

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

herbert

Jacuzzihuisje.nl

Boekingen stromen nu binnen

Mijn vrouw en ik zijn zo tevreden! We hebben eerst samen met Johanna een nieuwe naam voor ons bedrijf bedacht die beter past bij onze uitstraling. Vervolgens heeft Johanna samen met haar team binnen een paar weken een top website gemaakt. Sindsdien stromen de boekingen binnen!

Liesbeth te boekhorst
Direct een grote opdracht!

Van een vaag idee van mij in no-time naar een fantastische website: voor Johanna geen enkel probleem. Na een uitgebreid gesprek waarbij naast praktische zaken ook ideeën en voorstellen over tafel vlogen, ontving ik direct een duidelijke offerte, gevolgd door een plan van aanpak met tijdsplanning. Gedurende het bouwproces kon ik meekijken en achter de schermen meewerken. Bij vragen via de mail kreeg ik direct duidelijk antwoord. Het eindresultaat: ik heb nu een website die op een veel hoger niveau is getild dan dat ik zelf had kunnen bedenken. Johanna is ter zake kundig, secuur en bovendien supervriendelijk. De juiste persoon voor het bouwen van een waardevolle, SEO-bestendige website waarop ik mezelf goed kan presenteren.

>