Over Johanna

Als Communicatiewetenschapper doorzie ik veel strategisch vraagstukken razendsnel.
Ik combineer de context, de markt, de branche met marktonderzoeken, A/B testen en andere data. Maar vooral: ik luister naar jou en doorzie wat jouw groei en succes nog in de weg staat. Ik werk samen met jou om hobbels uit te weg te ruimen en het pad vrij te maken voor succes.

Het unieke van mijn Gouden Website methode dat het niet vrijblijvend is. Het blijft niet bij praten, er moet nu eenmaal een nieuwe website opgeleverd worden. Dit betekent dat de keuzes die je maakt direct impact hebben op jouw positionering als leider in de markt.

De start van Gouden Website

In 2014 kocht ik samen met mijn man een slechtlopende kleine camping. Onze droom: onze camping zo snel mogelijk goed draaiend krijgen. Doordat we de juiste keuzes maakten en een overtuigende website bouwden, stond de camping binnen een half jaar vol. 

Ondertussen zag ik veel ondernemers hoge kwaliteit leveren, maar te weinig winst hieraan overhouden. Ze hadden te weinig klanten, omdat ze online niet zichtbaar genoeg waren.

Ik wilde daar verandering in brengen en startte mijn bedrijf Gouden Website.

Van avontuur naar methode


Vertrouwen en balans


Vlak voor de inschrijving van Gouden Website bij de KVK vroeg ik mijzelf kritisch af: wie ben ik om anderen, die al zo lang ondernemen, te helpen om hun bedrijf succesvol te laten groeien? Ik beriep mij bij de 1e opdrachten nog vaak op mijn wetenschappelijke kennis, ervaring als projectmanager en eigenaar van een camping en wat minder op mijn intuïtie.

In die tijd volgde ik een aantal marketing- en ondernemersopleidingen, bezocht ik 5 heel goede businesscoaches en ging ik intensief samenwerken met andere ondernemers. Ondertussen steeg het aantal opdrachten snel.


Op het podium


Steeds meer mensen leerden mij kennen. Het aantal bezoekers op mijn website groeide sterk. Ik werd door het hele land gevraagd voor lezingen. Dat vond ik in eerste instantie best spannend. Het verlegen meisje in mij wilde af en toe onder een steen kruipen. Maar mijn verlangen om anderen te vertellen over hoe ze het volledige potentieel uit hun bedrijf kunnen halen was sterker. Ik ging elke keer over het randje van wat voor mij comfortabel voelde, maar was opgetogen over alle deuren die tegelijkertijd open gingen.


Eigenheid vinden


Om succesvol te zijn is online zichtbaarheid belangrijk, maar dat begint bij de juiste keuzes maken vanuit eigenheid, durven op te staan en je visie te delen. Een bedrijf runnen op basis van alleen wetenschappelijke kennis, kopiëren van dat wat concullega’s doen, alles in modellen of templates gieten, dat werkt niet. Je hart volgen, hiervoor verantwoordelijkheid nemen en je visie uitdragen, daar gaat het om.

En dat is waar ik zelf zo in ben gegroeid en wat het succes van mijn bedrijf verklaart. De combinatie van wetenschappelijke kennis en eigenheid maakt dat mijn bedrijf nu in balans is. Ik durf volledig te vertrouwen op mijn Gouden Website methode en zoveel mogelijk anderen hierin op te leiden. 


Vallen en weer opstaan


Soms krijg ik nog wel eens de vraag van klanten: “Je bent al zover gekomen, loop jij nu nog wel eens ergens tegenaan?” En ja, ik loop óók soms nog steeds tegen mezelf aan. Doordat mijn team steeds groter wordt, moet ik de controle langzaam loslaten. Dit voelt voor mij soms als een vrije val. Maar ik weet dat het goed zit en het klopt, dus laat ik die blokkerende gedachten voor wat ze zijn. En ga ik weer enthousiast door. Zodat ik zoveel mogelijk ondernemers kan helpen succesvol te zijn en hun dromen te realiseren.

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bedrijf...

Waar wacht je nog op? De week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? Of zal ik je helpen bij je keuzes, je marketing en je website?

Ik hoor van veel ondernemers dat hun website nauwelijks verkoopt. Dat is erg jammer, want het is wél mogelijk. Als marketingstrateeg en communicatiewetenschapper zie ik razendsnel wat er aangepast kan worden op de website, zodat je bezoekers veranderen in klanten. Ik heb zelf ervaren, getest en een methode opgebouwd met alle ingrediënten die nodig zijn om wél een succesvolle website te realiseren. Dat begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij het verplaatsen in wat je klant wil. Als er dan een keigoede website volgt, dan garandeer ik je dat de groei van je bedrijf vanzelf komt. 

Ik hoop je snel te spreken. Heb je vragen? Neem dan ook gerust contact op. 

Wat klanten zeggen

We starten elke website met het formuleren van de doelstellingen. Wat wil je bereiken met je website? Deze klanten hebben hun doelen zeker bereikt. 

Dal van de mosbeek

Camping met 132 plaatsen

Onze omzet met 35% gestegen!

Onze Gouden Website was net voordat het seizoen startte gereed. Al snel stonden we voor het eerst sinds ons bestaan een aantal keer helemaal vol. We hebben dit jaar 35% meer omzet gedraaid! We zijn erg tevreden over de samenwerking met Johanna.  

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie
Peter Ribbens

Bedrijfsarts en auteur

Websites passen helemaal bij mij

Johanna heeft op een magistrale manier mijn bedrijfswebsites ontworpen. Zowel de opzet als de vorm van beide websites passen naadloos bij wie ik ben en waarvoor ik sta.  Johanna is professional in haar vak en biedt meer dan ik verwacht. Het is een plezier om met haar samen te werken. Een echte aanrader dus!

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente
sabine nijhuis

TMA professional

Terug naar de essentie

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. Dank Johanna!

Fred de Heer
fred de heer

Directeur DolEvents

Johanna inspireert ons allemaal

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

herbert

Jacuzzihuisje.nl

Boekingen stromen nu binnen

Mijn vrouw en ik zijn zo tevreden! We hebben eerst samen met Johanna een nieuwe naam voor ons bedrijf bedacht die beter past bij onze uitstraling. Vervolgens hebben we ons gericht op de luxezoekers en hier heeft Johanna samen met haar team binnen een paar weken een top website van gemaakt. Sindsdien stromen de boekingen binnen!

Dorien Wagenaar
dorien wagenaar 

Muurschilderingen Achterhoek

Direct een grote opdracht!

Johanna maakte de website over mijn muurschilderingen voor particulieren en bedrijven. Na het lanceren van de website kwam er direct een grote opdracht met meerdere locaties binnen van een onbekende organisatie. Superfijn!

>