Nieuwe website?

Wil je dat je website succesvol is? Doe het dan goed en laat deze bouwen door een communicatiewetenschapper met een team van topspecialisten.

Een website die voor je werkt

Bij Gouden Website maken wij websites die voor je werken. Websites die herkenning oproepen bij je (potentiële) klanten en duidelijk laten zien waarom zij voor specifiek jouw bedrijf zouden moeten kiezen.

Websites met maar één doel: de juiste klanten aantrekken en contact laten opnemen. Met persoonlijke, overtuigende teksten, zó geschreven dat je doelgroep zich daar helemaal in herkent. Een snelle, veilige website met een hoge positie in Google. 

Wil jij een website met volledige focus op jouw doelen en die van je klanten? Kies dan voor een Gouden Website. 

Over Gouden Website

135

Gouden Websites opgeleverd

9,2

Gemiddeld cijfer van klanten

16

Topspecialisten

Dit is een Gouden Website

KOMt TOT DE KERN

Laat het talent, authenticiteit & vernieuwing van je bedrijf zien, zonder dat je jezelf op je borst hoeft te kloppen

spreekt je klanten aan

Maakt écht verbinding met je potentiële klanten, zonder dat je het gevoel hebt dat je verkopering bent

is uniek en persoonlijk

Laat het onderscheidend vermogen van je bedrijf zien, zodat direct duidelijk is wat het verschil is met je concullega

laat leads terugkeren

Laat bezoekers steeds weer terugkeren op je website, zonder dat je dure advertenties hoeft in te zetten

stelt klanten gerust

Weerlegt twijfels en bezwaren van potentiële klanten zó, dat zij deze omzetten naar een aankoopbeslissing

zorgt dat klanten kopen

Is vol van bewijsvoering, zodat klanten overtuigd worden en contact met je opnemen of bij je aanvragen

Inbegrepen bij een Gouden Website

Een Gouden Website en bijbehorende online marketing wordt door marketingstrateeg Johanna Oosterbaan samen met jou (en eventueel je team of je klanten) uitgedacht, door een UX designer gebouwd en voorzien van overtuigende teksten door een conversiespecialist / marketingpsycholoog.


Een Gouden Website is gebouwd in Wordpress en is veilig, snel en gebruikersvriendelijk. Na het opleveren van de website kun je gemakkelijk iets zelf aanpassen, als je dat wilt.


Als je dat wilt, richten wij ook een toolbox voor je in tijdens het ontwikkelen van je website. Deze toolbox laat het aantal boekingen, aanvragen of ingevulde contactformulieren op je website exponentieel stijgen.


Bij deze toolbox is onder andere inbegrepen: 

1. Visual editor voor Wordpresssnel en gemakkelijk in gebruik. 

2. Software voor het vergroten van de betrokkenheid van je potentiële klanten

3. A/B testing software voor hogere conversies op de belangrijkste webpagina's

4. Gereedschap om de allerbeste reviews te verzamelen en snel te plaatsen

5. Software om moeiteloos je eigen online programma of cursus te bouwen

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bedrijf...

Waar wacht je nog op? De week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? Of zal ik je helpen bij je keuzes, je marketing en je website?

Ik hoor van veel ondernemers dat hun website nauwelijks verkoopt. Dat is erg jammer, want het is wél mogelijk. Als marketingstrateeg en communicatiewetenschapper zie ik razendsnel wat er aangepast kan worden op de website, zodat je bezoekers veranderen in klanten. Ik heb zelf ervaren, getest en een methode opgebouwd met alle ingrediënten die nodig zijn om wél een succesvolle website te realiseren. Dat begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij het verplaatsen in wat je klant wil. Als er dan een keigoede website volgt, dan garandeer ik je dat de groei van je bedrijf vanzelf komt. 

Ik hoop je snel te spreken. Heb je vragen? Neem dan ook gerust contact op. 

GOUDEN WEBSITE - LOGO - JOHANNA

Wat klanten zeggen

We starten elke website met het formuleren van de doelstellingen. Wat wil je bereiken met je website? Deze klanten hebben hun doelen zeker bereikt. 

Dal van de mosbeek

Camping met 132 plaatsen

Onze omzet met 35% gestegen!

Onze Gouden Website was net voordat het seizoen startte gereed. Al snel stonden we voor het eerst sinds ons bestaan een aantal keer helemaal vol. We hebben dit jaar 35% meer omzet gedraaid! We zijn erg tevreden over de samenwerking met Johanna.  

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie
Peter Ribbens

Bedrijfsarts en auteur

Websites passen helemaal bij mij

Johanna heeft op een magistrale manier mijn bedrijfswebsites ontworpen. Zowel de opzet als de vorm van beide websites passen naadloos bij wie ik ben en waarvoor ik sta.  Johanna is professional in haar vak en biedt meer dan ik verwacht. Het is een plezier om met haar samen te werken. Een echte aanrader dus!

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente
sabine nijhuis

TMA professional

Terug naar de essentie

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. Dank Johanna!

Fred de Heer
fred de heer

Directeur DolEvents

Johanna inspireert ons allemaal

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

herbert

Jacuzzihuisje.nl

Boekingen stromen nu binnen

Mijn vrouw en ik zijn zo tevreden! We hebben eerst samen met Johanna een nieuwe naam voor ons bedrijf bedacht die beter past bij onze uitstraling. Vervolgens hebben we ons gericht op de luxezoekers en hier heeft Johanna samen met haar team binnen een paar weken een top website van gemaakt. Sindsdien stromen de boekingen binnen!

Dorien Wagenaar
dorien wagenaar 

Muurschilderingen Achterhoek

Direct een grote opdracht!

Johanna maakte de website over mijn muurschilderingen voor particulieren en bedrijven. Na het lanceren van de website kwam er direct een grote opdracht met meerdere locaties binnen van een onbekende organisatie. Superfijn!

Contact

>