Duurzaam online systeem
voor het genereren van een 
doorlopende klantenstroom 

website & funnel, ingericht volgens 

mijn unieke gouden website methode

1. Groeistrategie

2. Marketingstrategie

3. Inrichten websitepagina's

4. Inrichten van marketing automation, scripts en social media

5. Sterk merk bouwen en onderhouden

6. Moeiteloos verder

01

Groeistrategie- en ontwerp

We starten met een VIPdag bij je bedrijf, of ergens anders als je dat liever wilt. We bespreken je missie, visie, dromen, doelen en wensen. We stellen je doelgroep, je verhaal en je aanbod scherp. Wil je klantgerichter, herkenbaarder, zichtbaarder worden? Jezelf neerzetten als autoriteit in jouw markt? Hoe ken je meer waarde aan je aanbod toe? We maken een plan hoe je jouw bedrijf strategisch kunt laten groeien.


02

Marketingstrategie- en ontwerp

In deze stap laat ik je tot in de kleinste details zien waar je je klantcontact momenten kunt optimaliseren om zo effectief je doelen te behalen. Zowel de momenten van daadwerkelijk contact, maar ook al het potentieel dat jij nu nog laat liggen omdat bezoekers jouw website wegklikken of erger nog, niet eens op je website komen. Vervolgens ontwerp ik een passende funnel voor jou waarmee jij moeiteloos een duurzame klantenstroom op gang brengt. 


03

Inrichten van je websitepagina's

Ik maak een concept op basis van de belangrijkste pagina's van jouw website, volgens evidence based inzichten uit de neuromarketing. 

Ik schrijf de teksten zó, dat je klanten overtuigd worden om meer te weten over jou en je expertise. Je websitepagina's, waaronder je homepage en verkooppagina, bouw ik zo op dat klanten door willen naar de volgende stap met jou. 


04

E-mailmarketing, teksten en social media

Deze stap wordt op maat geleverd. We kijken wat er nodig is om je funnel te optimaliseren. We bedden social media in, zorgen dat de juiste campagnes klaar staan en ik schrijf de teksten voor je marketing automation campagnes. We ontwerpen samen een manier om leads te generen en waar nodig help ik jou met het schrijven en ontwerpen van bijvoorbeeld een quickscan of een whitepaper.


05

Sterk merk bouwen en onderhouden

We ontwerpen een contentstrategie, waarmee jij een duurzame relatie kunt opbouwen met je (potentiële) klanten. Welke content zorgt voor de beste betrokkenheid met je doelgroep? Hoe zorg je ervoor dat jij en je bedrijf/product/dienst continu en herkenbaar in beeld blijft? Waar haal jij je beelden vandaan en zet je deze consistent en effectief in? Ik help je op weg met het schrijven van waardevolle berichten en artikelen.


06

Moeiteloos verder

Samen zetten we de puntjes op de i. Er is ruimte voor al je vragen. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract voor hosting, teksten en/of techniek af te sluiten. We eindigen met een plan waarmee jij duurzaam succesvol kunt blijven.

Met Johanna samenwerken  was voor mij een ontdekkingsreis waarin ik mijn verhaal heb mogen vertellen. Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website.  Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen.  

Ik heb haar leren kennen als iemand die inspireert en motiveert waarbij ze oog blijft houden voor het proces van de ander. Ik heb bewondering voor haar geduld.

Ik heb genoten van onze reis! 

Dank daarvoor, Johanna!

Sabine Nijhuis, loopbaanbegeleiding in Twente

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente

Het is een groot plezier om met Johanna samen te werken. Zij heeft er voor gezorgd dat onze site eindelijk, na veel pogingen via anderen, helemaal aan mijn criteria voldoet. Zowel gelet op de inhoud als vormgeving. Ze is een kei in teksten en weet deze op een effectieve manier tot hun recht te laten komen in de vormgeving van de site. Op zo’n manier dat de site voor potentiële klanten een plezier is om te bezoeken. Ze is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?"

Fred de Heer, directeur DolEvents

Fred de Heer, directeur DolEvents
angle-double-down
angle-double-down

 Ben jij klaar voor een duurzame groei van je bedrijf?

Je ontvangt een ingericht online systeem met als fundament een

krachtige, doeltreffende website vol klantbeleving, waarmee jij duurzaam succes behaalt.

Een online systeem dat volledig op de behoefte van jouw potentiële klanten is ingericht.

Je website en funnel is in minimaal een maand en maximaal twee maanden gereed. 

Iets voor jouw bedrijf? Vrijblijvend even brainstormen?

Bel of app mij op 06-24249712 of stuur een bericht en ik neem contact met je op.