Hi!

Over Gouden Website oprichter Johanna Oosterbaan

Online Marketing Strateeg
Website Expert

over gouden website


Ik val maar meteen met de deur in huis. Hoeveel energie kost het jou op dit moment als je probeert bezoekers of klanten te vinden, maar er te weinig aanvragen binnen komen? Hoeveel potentiële inkomsten loop je mis doordat klanten jouw website niet kunnen vinden?
Met mijn ontwikkelde en beproefde Gouden Website succesformule help ik ondernemers en organisaties aan een werkende website die de juiste klanten, meer vrijheid en meer groei oplevert... 

Over Johanna


Hi, ik ben Johanna

LinkedIn: in/johannaoosterbaan/
Locatie: Zelhem, Achterhoek, Gelderland
Email: Johanna@goudenwebsite.nl
Opleidingen: Toegepaste Communicatie Wetenschappen, Media Design, SEO voor gevorderden, Schrijven voor Conversie, Maak van je boek een bestseller

mijn verhaal


Nieuwe ervaringen zorgen voor nieuwe verhalen.Ik ben op dit moment bezig om mijn brand story te vernieuwen... wordt vervolgd!

mijn ervaring


Overstijgende blik en brede kennis en ervaring

2005 - 2016

Beleids- en communicatieadviseur

Diverse instellingen

Na mijn studie Toegepaste Communicatie Wetenschappen in Enschede volgde ik een traineeship, zodat ik diepgaande kennis en vaardigheden in de praktijk kon ontwikkelen op het snijvlak van beleid en management. Na afloop van het traineeship werd ik beleidsadviseur / projectmanager bij een grote GGZ instelling. Strategie, ontwikkeling en uitvoering op het snijvlak van beleid en communicatie, waarbij storytelling en het begrijpelijk overbrengen van beleid en processen steeds centraal stond.

2012 - 2016

Projectmanager gastvrijheid

Zorginstelling (2300 medewerkers)

Een nieuwe visie op gastvrijheid was de basis voor het ontwerpen van customer journeys, impactvolle klantbeleving, motiveren van medewerkers en significante verbetering van cliënttevredenheid. Elk stadium van de klantreis finetunede ik samen meer dan 100 verschillende teams, zodat patiënten en familie toegankelijke informatie ontvangen en gastvrij worden verwelkomd en bejegend. Ik leidde en implementeerde diverse klantbelevingstrajecten met tevreden klanten en landelijke prijzen tot gevolg.

2014 - NU

Veelzijdige
Ondernemer

Zelhem / Achterhoek

Als campingeigenaar, resultaatgerichte website-expert en businesscoach begeef ik mij op diverse terreinen van het ondernemerschap. Deze ervaringen leveren mij een krachtige toolbox op die ik inzet bij het ontwikkelen van strategieën voor klanten.
Sinds de oprichting van mijn bedrijf Gouden Website in 2017 hielp ik ruim 120 ondernemers en organisaties naar meer tevreden klanten, meer groei en meer vrije tijd door het neerzetten van een resultaatgerichte website en de juiste marketing.

referenties


Wat anderen zeggen over ​Gouden Website
Anne Bressers: ” Johanna is betrouwbaar, loyaal en betrokken"


"Johanna is een professional in haar werk en haar passie voor het verbeteren van klantbeleving straalt zij tot in detail uit.

Zij is authentiek en zeer toegankelijk, waardoor mensen graag met haar samenwerken. Ze verbindt en slaat stevige bruggen.

Een gesprek met Johanna gaat niet alleen over de dagelijkse to do lijst, maar over wat iemand echt bezighoudt.

Johanna kan vanuit haar brede helikopterview snel processen doorzien.

Zij kan deze eenvoudig weergeven en bespreekbaar maken. Zij bereikt linksom of rechtsom haar doelen door stevige bruggen te bouwen.

Zij motiveert mensen en verbindt hen met elkaar, binnen en buiten een bedrijf of organisatie. Zij is betrouwbaar, loyaal en betrokken."

Meer recensies vind je hier. Mijn wereld


Uit mijn dagelijkse en zakelijke leven...

Vieren afsluiten programma

Groeiprogramma winter 2018

Groeiprogramma voorjaar 2019

Groeiprogramma winter 2019

Podcast Johanna Oosterbaan met Erno Hannink

In de podcast van Erno Hannink

Hoe maak je een succesvolle website. Johanna Oosterbaan lezing voor bedrijven

Lezing over online marketing voor bedrijven

Johanna op de radio

Live radio interview

Johanna Oosterbaan Gouden Website

Workshop voor ondernemers

Aan het werk in mijn trainingsruimte

even samen brainstormen?


Laat mij weten met welke vragen jij rondloopt. Ik denk graag met je mee!

Groeiprogramma

  • Ben jij een ambitieuze ondernemer die er aan toe is om je bedrijf krachtig te laten groeien?
  • Valt er een last van je schouders af als je zeker weet dat je website en online marketing nieuwe klanten gaat opleveren?
  • Wil jij de juist klanten aantrekken, zonder dat je het gevoel hebt steeds te moeten verkopen?
Dan is mijn groeiprogramma inclusief succesvolle website misschien wel wat voor jou.

>