De snelste weg naar een online doorbraak 

Ik help jou aan een website, marketing- en salesfunnel,
zodat jouw bedrijf hard kan gaan groeien

"Er is één probleem waar ik ondernemers steeds over hoor. Zij hebben een mooie website, maar deze werkt niet... Er komt bijna nooit een aanvraag binnen, de website verkoopt niet of nauwelijks -
Johanna Oosterbaan


is dit herkenbaar voor jou?


Je...

 • weet zeker dat er genoeg vraag is naar je product of dienst, maar hebt toch te weinig omzet
 • werkt keihard en maakt veel meer uren dan verantwoord is voor je gezondheid en je vrije tijd
 • hebt een website die veel bezoekers nodig heeft om één nieuwe klant binnen te brengen
 • blijft hangen op een bepaalde omzet en groeit niet verder
 • ziet dat je concurrenten wel steeds succesvoller worden. Je hebt het gevoel dat je steeds verder achterop raakt omdat zij iets goed doen en jij niet
 • weet dat het internet veel mogelijkheden biedt, maar je ziet door de bomen het bos niet meer


Je merkt dat de bezoekers van je website...

 • weg klikken zonder dat ze iets hebben aangevraagd of contact hebben opgenomen
 • wel interesse lijken te hebben, maar na hun bezoek aan je website niet meer terugkomen 
 • in verwarring achterblijven omdat ze niet precies weten wat ze bij jou kunnen doen

van een slechtlopend bedrijf

naar een winstgevende business

Vier jaar geleden kochten mijn man en ik een slechtlopend bedrijf en werd ik voor het eerst ondernemer. We stonden voor de grote opgave om dit bedrijf nieuw leven in te blazen, terwijl iedereen om ons heen zich hardop afvroeg waar we toch in vredesnaam aan begonnen waren.


Inmiddels hebben we een succesvol bedrijf met een continue klantenstroom. Klanten vragen automatisch bij ons aan en we hebben een grote wachtlijst. We kunnen elke keer onze prijzen verhogen, waardoor we ​juist een doelgroep aantrekken die bij ons past.
We kunnen meer uitbesteden, zodat we meer vrije tijd over houden. 


Ik weet dus uit eigen ervaring hoe heerlijk het voor je is om een écht succesvol bedrijf op te bouwen, zonder geldzorgen en verkoopstress...


Toen ik besloot andere bedrijven te helpen met hun marketing en hun website, bleek dat ik voor hen ook deze groei kon realiseren. Vanuit mijn vurige wens om nog veel meer ondernemers en bedrijven te helpen online te groeien, maar dit wel betaalbaar te kunnen houden voor hen, heb ik een mooi aanbod ontworpen. Lees dus snel verder!


Gouden Website - Johanna Oosterbaan

“Mijn missie is dat jij als ondernemer de juiste klanten vindt"

Johanna Oosterbaan - ​Marketing strateeg / website-expert

Mag ik je vragen...

Ben jij een ambitieuze ondernemer die er aan toe is om je bedrijf krachtig te laten groeien door je online beter te presenteren?
Valt er een last van jouw schouders af als je zeker weet dat je website en online marketing je nieuwe klanten gaat opleveren?

Wil jij de juist klanten aantrekken, zonder dat je het gevoel hebt steeds te moeten verkopen? 

icoon vinger

In een paar Weken Tijd Van Een Moeilijk Lopend Bedrijf 

Naar Een Winstgevend Business Model

Tijdens mijn programma maken we een plan waarin staat hoe jij kunt gaan groeien, met de juiste marketingtechnieken die bij jou en jouw ideale klant passen.  
Daarnaast zorgen mijn team en ik voor een make-over van je website, of we bouwen een hele nieuwe website voor je.
Mijn team ontzorgt jou hierbij volledig. 
We regelen ook de achterliggende techniek, de juiste opbouw van je websitepagina's, de keuze en inrichting van je sociale media en de koppeling aan je e-mailsysteem.

In een groep van maximaal 5 ondernemers werken we toe naar de online doorbraak van je bedrijf. 
We brainstormen samen, inspireren elkaar en leren van elkaars aanpak. 

Jij maakt de keuze hoe je wilt ondernemen, al het andere wordt door mijn team voor je geregeld. Het levert jou een groei van jezelf, bedrijf, je netwerk, het aantal klanten en je winst op.  


In 8 weken tijd (programma Goud) of 12 weken (programma Briljant) zijn jij en je bedrijf volledig klaargestoomd om online te gaan groeien.

Dit is wezenlijk anders dan andere online programma's die je vindt op het internet. Je hoeft namelijk zelf niet te worstelen met het eindresultaat. Dit regelen mijn team en ik voor je. We denken live met je mee over de inhoud, en over de implementatie hoef jij je geen zorgen te maken.


"Rust, een heel helder online bedrijf, concrete producten en inzicht

Ik ben in je programma gestapt omdat ik al goede verhalen over je gehoord had, en je een totaal pakket aanbiedt qua online omgeving ontwikkelen dus én website, én blogs én een online product. Dat was precies waar ik naar op zoek was, zodat ik zelf meer úit mijn bedrijf kan en er meer geautomatiseerd zou gaan worden. Omdat ik al wist hoe duur überhaupt een online programma in elkaar zetten kost, vond ik de prijs enorm meevallen en wilde ik direct instappen.

Ik ben wel teruggekomen van dat alles online door kan draaien zonder daar veel voor te moeten doen. Het blijft veel werk (blogs posten etc, funnel maken, onder de aandacht brengen, Google hoog houden). Maar ik weet nu hoe ik dat moet aanvliegen en alles staat nu als een huis. Het is heel lekker dat er gewoon een nieuwe website staat, en al mijn producten ‘kant en klaar zijn’. Ik weet nu hoe ik verder moet en kan dit nu echt kan uitdragen. Het is beknopter, en meer in één strategische lijn i.p.v. de losse flodders zoals het eerst was.

Waar ik het meest aan had, was het moment dat jij me bij de hand pakte om weer terug naar het oorspronkelijk plan te leiden; gewoon coaches! (zonder hond, met hond als tool).

Wat een prachtig eindresultaat staat er! Je hebt zó veel gegeven, je was zo betrokken en je hebt me tussendoor weer op koers gezet. Dus duizendmaal dank! Ik raad het programma zeker aan, aan een ieder die meer helderheid wilt over het online ondernemerschap, daarin zelf lekker aan de slag wil en kan om grote stappen te kunnen zetten. 

JELIEN LAMMERS  //  Liefdevolle coachopleider bij Boelbewust.nl

Schoonheidsspecialiste Gelderland

"Ik heb geen angst meer voor groei... en groei harder dan ooit!

Ik heb deelgenomen aan je programma, omdat ik veel positieve berichten over jou en je online programma gehoord had. Mijn doel was meer verkeer naar mijn website en groei in mijn bedrijf.


Jouw enthousiasme werkte op mij zeer inspirerend. Het samenwerken met andere ondernemers bracht voor mij veel helderheid. Ook het samen sparren, vooral over teksten, vond ik waardevol. Mijn aanbod staat nu scherp.


De live dagen waren zeer goed verzorgd, het eten was lekker en er was voldoende ruimte voor humor! De locatie was lekker rustig en helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen, dit heeft mij geholpen om te focussen.
Ik heb het meest gehad aan je begeleiding in hoe ik mij naar mijn klanten beter kan presenteren, hierdoor heb ik een betere zakelijkere uitstraling gekregen.


Op mijn social media berichten wordt nu veel vaker gereageerd. En ik krijg meer verkeer op mijn website. Mijn blog is zelfs opgepikt door een grote organisatie die het wil verwerken in hun boek!

EDYTA ZIELINSKA  //  Holistic Beauty Therapist bij Houseofgreenbeauty.nl

Even brainstormen met mij?

Vrijblijvend contact opnemen voor een gesprek kan altijd.
Ik help je graag na te denken over je volgende online stappen.  
Je krijgt eerlijk advies van mij over de route 
die voor jou het beste is op dit moment. 
Bel 06-24249712 of stuur een berichtje.

Sabine Adamzek

"Mijn blog is opgepikt en wordt nu gepubliceerd in een boek

Ik heb deelgenomen aan je programma, omdat ik veel positieve berichten over jou en je online programma gehoord had. Mijn doel was meer verkeer naar mijn website en groei in mijn bedrijf.

Jouw enthousiasme werkte op mij zeer inspirerend. Het samenwerken met andere ondernemers bracht voor mij veel helderheid. Ook het samen sparren, vooral over teksten, vond ik waardevol. Mijn aanbod staat nu scherp.

De live dagen waren zeer goed verzorgd, het eten was lekker en er was voldoende ruimte voor humor! De locatie was lekker rustig en helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen, dit heeft mij geholpen om te focussen.
Ik heb het meest gehad aan je begeleiding in hoe ik mij naar mijn klanten beter kan presenteren, hierdoor heb ik een betere zakelijkere uitstraling gekregen.

Op mijn social media berichten wordt nu veel vaker gereageerd. En ik krijg meer verkeer op mijn website. Mijn blog is zelfs opgepikt door een grote organisatie die mijn blogwil verwerken in hun boek!

SABINE ADAMZEK  //  www.desystemischeblik.nl

Wat levert mijn programma jou op?

Ik maak een krachtige, doeltreffende website voor jou met overtuigende teksten waarmee jij duurzaam succes behaalt. 

Mét een online systeem (marketing- en salesfunnel), dat volledig op de behoefte van jouw potentiële klanten is ingericht. Ook heb je de mogelijkheid een eigen online programma op te zetten.

Hiermee ben jij direct op de juiste manier online zichtbaar.

Waar andere ondernemers jaren in hun eentje worstelen om hard te groeien, kom jij in één keer op dat gewenste punt. We ontwerpen samen een manier om je aanbod zó aan te bieden, dat je meer verdient in minder tijd. Je krijgt totaal nieuwe inzichten, waar je je leven lang wat aan hebt.


Gouden Website - Johanna Oosterbaan

“Mijn missie is dat jij als ondernemer doet waar jij blij van wordt"

Johanna Oosterbaan - Marketingstrateeg / website-expert

icoon meer omzet

Meer omzet

Je brengt focus aan en verhoogt de waarde van je aanbod. Je ontvangt de juiste klanten, die vanzelf naar jou toekomen. Jij levert meer waarde, waarin jouw klanten durven te investeren.

Meer vrije tijd

Waar andere ondernemers jaren over doen, wordt voor jou op een presenteerblaadje aangereikt: een prachtige website & salesfunnel die jou heel veel tijdswinst opleveren

icoon persoonlijke groei

Persoonlijke groei

Je leert jezelf presenteren als professional op jouw vakgebied. En je groeit op persoonlijk vlak met de direct toepasbare kennis en tools die je aangereikt krijgt.

Recensies online programma

Even sparren met mij?

Vrijblijvend contact opnemen voor een gesprek kan altijd.
Ik help je graag na te denken over je volgende online stappen.  
Je krijgt eerlijk advies van mij over de route 
die voor jou het beste is op dit moment. 
Bel 06-24249712 of stuur een berichtje.

Locatie van de verdiepingsdagen

Sfeervolle workshopruimte in de Achterhoek

 • check
  Tijdens het programma zijn er trainings- en verdiepingsdagen.
  Deze dagen zijn in mijn sfeervolle workshopruimte in het buitengebied van Zelhem, midden in de natuur. 
 • check
  De verdiepingsdagen zijn van 10u - 16u en worden vastgelegd in overleg met de deelnemers. Tijdens de dagen is ook er tijd voor creatieve oefeningen en ontspanning om zo tot nieuwe ideeën en inzichten te komen. Elke dag maken we een korte wandeling door de prachtige Achterhoekse omgeving.

Online omgeving & community

Praktische tips & tools

In de online omgeving vind je een groot aantal tips, tools, handleidingen en opdrachten die jou helpen om de juiste input en content te maken. Zo kan ik samen met mijn team jouw input verwerken tot een prachtig online resultaat.

We hebben wekelijks 1 op 1 contact over de voortgang.


Over Johanna

Gouden Website - Johanna Oosterbaan

Hey, ik ben Johanna

Business coach/website-expert

Ruim 100 ondernemers heb ik inmiddels vooruit geholpen en letterlijk zien groeien. Mijn focus ligt op het naar boven halen van het potentieel uit jou en je bedrijf. En dit omzetten naar een prachtige website met een helder verhaal, overtuigende teksten en een waardevol aanbod.

Ik volgde de opleidingen Communicatie Wetenschappen en MediaDesign en vele cursussen op het gebied van business coaching en online marketing. Samen met de ervaring die ik opbouwde en de keigoede specialisten in mijn team, heb ik veel bagage om je bedrijf online te laten groeien.

Zorg dat jij
gezien, gehoord
en gevraagd wordt!


Als steeds meer mensen jou online leren kennen, en je bent volledig duidelijk in dat wat jij voor ze kunt betekenen, dan wordt jij gezien, gehoord en gevraagd!

In mijn programma denk je na over jouw positionering. Hoe wil jij gezien worden? Als expert op jouw vakgebied? Als leider of als pionier? Ik help je vervolgens stap voor stap met je online presentatie en inrichting die hierbij hoort. 

Ik zorg voor de juiste marketing tools, een prachtige website, de juiste salesaanpak, zodat jouw business opbloeit.
Investeer in jezelf en in de groei van je bedrijf en je zult zien dat je heel snel terug ontvangt.


praktische zaken


De eerstvolgende groep 'Briljant' start in september 2019 met een telefonische en schriftelijke intake. 

De eerstvolgende groep 'Goud' start eind september 2019 met een telefonische en schriftelijke intake. 
De verdiepingsdag wordt in die week gepland, in overleg met de deelnemers. (Nog 5 plaatsen beschikbaar!)

Goud

8 weken

Succesvolle website met funnel / impactvolle marketingtools

 • 1 volledig verzorgde verdiepingsdag (focus, doelgroep, aanbod, structuur)
 • Wekelijks 1 op 1 contact om de voortgang te bespreken
 • Full color materialen en online trainingsomgeving met opdrachten die door mij persoonlijk van feedback worden voorzien
 • Alle belangrijkste websitepagina's door mij en mijn team volledig herschreven en gebouwd
 • Gouden website met volledig online systeem en plug-ins gericht op conversie, waaronder het bouwen van een online programma
Briljant

12 weken

Succesvolle website met funnel+ / impactvolle marketingtools en extra verdieping

 • 4 volledig verzorgde verdiepingsdagen
 • Wekelijks 1 op 1 contact om de voortgang te bespreken
 • Full color materialen en online trainingsomgeving, met opdrachten die we doorspreken tijdens de livedagen en door mij persoonlijk van feedback worden voorzien.
 • Alle belangrijkste websitepagina's door mij en mijn team volledig herschreven en gebouwd
 • Gouden website met volledig online systeem en plug-ins gericht op conversie, waaronder het bouwen van een online programma
 • Inrichting van aanvullende module naar keuze30 dagen Niet Goed, Geld Terug Garantie!

Na de tweede module evalueren we hoe het gaat. Is het niet naar je wens?

Had je er wat anders van verwacht? Wil je er niet mee door gaan? 

Je ontvangt dan gegarandeerd je geld terug.


Benieuwd of het programma wat voor jou is? 

Stel je vragen hieronder en ik bel of mail je zo snel mogelijk terug!

Je gegevens zijn veilig bij mij. En... een vrijblijvend gesprek is bij mij ook écht vrijblijvend. 

In het gesprek geef ik je tips voor je eigen bedrijf en bepalen we samen of het programma op dit moment voor jou de juiste stap is.

© 2019 Gouden Website. De foto's zijn gemaakt door Evelien Koenders, Barry Jonas en Fotofocus en de icoontjes & illustraties door Dorien Wagenaars (airillustraties.nl).
Johanna@goudenwebsite.nl - +31 6 24249712

>