Hi!

Over Gouden Website oprichter Johanna Oosterbaan

​Business Coach
​Online Marketing Strateeg
Effectieve Websitebouwer

over gouden website


Hi, ik ben Johanna

Ik val maar meteen met de deur in huis. Hoeveel energie kost het jou op dit moment als je probeert bezoekers of klanten te vinden, maar er te weinig gebeurt? Hoeveel potentiële inkomsten loop je mis doordat klanten jouw website meteen weer verlaten na een eerste indruk?
Met mijn Gouden Website methode hielp ik al bijna 100 ondernemers en organisaties aan de juiste klanten, meer vrijheid en meer groei.

Over Johanna


Personalia

LinkedIn: in/johannaoosterbaan/
Locatie: Zelhem, Achterhoek, Gelderland
Leeftijd: Ergens in de 30...
Email: Johanna@goudenwebsite.nl
Opleidingen: Toegepaste Communicatie Wetenschappen, Media Design


PROFESSIONAL skills


Onderdelen van mijn Gouden Website Methode

Business Coaching

De juiste groei-, prijs-, en marktstrategie bepalen en inrichten passende salesfunnel

UI/UX Design

Effectieve websites die volledig gericht zijn op optimale user experience

SEO Copywriting

Waardevolle content maken, met overtuigende verhalen die binnen komen bij klanten én Google

Onderzoek

Customer Experience, usability, A/B testen. Nieuwe inzichten door uitvoeren onderzoek


mijn ervaring


Overstijgende blik en brede kennis en ervaring

2005 - 2016

Beleids- en communicatieadviseur

Diverse instellingen

Strategie, ontwikkeling en uitvoering op het snijvlak van beleid en communicatie, waarbij storytelling en het begrijpelijk overbrengen van beleid en processen steeds centraal stond.

2012 - 2016

Projectmanager gastvrijheid

Zorginstelling (2300 medewerkers)

Een nieuwe visie op gastvrijheid was de basis voor het ontwerpen van customer journeys, impactvolle klantbeleving, motiveren van medewerkers en significante verbetering van cliënttevredenheid.

2014 - NU

Veelzijdige
Ondernemer

Zelhem / Achterhoek

Als campingeigenaar, effectieve websitebouwer en communicatiecoach heb ik al ontzettend veel plezier, ervaring en kennis opgedaan. Eén ding weet ik nu zeker: ondernemen is het mooiste wat er is!  


referenties


Wat anderen zeggen over ​Gouden Website

quote-left

"Het aantal gasten op onze camping in Drenthe liep terug. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. We hebben samen nagedacht hoe we onszelf willen presenteren. Daarna heeft Johanna onze website vernieuwd. Ze heeft ons ook geleerd hoe we dat zelf kunnen doen. Vervolgens hebben we binnen één seizoen dubbel zoveel gasten ontvangen! Zelfs de mensen uit het dorp was het opgevallen. Nu moeten we allerlei maatregelen nemen om het grote aantal gasten op te vangen. Wij zijn dus heel erg tevreden!"

quote-right
Ervaringen vol klantbeleving GoedVertoef

Frank en Sandra 

Camping GoedVertoef.nl

quote-left

"Johanna heeft ervoor gezorgd dat onze website voor bezoekers beter te vinden is. Onze gesprekken waren heel ongedwongen en daardoor heel prettig. Johanna heeft snel door wat je wilt en wat je zoekt. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en krijgen heel veel complimenten over de website. Ook de vragen die ik naderhand nog had worden zonder problemen en meteen beantwoord, super!

Dus ik ben heel blij met de hulp van Johanna en raad haar zeker aan!"

quote-right
Ervaringen vol klantbeleving Feltsigt

Evelien

Feltsigt.nl

quote-left

Johanna is een professional in haar werk en haar passie voor het verbeteren van klantbeleving straalt zij tot in detail uit. Zij is authentiek en zeer toegankelijk, waardoor mensen graag met haar samenwerken. Ze verbindt en slaat stevige bruggen. Een gesprek met Johanna gaat niet alleen over de dagelijkse to do lijst, maar over wat iemand echt bezighoudt. Johanna kan vanuit haar brede helikopterview snel processen doorzien. Zij kan deze eenvoudig weergeven en bespreekbaar maken."

quote-right
Anne Bressers - klanten goud website

Anne Bressers

Qinz.nl


het verhaal achter gouden website


Een Onvergetelijke Klantbeleving Is Goud Waard!

Het optimaliseren van de klantbeleving en de klantreis; een boeiend onderwerp dat mij en mijn klanten veel heeft gebracht.

Na mijn studie Toegepaste Communicatie Wetenschappen in Enschede volgde ik een traineeship, zodat ik diepgaande kennis en vaardigheden in de praktijk kon ontwikkelen op het snijvlak van beleid en management. Na afloop van het traineeship werd ik beleidsadviseur / projectmanager bij een grote GGZ instelling.

In mijn functie als projectmanager gastvrijheid ontwikkelde ik mij als expert op het gebied van klantreizen en klantbeleving. Elk stadium van de klantreis finetunede ik samen meer dan 100 verschillende teams, met als doel dat patiënten en familie toegankelijke informatie ontvangen en gastvrij worden verwelkomd en bejegend. Ik leidde en implementeerde veel klantbelevingstrajecten met tevreden klanten en landelijke prijzen tot gevolg.

Toen mijn man en ik een boerderij kochten, waar een slechtlopende, kleine camping bij hoorde, kon ik de ervaring die ik had opgedaan op het gebied van klantbeleving direct inzetten. Toeristische gasten waren er nauwelijks. Daar bracht ik snel verandering in. Nadat ik een nieuwe website bouwde en we een goede klantbeleving op de camping boden steeg het aantal bezoekers direct en nu staan we elk seizoen stampvol.

Om mij heen zag ik andere campingeigenaren worstelen met hun zichtbaarheid en website en wilde ze hier graag bij helpen. Ik startte met het vernieuwen van websites van 5 campings. Nadat de eerste resultaten binnen kwamen (alle campingeigenaren ontvingen minimaal 3 keer zoveel boekingen na oplevering van de website) kwam ook uit andere branches de vraag of ik hun website wilde bouwen.

Na meer dan 12 jaar in loondienst besloot ik mij volledig te richten op het ondernemerschap met mijn bedrijf Gouden Website. In 1,5 jaar tijd hielp ik bijna 100 ondernemers en organisaties naar meer tevreden klanten, meer groei en meer vrije tijd door het neerzetten van een effectieve website en de juiste marketing.

Mijn bedrijf groeit razendsnel. Steeds meer bedrijven en organisaties weten de weg naar Gouden Website te vinden. Het succes zit ‘m in de juiste klantreis en de opbouw en weergave van informatie op een website. Mijn gegeven talent is dat ik vanuit een enorme brij aan informatie pijlsnel de vinger op de zere plek kan leggen én juiste snaar kan raken. Ik weet exact de goede informatie (niet meer, niet minder) op de juiste plaats weer te geven, waardoor de klanten van mijn klanten zich begrepen voelen en gaan aanvragen. De bedrijven, ondernemers en organisaties die mij benaderen zien in dat hun website beter door een Communicatie Wetenschapper gebouwd en ingericht kan worden dan door een technische webbouwer.

In mijn gesprekken met klanten stuur ik effectief op impact in plaats van op output. Als gevolg van deze gesprekken, stelden ondernemers en organisaties mij steeds vaker vragen over hun groei- prijs- en marketingstrategie. Vanuit mijn brede helikopterview kan ik snel processen doorzien, bespreekbaar maken en weergeven. Ik houd van mensen en organisaties verbinden om zo het beste resultaat voor ze te bereiken. Als gevolg daarvan verschoof de rol die ik in gesprekken had met bedrijven steeds meer naar business coach in plaats van website-expert.

Ik ontwikkelde de Gouden Website Methode, waarin beide gebieden samen komen. Met deze methode bouwde ik een VIP traject voor bedrijven en organisaties én het all-in programma ‘online doorbraak met je bedrijf’ voor ambitieuze ondernemers. 


Impressie


Uit mijn dagelijkse en zakelijke leven...

Maarten en Johanna Oosterbaan
Johanna Oosterbaan en Fred Lee
Johanna Oosterbaan en gezin
Workshop Johanna Oosterbaan - Gouden Website
Gastvrijheid - Johanna Oosterbaan Gouden Website

hoe maak jij je website succesvol?

Een gouden website is een succesvolle website die recht op jouw doel af gaat.
Overtuigend, doeltreffend en persoonlijk. Goud waard voor jou én je bezoekers.
Bezoekers van je website worden jouw klanten én jouw ambassadeurs.
Welke verbeteringen kun jij doorvoeren om je website voor je te laten werken?

Ontdek het in de gratis Gouden website quickscan.


referenties


Wat zeggen mijn klanten?

Sa-Sailing klanten gouden website

ANDRÉ EN SIMONE - Sa-sailing

"Het enthousiasme van Johanna voor ons bedrijf vinden we op verrassende wijze terug in onze website. De communicatie en afspraken verlopen uiterst vlot: wij raden haar zeker bij u aan."

Schoonheidsspecialiste Gelderland

EDYTA - HouseofGreen

"Johanna zag heel snel verbeterpunten en creëerde vanuit daar een heel concreet plan om het beste uit mijn website, mijzelf en mijn business te halen. Ik ben fan!"

Verbeteren van klantbeleving Annemieke Bremmer

ANNEMIEKE -Verhalenverteller

"Johanna vraagt grondig door en daardoor wist ik precies wat ik nodig had.
Wil jij je klanten al online aan je binden?
Dan moet je bij Johanna zijn!"

Elisabeth Polcontent - klant gouden website

ELISABETH - PolContent

"Johanna heeft oprecht interesse in haar klant, wat diegene drijft en wil bereiken. Ik ben blij met de pakkende en persoonlijke teksten en een website die overtuigt!"


even samen brainstormen?


Laat mij weten met welke vragen jij rondloopt. Ik denk graag met je mee!

phone

Telefoonnummer

+31 6 2424 9712

envelope-o

Email