Goed dat je meer wilt weten over het groeiprogramma van Gouden Website.

Hier lees je alles over mijn beproefde Gouden Website methode. Ook krijg je antwoorden op de veelgestelde vragen die mensen hebben. Ik geef je ook de mogelijkheid je gratis in te schrijven voor een strategiegesprek, waarin je  direct tips en tricks ontvangt voor groei van je bedrijf.


"Er is één probleem waar ik ondernemers steeds over hoor. Zij hebben een mooie website, maar deze werkt niet... Er komt bijna nooit een aanvraag binnen, de website verkoopt niet of nauwelijks -
Johanna Oosterbaan


Ben jij een ambitieuze ondernemer die er aan toe is om je bedrijf krachtig te laten groeien door je online beter te presenteren?
Valt er een last van jouw schouders af als je zeker weet dat je website en online marketing je nieuwe klanten gaat opleveren?

Wil jij de juist klanten aantrekken, zonder dat je het gevoel hebt steeds te moeten verkopen? 


Bekijk mijn beproefde Gouden Website Methode hieronder.

icoon vinger

In een paar Weken Tijd Van Een Moeilijk Lopend Bedrijf 

Naar Een Winstgevend Business Model

Tijdens mijn programma maken we een plan waarin staat hoe jij kunt gaan groeien, met de juiste marketingtechnieken die bij jou en jouw ideale klant passen.  
Daarnaast zorgen mijn team en ik voor een make-over van je website, of we bouwen een hele nieuwe website voor je.
Mijn team ontzorgt jou hierbij volledig. 
We regelen ook de achterliggende techniek, de juiste opbouw van je websitepagina's, de keuze en inrichting van je sociale media en de koppeling aan je e-mailsysteem.

In een groep van maximaal 5 ondernemers werken we toe naar de online doorbraak van je bedrijf. 
We brainstormen samen, inspireren elkaar en leren van elkaars aanpak. 

Jij maakt de keuze hoe je wilt ondernemen, al het andere wordt door mijn team voor je geregeld. Het levert jou een groei van jezelf, bedrijf, je netwerk, het aantal klanten en je winst op.  


In 12 weken tijd zijn jij en je bedrijf volledig klaargestoomd om online te gaan groeien. Dit is wezenlijk anders dan andere online programma's die je vindt op het internet. Je hoeft namelijk zelf niet te worstelen met het eindresultaat. Dit regelen mijn team en ik voor je. We denken live met je mee over de inhoud, en over de implementatie hoef jij je geen zorgen te maken.

Module 1​​​​

Jij als ondernemer


Hoe kun jij groeien als ondernemer en tegelijkertijd meer vrijheid ervaren? Je missie, visie en strategie is weer scherp in beeld. Hoe kun jij je als expert in jouw markt positioneren? Welke belemmeringen en kansen ervaar jij daarbij? Na deze module heb jij een persoonlijk plan, waarin je strategische doelstellingen zijn uitgewerkt.

Module 2

Jouw klanten


Wie is jouw doelklant? Kun jij deze zo voor je zien? Welke verlangens heeft deze klant en waar ligt hij wakker van? Hoe kun jij zijn problemen oplossen?  En: welke reden is er voor je potentiële klanten om nú contact met je op te nemen? Na de module heb jij een praktisch groei- en marketingplan in handen.

Module 3

Funnel en aanbod


Waarin onderscheid je je krachtig? In deze module bepaal je de waarde van je aanbod (en dat is vaak hoger dan je denkt). Ook ontwerpen we je funnel. Na de module heb jij handvatten voor je weggever, is je aanbod scherp in beeld, heb je eenvoud aangebracht, zowel voor jou als je klanten. 

Module 4​​​​

Jouw pitch


Als jij straks op een feestje vertelt wat jij doet, komt dat er zo krachtig uitrollen dat de ander meteen geinteresseerd is. De pitch (of waardepropositie) gebruik je ook voor je website en voor op je social media profielen. Na de module is jouw krachtige pitch gereed.

Module 5

Look & feel


Je maakt een plan over hoe jij gezien wilt worden. Welke afbeeldingen passen daarbij, hoe wil je dat mensen jouw 'merk'  ervaren? Wat wil jij uitstralen? Luchtig, zakelijk, respectvol of juist expertise? Welke tone of voice? Na deze module gaan de designers voor je aan de slag om een website te bouwen die hierbij past! 

Module 6

Scripts / copywriting


Stap voor stap schrijven we de belangrijkste salespages, zodat jij klanten overtuigt om contact op te nemen of iets aan te vragen. Na de module is er een koppeling met je e-mailautomation en zijn de homepage, de salespagina's en contactpagina gereed.


Module 7​​​​

Jouw verhaal


We gaan aan de slag met storytelling. We maken een verhaal dat bij jou past en de juiste klanten aantrekt, op basis van de heldenreis. Na deze module heb je een krachtige 'over mij pagina' en een verhaal(lijn) voor je profiel op sociale media. Ook heb je geleerd storytelling in te zetten in je berichten.

Module 8

Contentstrategie


We ontwerpen samen een contentstrategie- en kalender. Ik leer je hoe je artikelen en social media berichten schrijft die voor je bezoekers prettig zijn om te lezen. Na deze module is je blogpagina gereed en heb je meerdere blogs en berichten geschreven die het hart van je klanten raken.

Module 9

Zoekmachine optimalisatie


Je leert alles over blogs zó schrijven dat jij hoog in de zoekmachine komt met je website. Ook maken we een kennisbank. Daarnaast ontvang je van mij talloze technieken die bijdragen aan een hogere positie in Google. Natuurlijk hebben wij je website zo geoptimaliseerd dat je hoog in Google komt. Na de module is de website gereed!


Module 10

Keuzemodule


In deze module richten we een  bouwsteen naar keuze in:

1. Videopitch opnemen

2. Online programma (techniek)

3. Weggever laten ontwerpen (quiz/whitepaper/video)

4. Inrichting e-mailautomation

5. 10 blogs redigeren voor SEO


Even brainstormen met mij?

Contact opnemen voor een gratis strategiegesprek kan altijd. 
Ik help je graag na te denken over je volgende online stappen.  
Je krijgt eerlijk advies van mij over de route 
die voor jou het beste is op dit moment. 
Bel 06-24249712 of stuur een berichtje.

Wat levert mijn programma je op?

Je ontvangt een ingericht online systeem vol klantbeleving. Met als fundament een krachtige, doeltreffende website met overtuigende teksten waarmee jij duurzaam succes behaalt. 

Een online systeem dat volledig op de behoefte van jouw potentiële klanten is ingericht.

Hiermee ben jij direct op de juiste manier online zichtbaar. Waar andere ondernemers jaren in hun eentje worstelen om hard te groeien, kom jij in één keer op dat gewenste punt. We ontwerpen een manier om je aanbod zó aan te bieden, dat je meer verdient in minder tijd. Je krijgt totaal nieuwe inzichten, waar je je leven lang wat aan hebt.


Gouden Website - Johanna Oosterbaan

“Mijn missie is dat jij als ondernemer doet waar jij blij van wordt"

Johanna Oosterbaan - Marketingstrateeg / website-expert

icoon meer omzet

Meer omzet

Je brengt focus aan en verhoogt de waarde van je aanbod. Je ontvangt de juiste klanten, die vanzelf naar jou toekomen. Jij levert meer waarde, waarin jouw klanten durven te investeren.

Meer vrije tijd

Waar andere ondernemers jaren over doen, wordt voor jou op een presenteerblaadje aangereikt: een prachtige website & salesfunnel die jou heel veel tijdswinst opleveren

icoon persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Je leert jezelf presenteren als professional op jouw vakgebied. En je groeit op persoonlijk vlak met de direct toepasbare kennis en tools die je aangereikt krijgt.

Dit team staat voor je klaar

Ik heb goede specialisten in mijn team zodat we samen het allerbeste resultaat behalen

Annemieke Bremmer - Nieuwsgierige Verhalenverteller  

De kracht van woorden is erg groot, vooral als je ze met alle vezels in je lichaam kunt voelen. Annemieke helpt je om een verhaal te schrijven dat anderen naar jou toe gaat trekken. Bij haar klanten brengt ze focus en rust, maar vooral een verhaal dat verteld mag worden! Annemieke is een kei in storytelling. Zij gunt jou een bedrijf waarin jij jezelf blijft en daardoor juist het succes gaat aantrekken. Zij werkt twee keer een onderdeel van het programma met jullie uit. 
www.Annemiekebremmer.nl

Erno_Hannink-business-coaching-trainer

Erno Hannink - Social Media Expert & business coach

Erno is een bekende social funnel specialist en business coach in de Achterhoek. Hij heeft in 10 jaar al meer dan 1250 klanten geholpen met hun bedrijf en is auteur van 7 boeken.
Hij heeft jarenlange ervaring, en daarom ben ik ontzettend blij dat hij onderdeel is van het team. Hij kijkt op de achtergrond mee en geeft advies over de juiste richting en de stappen die we nemen.
www.ernohannink.nl

Zefyra Nieuwenhuijsen

Zefyra Nieuwenhuijsen - ZEF Design - UX / UI DESIGN

Zefyra is afgestudeerd aan de hogeschool Rotterdam aan de opleiding 'Communications & Multimedia Design'. Ze heeft al ruime ervaring in het bouwen van prachtige websites en helpt mij bij het bouwen van gouden websites.
www.zefdesign.nl

maud-ebbekink-marketingpsyc

Maud Ebbekink - Online Persuasion Copywriter​​

Maud is wat mij betreft de állerbeste marketingpsycholoog en copywriter die er is in Nederland. Ze helpt ons met het nog sterker maken van teksten, zodat klanten niets liever willen dan inschrijven.  
www.schrijvenvoorconversie.nl

Yvonne Renckens

Yvonne Renckens - Virtual Assistent

Yvonne is directeur van het Powervrouwen Netwerk én sinds kort mijn virtueel assistente. Ze helpt mij bij onder andere bij het inplannen van social media berichten. Ik ben erg blij dat zij mij werk uit handen neemt, zodat ik zelf meer tijd over houdt om dat te doen waar mijn expertise ligt.
www.powervrouwennetwerk.nl


Over Johanna

Gouden Website - Johanna Oosterbaan

Hey, ik ben Johanna

Business coach/website-expert

Ruim 100 ondernemers heb ik inmiddels vooruit geholpen en letterlijk zien groeien. Mijn focus ligt op het naar boven halen van het potentieel uit jou en je bedrijf. En dit omzetten naar een prachtige website met een helder verhaal, overtuigende teksten en een waardevol aanbod.

Ik volgde de opleidingen Communicatie Wetenschappen en MediaDesign en vele cursussen op het gebied van business coaching en online marketing. Samen met de ervaring die ik opbouwde en de keigoede specialisten in mijn team, heb ik veel bagage om je bedrijf online te laten groeien.


praktische zaken


De eerstvolgende groep start in september 2019 met een telefonische en schriftelijke intake. (Nog 4 plaatsen beschikbaar!)

Groeiprogramma

3 maanden

Businesscoaching met marketingadvies en een succesvolle website

  • 4 volledig verzorgde verdiepingsdagen
  • Wekelijks 1 op 1 contact om de voortgang te bespreken
  • Online trainingsomgeving, met opdrachten die we doorspreken tijdens de livedagen en door mij persoonlijk van feedback worden voorzien.
  • Alle belangrijkste websitepagina's door mij en mijn team volledig herschreven en gebouwd. Na het programma weet jij zelf hoe je je website kunt bijhouden en aanpassen.
  • Wordpress website met volledig online systeem en plug-ins gericht op conversie, waaronder het bouwen van een online programma
  • Inrichting van aanvullende module naar keuze
  • Full color werkboek FAQ

Veelgestelde vragen over het groeiprogramma. 

Wat is nu eigenlijk een funnel?

Waarom is het beter om een website uit te besteden?

Waarom is een funnel belangrijk voor online groei?

Hoe zit het met hosting en onderhoud?

Hoe ziet de website eruit die ik ontvang?

Welke aanvullende modules bied je aan?

Wat is de meerwaarde van het werken in een groep? 

Hoe is de betaling geregeld?

Ik wil een nieuw logo, kan dat ook? 

Is lunch inbegrepen?

Ik heb specifieke vragen. Is daar ook aandacht voor?

Is het programma voor iedereen geschikt?

30 dagen Niet Goed, Geld Terug Garantie!

Na de tweede module evalueren we hoe het gaat. Is het niet naar je wens?

Had je er wat anders van verwacht? Wil je er niet mee door gaan? 

Je ontvangt dan gegarandeerd je geld terug.


Benieuwd of het programma wat voor jou is?
Vraag een gratis strategiegesprek aan...

Stel je vragen hieronder en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug!

© 2019 Gouden Website. De foto's zijn gemaakt door Evelien Koenders en Fotofocus en de icoontjes & illustraties door Dorien Wagenaars (airillustraties.nl).
Johanna@goudenwebsite.nl - +31 6 24249712

>