De snelste weg naar
een online doorbraak 

Ik help jou aan een website, marketing- en salesfunnel,
zodat jouw bedrijf hard kan gaan groeien


"Er is één probleem waar ik ondernemers steeds over hoor. Zij hebben een mooie website, maar deze werkt niet... Er komt bijna nooit een aanvraag binnen, de website verkoopt niet of nauwelijks -
Johanna Oosterbaan


is dit herkenbaar voor jou?


Je...

 • weet zeker dat er genoeg vraag is naar je product of dienst, maar hebt toch te weinig omzet
 • werkt keihard en maakt veel meer uren dan verantwoord is voor je gezondheid en je vrije tijd
 • hebt een website die veel bezoekers nodig heeft om één nieuwe klant binnen te brengen
 • blijft hangen op een bepaalde omzet en groeit niet verder
 • ziet dat je concurrenten wel steeds succesvoller worden. Je hebt het gevoel dat je steeds verder achterop raakt omdat zij iets goed doen en jij niet
 • weet dat het internet veel mogelijkheden biedt, maar je ziet door de bomen het bos niet meer


Je merkt dat de bezoekers van je website...

 • weg klikken zonder dat ze iets hebben aangevraagd of contact hebben opgenomen
 • wel interesse lijken te hebben, maar na hun bezoek aan je website niet meer terugkomen 
 • in verwarring achterblijven omdat ze niet precies weten wat ze bij jou kunnen doen

van een slechtlopend bedrijf

naar een winstgevende business

Vier jaar geleden kochten mijn man en ik een slechtlopend bedrijf en werd ik voor het eerst ondernemer. We stonden voor de grote opgave om dit bedrijf nieuw leven in te blazen, terwijl iedereen om ons heen zich hardop afvroeg waar we toch in vredesnaam aan begonnen waren.


Inmiddels hebben we een succesvol bedrijf met een continue klantenstroom. Klanten vragen automatisch bij ons aan en we hebben een grote wachtlijst. We kunnen elke keer onze prijzen verhogen, waardoor we ​juist een doelgroep aantrekken die bij ons past.
We kunnen meer uitbesteden, zodat we meer vrije tijd over houden. 


Ik weet dus uit eigen ervaring hoe heerlijk het voor je is om een écht succesvol bedrijf op te bouwen, zonder geldzorgen en verkoopstress...


Toen ik besloot andere bedrijven te helpen met hun marketing en hun website, bleek dat ik voor hen ook deze groei kon realiseren. Vanuit mijn vurige wens om nog veel meer ondernemers en bedrijven te helpen online te groeien, maar dit wel betaalbaar te kunnen houden voor hen, heb ik een mooi aanbod ontworpen. Lees dus snel verder!


Johanna Oosterbaan - Gouden Website

“Mijn missie is dat jij als ondernemer de juiste klanten vindt"

Johanna Oosterbaan - ​Marketing strateeg / website-expert

Mag ik je vragen...

Ben jij een ambitieuze ondernemer die er aan toe is om je bedrijf krachtig te laten groeien door je online beter te presenteren?
Valt er een last van jouw schouders af als je zeker weet dat je website en online marketing je nieuwe klanten gaat opleveren?

Wil jij de juist klanten aantrekken, zonder dat je het gevoel hebt steeds te moeten verkopen? 

icoon vinger

In een paar Weken Tijd Van Een Moeilijk Lopend Bedrijf 

Naar Een Winstgevend Business Model

Tijdens mijn programma maken we een plan waarin staat hoe jij kunt gaan groeien, met de juiste marketingtechnieken die bij jou en jouw ideale klant passen.  
Daarnaast zorgen mijn team en ik voor een make-over van je website, of we bouwen een hele nieuwe website voor je.
Mijn team ontzorgt jou hierbij volledig. 
We regelen ook de achterliggende techniek, de juiste opbouw van je websitepagina's, de keuze en inrichting van je sociale media en de koppeling aan je e-mailsysteem.

In een groep van maximaal 5 ondernemers werken we toe naar de online doorbraak van je bedrijf. 
We brainstormen samen, inspireren elkaar en leren van elkaars aanpak. 

Jij maakt de keuze hoe je wilt ondernemen, al het andere wordt door mijn team voor je geregeld. Het levert jou een groei van jezelf, bedrijf, je netwerk, het aantal klanten en je winst op.  


In 8 weken tijd (programma Goud) of 12 weken (programma Briljant) zijn jij en je bedrijf volledig klaargestoomd om online te gaan groeien.

Dit is wezenlijk anders dan andere online programma's die je vindt op het internet. Je hoeft namelijk zelf niet te worstelen met het eindresultaat. Dit regelen mijn team en ik voor je. We denken live met je mee over de inhoud, en over de implementatie hoef jij je geen zorgen te maken.


"Rust, een heel helder online bedrijf, concrete producten en inzicht

Ik ben in je programma gestapt omdat ik al goede verhalen over je gehoord had, en je een totaal pakket aanbiedt qua online omgeving ontwikkelen dus én website, én blogs én een online product. Dat was precies waar ik naar op zoek was, zodat ik zelf meer úit mijn bedrijf kan en er meer geautomatiseerd zou gaan worden. Omdat ik al wist hoe duur überhaupt een online programma in elkaar zetten kost, vond ik de prijs enorm meevallen en wilde ik direct instappen.

Ik ben wel teruggekomen van dat alles online door kan draaien zonder daar veel voor te moeten doen. Het blijft veel werk (blogs posten etc, funnel maken, onder de aandacht brengen, Google hoog houden). Maar ik weet nu hoe ik dat moet aanvliegen en alles staat nu als een huis. Het is heel lekker dat er gewoon een nieuwe website staat, en al mijn producten ‘kant en klaar zijn’. Ik weet nu hoe ik verder moet en kan dit nu echt kan uitdragen. Het is beknopter, en meer in één strategische lijn i.p.v. de losse flodders zoals het eerst was.

Waar ik het meest aan had, was het moment dat jij me bij de hand pakte om weer terug naar het oorspronkelijk plan te leiden; gewoon coaches! (zonder hond, met hond als tool).

Wat een prachtig eindresultaat staat er! Je hebt zó veel gegeven, je was zo betrokken en je hebt me tussendoor weer op koers gezet. Dus duizendmaal dank! Ik raad het programma zeker aan, aan een ieder die meer helderheid wilt over het online ondernemerschap, daarin zelf lekker aan de slag wil en kan om grote stappen te kunnen zetten. 

JELIEN LAMMERS  //  Liefdevolle coachopleider bij Boelbewust.nl

Schoonheidsspecialiste Gelderland

"Ik heb geen angst meer voor groei... en groei harder dan ooit!

Ik ben sinds onze eerste ontmoeting fan van je omdat je een unieke vrouw bent, helemaal jezelf en one of a kind. Je hebt een authentieke vorm van schoonheid over je wat mij inspireert. Jouw altijd vriendelijke en menselijke benadering maakt samenwerken erg fijn. Je denkt altijd in oplossingen ipv problemen en als je samenwerkt met jou lijkt niets onmogelijk. 


Ik heb een tijdje getwijfeld of ik aan je programma mee zou doen. Wat mij tegenhield waren niet de kosten, maar de teleurstelling van andere online programma’s die ik eerder had gevolgd. Ik had het idee dat ik al veel geld had weggegooid en nog niet veel verder kwam met mijn business. Door een persoonlijk gesprek met jou heb je deze twijfels weg genomen. Voor mij was volledigheid erg belangrijk. Ik wilde geen half werk meer dat mij niet zover bracht. Een eigen programma maken met een strategie om het de wereld in te zetten was mijn doel. 

Ik ben zo blij dat ik deelgenomen heb! Je programma dwong mij om anders na te denken. Out of the box te gaan. Voor mij was ook een erg belangrijk inzicht dat ik volledig voor mij zelf kon gaan en niet afhankelijk van een ander mijn zaak kan laten bloeien. Daar waar eerst twijfels waren voel ik nu het grote potentieel van mijn zaak. Een duidelijke plek op de markt. Geen outcast meer maar een pionier!


Ik heb geen angst meer voor groei. 


De resultaten zijn nu al zo goed. Jij bouwde en schreef bijvoorbeeld een landingspagina voor één van mijn diensten (een workshop) en vrijwel direct ging ik van 0 aanmeldingen naar een wachtlijst
Ik beveel je programma aan iedereen aan die een nieuwe website nodig heeft waar je heel veel succes mee behaalt. Aan elke ondernemer die te weinig klanten heeft. Iedere ondernemer met dromen die moeite heeft met realisatie ervan. Ik raad jou altijd aan!

EDYTA ZIELINSKA  //  Holistic Beauty Therapist bij Houseofgreenbeauty.nl

Module 1​​​​

Strategische groei


Strategische groei, hernieuwde definiëring van missie, visie en ideale klant. Hoe wil jij je positioneren?

Na deze module heb jij een persoonlijk plan, waarin je doelstellingen zijn uitgewerkt.

Module 2

Funnel en aanbod


Waarin onderscheid je je krachtig? In deze module bepaal je de waarde van je aanbod (en dat is vaak hoger dan je denkt). Ook ontwerpen we je funnel. Na de module kun jij verder met een praktisch groei- en marketingplan.

Module 3

Jouw verhaal


We gaan aan de slag met storytelling. We maken een verhaal dat bij jou past en de juiste klanten aantrekt. Na deze module heb je een krachtige 'over mij pagina' en een verhaal(lijn) voor je profiel op sociale media.

Module 4​​​​

Conversie & klantbeleving


We ontwerpen een e-mailfunnel waarop bezoekers zich kunnen inschrijven en waar de conversie plaatsvindt. Na de module heb jij handvatten voor je weggever, is er een koppeling met een e-mailsysteem en zijn de homepage, de salespagina's en contactpagina gereed.

Module 5

Content


We ontwerpen samen een contentstrategie- en kalender. Ik leer jou hoe je artikelen en social media berichten schrijft waarmee jij goed gevonden wordt in Google en die voor je bezoekers prettig zijn om te lezen. Na deze module is je blogpagina gereed.

Module 6

Keuzemodule


In deze module richten we een  bouwsteen naar keuze in:

1. Videopitch opnemen

2. Online programma (techniek)

3. Weggever laten ontwerpen (quiz/whitepaper/video)

4. Inrichting e-mailautomation

5. 10 blogs redigeren voor SEO


Even brainstormen met mij?

Vrijblijvend contact opnemen voor een gesprek kan altijd.
Ik help je graag na te denken over je volgende online stappen.  
Je krijgt eerlijk advies van mij over de route 
die voor jou het beste is op dit moment. 
Bel 06-24249712 of stuur een berichtje.

Wat levert het programma je op?

Je ontvangt een ingericht online systeem vol klantbeleving. Met als fundament een krachtige, doeltreffende website met overtuigende teksten waarmee jij duurzaam succes behaalt. 

Een online systeem dat volledig op de behoefte van jouw potentiële klanten is ingericht.

Hiermee ben jij direct op de juiste manier online zichtbaar. Waar andere ondernemers jaren in hun eentje worstelen om hard te groeien, kom jij in één keer op dat gewenste punt. We ontwerpen een manier om je aanbod zó aan te bieden, dat je meer verdient in minder tijd.  Je krijgt totaal nieuwe inzichten, waar je je leven lang wat aan hebt.


Johanna Oosterbaan - Gouden Website

“Mijn missie is dat jij als ondernemer doet waar jij blij van wordt"

Johanna Oosterbaan - Marketingstrateeg / website-expert

icoon meer omzet

Meer omzet

Je brengt focus aan en verhoogt de waarde van je aanbod. Je ontvangt de juiste klanten, die vanzelf naar jou toekomen. Jij levert meer waarde, waarin jouw klanten durven te investeren.

Meer vrije tijd

Waar andere ondernemers jaren over doen, wordt voor jou op een presenteerblaadje aangereikt: een prachtige website & salesfunnel die jou heel veel tijdswinst opleveren

icoon persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Je leert jezelf presenteren als professional op jouw vakgebied. En je groeit op persoonlijk vlak met de direct toepasbare kennis en tools die je aangereikt krijgt.

Recensies online programma

Even sparren met mij?

Vrijblijvend contact opnemen voor een gesprek kan altijd.
Ik help je graag na te denken over je volgende online stappen.  
Je krijgt eerlijk advies van mij over de route 
die voor jou het beste is op dit moment. 
Bel 06-24249712 of stuur een berichtje.

Locatie van de verdiepingsdagen

Sfeervolle workshopruimte in de Achterhoek

 • check
  Tijdens het programma zijn er trainings- en verdiepingsdagen.
  Deze dagen zijn in mijn sfeervolle workshopruimte in het buitengebied van Zelhem, midden in de natuur. 
 • check
  De verdiepingsdagen zijn van 10u - 16u en worden vastgelegd in overleg met de deelnemers. Tijdens de dagen is ook er tijd voor creatieve oefeningen en ontspanning om zo tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. Elke dag maken we een korte wandeling door de prachtige Achterhoekse omgeving.

Online omgeving & community

Praktische tips & tools

In de online omgeving vind je een groot aantal tips, tools, handleidingen en opdrachten die jou helpen om de juiste input en content te maken. Zo kan ik samen met mijn team jouw input verwerken tot een prachtig online resultaat.

We hebben wekelijks 1 op 1 contact over de voortgang.

Dit team staat voor je klaar

Ik heb goede specialisten in mijn team zodat we samen het allerbeste resultaat behalen

Annemieke Bremmer - Nieuwsgierige Verhalenverteller  

De kracht van woorden is erg groot, vooral als je ze met alle vezels in je lichaam kunt voelen. Annemieke helpt je om een verhaal te schrijven dat anderen naar jou toe gaat trekken. Bij haar klanten brengt ze focus en rust, maar vooral een verhaal dat verteld mag worden! Annemieke is een kei in storytelling. Zij gunt jou een bedrijf waarin jij jezelf blijft en daardoor juist het succes gaat aantrekken. Zij werkt twee keer een onderdeel van het programma met jullie uit. 
www.Annemiekebremmer.nl

Erno_Hannink-business-coaching-trainer

Erno Hannink - Social Media Expert & business coach

Erno is een bekende social funnel specialist en business coach in de Achterhoek. Hij heeft in 10 jaar al meer dan 1250 klanten geholpen met hun bedrijf en is auteur van 7 boeken.
Hij heeft jarenlange ervaring, en daarom ben ik ontzettend blij dat hij onderdeel is van het team. Hij kijkt op de achtergrond mee en geeft advies over de juiste richting en de stappen die we nemen.
www.ernohannink.nl

Zefyra Nieuwenhuijsen

Zefyra Nieuwenhuijsen - ZEF Design - UX / UI DESIGN

Zefyra is afgestudeerd aan de hogeschool Rotterdam aan de opleiding 'Communications & Multimedia Design'. Ze heeft al ruime ervaring in het bouwen van prachtige websites en helpt mij bij het bouwen van gouden websites.
www.zefdesign.nl

Yvonne Renckens

Yvonne Renckens - Virtual Assistent

Yvonne is directeur van het Powervrouwen Netwerk én sinds kort mijn virtueel assistente. Ze helpt mij bij onder andere bij het inplannen van social media berichten. Ik ben erg blij dat zij mij werk uit handen neemt, zodat ik zelf meer tijd over houdt om dat te doen waar mijn expertise ligt.
www.powervrouwennetwerk.nl


Over Johanna

Johanna Oosterbaan

Hey, ik ben Johanna

Business coach/website-expert

Ruim 100 ondernemers heb ik inmiddels vooruit geholpen en letterlijk zien groeien. Mijn focus ligt op het naar boven halen van het potentieel uit jou en je bedrijf. En dit omzetten naar een prachtige website met een helder verhaal, overtuigende teksten en een waardevol aanbod.

Ik volgde de opleidingen Communicatie Wetenschappen en MediaDesign en vele cursussen op het gebied van business coaching en online marketing. Samen met de ervaring die ik opbouwde en de keigoede specialisten in mijn team, heb ik veel bagage om je bedrijf online te laten groeien.

Zorg dat jij
gezien, gehoord
en gevraagd wordt!


Als steeds meer mensen jou online leren kennen, en je bent volledig duidelijk in dat wat jij voor ze kunt betekenen, dan wordt jij gezien, gehoord en gevraagd!

In mijn programma denk je na over jouw positionering. Hoe wil jij gezien worden? Als expert op jouw vakgebied? Als leider of als pionier? Ik help je vervolgens stap voor stap met je online presentatie en inrichting die hierbij hoort. 

Ik zorg voor de juiste marketing tools, een prachtige website, de juiste salesaanpak, zodat jouw business opbloeit.
Investeer in jezelf en in de groei van je bedrijf en je zult zien dat je heel snel terug ontvangt.


praktische zaken


De eerstvolgende groep 'Briljant' start op maandag 21 januari 2019 met een telefonische en schriftelijke intake.
Verdiepingsdagen: 25 januari, 15 februari, 1 maart, 22 maart. (Er is nog 1 plaats beschikbaar!)


De eerstvolgende groep 'Goud' start eind september 2019 met een telefonische en schriftelijke intake. 
De verdiepingsdag wordt in die week gepland, in overleg met de deelnemers. (Nog 5 plaatsen beschikbaar!)

Goud

8 weken

Succesvolle website met funnel / impactvolle marketingtools

 • 1 verdiepingsdag (focus, doelgroep, aanbod, structuur)
 • Wekelijks 1 op 1 contact om de voortgang te bespreken
 • Online trainingsomgeving met opdrachten die door mij persoonlijk van feedback worden voorzien
 • Alle belangrijkste websitepagina's door mij en mijn team volledig herschreven en gebouwd
 • Wordpress website met volledig online systeem en plug-ins gericht op conversie, waaronder het bouwen van een online programma 
Briljant

12 weken

Succesvolle website met funnel+ / impactvolle marketingtools en extra verdieping

 • 4 verdiepingsdagen
 • Wekelijks 1 op 1 contact om de voortgang te bespreken
 • Online trainingsomgeving, met opdrachten die we doorspreken tijdens de livedagen en door mij persoonlijk van feedback worden voorzien.
 • Alle belangrijkste websitepagina's door mij en mijn team volledig herschreven en gebouwd
 • Wordpress website met volledig online systeem en plug-ins gericht op conversie, waaronder het bouwen van een online programma
 • Inrichting van aanvullende module naar keuzeFAQ

Veelgestelde vragen over het programma 'Online Doorbraak'. 

Wat is nu eigenlijk een funnel?

Waarom is het beter om een website uit te besteden?

Waarom is een funnel belangrijk voor online groei?

Hoe zit het met hosting en onderhoud?

Hoe ziet de website eruit die ik ontvang?

Welke aanvullende modules bied je aan?

Wat is de meerwaarde van het werken in een groep? 

Hoe is de betaling geregeld?

Ik wil een nieuw logo, kan dat ook? 

Is lunch inbegrepen?

Ik heb specifieke vragen. Is daar ook aandacht voor?

Is het programma voor iedereen geschikt?

30 dagen Niet Goed, Geld Terug Garantie!

Na de tweede module evalueren we hoe het gaat. Is het niet naar je wens?

Had je er wat anders van verwacht? Wil je er niet mee door gaan? 

Je ontvangt dan gegarandeerd je geld terug.


Benieuwd of het programma wat voor jou is? 

Stel je vragen hieronder en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug!

© 2018 Gouden Website. De foto's zijn gemaakt door Evelien Koenders en Fotofocus en de icoontjes & illustraties door Dorien Wagenaars (airillustraties.nl).
Johanna@goudenwebsite.nl - +31 6 24249712

>