Hi!

Over Gouden Website oprichter Johanna Oosterbaan

Online Marketing Strateeg
Website Expert

over gouden website


Hi, ik ben Johanna

Ik val maar meteen met de deur in huis. Hoeveel energie kost het jou op dit moment als je probeert bezoekers of klanten te vinden, maar er te weinig aanvragen binnen komen? Hoeveel potentiële inkomsten loop je mis doordat klanten jouw website niet kunnen vinden?
Met mijn zelf ontwikkelde en beproefde Gouden Website methode help ik ondernemers en organisaties aan de juiste klanten, meer vrijheid en meer groei...

Over Johanna


Personalia

LinkedIn: in/johannaoosterbaan/
Locatie: Zelhem, Achterhoek, Gelderland
Email: Johanna@goudenwebsite.nl
Opleidingen: Toegepaste Communicatie Wetenschappen, Media Design, SEO voor gevorderden, Schrijven voor Conversie, Maak van je boek een bestseller


verhaal van johanna


Hoe ik besloot klanten te gaan helpen met succesvolle websites

Het was een warme zomerdag in juli 2014. Nog wat onwennig liepen mijn man, zoons en ik om de boerderij heen. We hadden net de sleuteloverdracht gehad. Het was de eerste dag in ons nieuwe huis, mét een kleine camping erbij. Ondernemen hadden we nog niet eerder gedaan, laat staan een camping runnen. 

“Goedemorgen! Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! Vandaag moeten de containers aan de weg. Vergeten jullie dat niet?”  Klonk het. In onze ‘achtertuin’ keek een klein groepje vaste gasten ons nieuwsgierig aan, met een grote welkomsttaart in hun handen.

Onzeker, omdat ze nog niet wisten of ze er met de nieuwe eigenaren op vooruit of achteruit zouden gaan.

Ook wij hadden zelf geen idee of we ze iets goeds gingen brengen en we hadden nooit kunnen voorspellen dat het vanaf dat moment heel hard vooruit zou gaan.
We hadden namelijk geen ervaring met het runnen van een camping. Maar we wisten wél dat we er hard aan moesten trekken. Toeristische gasten kwamen er niet of nauwelijks. Het sanitairgebouw zag er niet meer zo best uit.
Maar ja, het was wel een camping van 45 jaar oud, met al zijn charmes én prachtig opgezet…

Nadat ik de nieuwe website voor onze camping online zette (lees welke stappen ik hiervoor zette) ging het opeens heel hard.
Binnen één seizoen stond onze camping stampvol, zowel in het hoogseizoen als in het laagzoen.

Om mij heen zag ik andere campingeigenaren worstelen met het aantrekken van gasten voor hun camping en ik wilde ze hier graag bij helpen.
Ik startte met het vernieuwen van websites van 5 campings. Nadat de eerste resultaten binnen kwamen (campingeigenaren ontvingen minimaal 3 keer zoveel boekingen na oplevering van de website) kwam ook uit andere branches de vraag of ik hun website wilde bouwen.

Na meer dan 12 jaar in loondienst als projectmanager en communicatieadviseur besloot ik mij volledig te richten op het ondernemerschap.
In 1,5 jaar tijd hielp ik meer dan 100 ondernemers en organisaties naar meer tevreden klanten, meer groei en meer vrije tijd. Ik help ze terug te gaan naar hun kern. Over de drempel heen te stappen. De juiste strategie te bepalen. Een unieke propositie te maken. En veel meer omzet te genereren.

Marketing, usability en copywriting is écht een vak apart, waar ik inmiddels al vele jaren voor geleerd heb. Ik geloof dat een website maken door een technische webbouwer of een creatieve designer zonder marketingachtergrond niet altijd brengt wat je hoopt. En dat zelf je website maken heel ambitieus is, maar dat niet altijd verstandig is.

Jij bent goed in je vak. Anderen kunnen je helpen om jezelf daarbij goed te presenteren, zodat jij daadwerkelijk je doelgroep bereikt met je product of dienst.

In 2018 kwam alles samen waar ik van had gedroomd. Ik werd gevraagd voor interviews, een podcast, radio, krantenartikelen en ik organiseerde een festival voor doorgewinterde ondernemers. Ik bouwde een team om mij heen. Én ik ontwikkelde mijn eigen Gouden Website Methode, een volledige methode waarin alles samenkomt om een bedrijf online te laten floreren. Met deze methode ontwierp ik een VIP-dag voor bedrijven en organisaties én het all-in programma ‘online doorbraak met je bedrijf’ voor ambitieuze ondernemers die willen groeien met hun bedrijf.

Hoe kan ik jou in 2019 helpen? 


PROFESSIONAL skills


Onderdelen van mijn Gouden Website Methode

Business Coaching

De juiste groei-, prijs-, en marktstrategie bepalen en inrichten van optimale klantreis

UI/UX Design

Resultaatgerichte websites die volledig gericht zijn op optimale gebruikerservaring

SEO Copywriting

Waardevolle content maken, met overtuigende verhalen die binnen komen bij klanten én Google

Onderzoek

Customer Experience, usability, A/B testen. Nieuwe inzichten door uitvoeren onderzoek


mijn ervaring


Overstijgende blik en brede kennis en ervaring

2005 - 2016

Beleids- en communicatieadviseur

Diverse instellingen

Na mijn studie Toegepaste Communicatie Wetenschappen in Enschede volgde ik een traineeship, zodat ik diepgaande kennis en vaardigheden in de praktijk kon ontwikkelen op het snijvlak van beleid en management. Na afloop van het traineeship werd ik beleidsadviseur / projectmanager bij een grote GGZ instelling. Strategie, ontwikkeling en uitvoering op het snijvlak van beleid en communicatie, waarbij storytelling en het begrijpelijk overbrengen van beleid en processen steeds centraal stond.

2012 - 2016

Projectmanager gastvrijheid

Zorginstelling (2300 medewerkers)

Een nieuwe visie op gastvrijheid was de basis voor het ontwerpen van customer journeys, impactvolle klantbeleving, motiveren van medewerkers en significante verbetering van cliënttevredenheid. Elk stadium van de klantreis finetunede ik samen meer dan 100 verschillende teams, zodat patiënten en familie toegankelijke informatie ontvangen en gastvrij worden verwelkomd en bejegend. Ik leidde en implementeerde diverse klantbelevingstrajecten met tevreden klanten en landelijke prijzen tot gevolg.

2014 - NU

Veelzijdige
Ondernemer

Zelhem / Achterhoek

Als campingeigenaar, resultaatgerichte website-expert en businesscoach begeef ik mij op diverse terreinen van het ondernemerschap. Deze ervaringen leveren mij een krachtige toolbox op die ik inzet bij het ontwikkelen van strategieën voor klanten.
Sinds de oprichting van mijn bedrijf Gouden Website in 2017 hielp ik ruim 120 ondernemers en organisaties naar meer tevreden klanten, meer groei en meer vrije tijd door het neerzetten van een resultaatgerichte website en de juiste marketing.


referenties


Wat anderen zeggen over ​Gouden Website
Anne Bressers: ” Johanna is betrouwbaar, loyaal en betrokken"


"Johanna is een professional in haar werk en haar passie voor het verbeteren van klantbeleving straalt zij tot in detail uit.

Zij is authentiek en zeer toegankelijk, waardoor mensen graag met haar samenwerken. Ze verbindt en slaat stevige bruggen.

Een gesprek met Johanna gaat niet alleen over de dagelijkse to do lijst, maar over wat iemand echt bezighoudt.

Johanna kan vanuit haar brede helikopterview snel processen doorzien.

Zij kan deze eenvoudig weergeven en bespreekbaar maken. Zij bereikt linksom of rechtsom haar doelen door stevige bruggen te bouwen.

Zij motiveert mensen en verbindt hen met elkaar, binnen en buiten een bedrijf of organisatie. Zij is betrouwbaar, loyaal en betrokken." Impressie


Uit mijn dagelijkse en zakelijke leven...

Johanna op de radio

Live Interview Regio8

Op mijn werk als projectmanager gastvrijheid

Doelgroep campingwebsite

Gasten genieten op onze camping

Goede campingwebsite

Met man en campinggasten het nieuwe seizoen inluiden

Podcast Johanna Oosterbaan met Erno Hannink

In de podcast van Erno Hannink

VIPdag

Film opnemen voor retraite in Italië

Vieren afsluiten programma

Afsluiting van mijn programma Briljant

Johanna Oosterbaan Gouden Website

Workshop voor bedrijven

Aan het werk in mijn trainingsruimte

hoe maak jij je website succesvol?

Een gouden website is een succesvolle website die recht op jouw doel af gaat.
Overtuigend, doeltreffend en persoonlijk. Goud waard voor jou én je bezoekers.
Bezoekers van je website worden jouw klanten én jouw ambassadeurs.
Hoe kun jij je website veranderen, zodat je daadwerkelijk meer klanten ontvangt?

Ontdek het in de gratis Gouden website quickscan.


referenties


Klantcasus

     Supermooie website     

Voor Anne-Marie en Eddy maakte ik een nieuwe website voor hun bedrijf. Zij bieden naast het verhuren van safaritenten iets waar ik nog nooit eerder van gehoord had, namelijk koeien knuffelen! Samen met mijn zoons mocht ik het ook ervaren en dat was zo bijzonder! Op de website heb ik de teksten zo herschreven dat dit gevoel terugkomt. 

De eigenaren van Boerderij Den Branderhorst over hun website: Wij zijn heel erg blij met onze super mooie website!! De sfeer van het boerenleven komt er heel goed in terug. 

Annemarie en Eddy, Boerderij Den Branderhorst


Wat zeggen klanten?

Sa-Sailing klanten gouden website

ANDRÉ EN SIMONE - Sa-sailing

Wat zijn we dankbaar! Je hebt ons veel zelfverzekerder gemaakt in ons bedrijf. We zijn veel weekenden het water op geweest met vele leuke en heel enthousiaste zeilgasten, de laatsten nog op 20 oktober! En al boekingen voor het seizoen 2019, allemaal via jouw Gouden website! 

Monique Schleicher

MONIQUE SCHLEICHER

Het enthousiasme van Johanna werkte heel aanstekelijk in combinatie met haar vakkennis en professionaliteit. Wat een vakvrouw! Johanna daagt je uit om buiten je comfortzone te gaan wat tegelijkertijd zo natuurlijk aanvoelt. Een echte aanrader!

Elisabeth Polcontent - klant gouden website

Elisabeth - Koersen op samenwerken

"Johanna heeft oprecht interesse in haar klant, wat diegene drijft en wil bereiken. Ik ben blij met de pakkende en persoonlijke teksten en een website die overtuigt!"

ERNO HANNINK -Business coach

"Dank je wel Johanna. Voor onze fijne gesprekken, het verbeteren van mijn website en het duidelijker maken van de teksten."

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente

SABINE NIJHUIS - Loopbaancoach

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. 
Ik heb haar leren kennen als iemand die inspireert en motiveert waarbij ze oog blijft houden voor het proces van de ander.

quote-left

"Het aantal gasten op onze camping in Drenthe liep terug. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. We hebben samen nagedacht hoe we onszelf willen presenteren. Daarna heeft Johanna onze website vernieuwd. Ze heeft ons ook geleerd hoe we dat zelf kunnen doen. Vervolgens hebben we binnen één seizoen dubbel zoveel gasten ontvangen! Zelfs de mensen uit het dorp was het opgevallen. Nu moeten we allerlei maatregelen nemen om het grote aantal gasten op te vangen. Wij zijn dus heel erg tevreden!"

Ervaringen vol klantbeleving GoedVertoef

Frank en Sandra 
Camping GoedVertoef

quote-left

"Johanna heeft ervoor gezorgd dat onze website voor bezoekers beter te vinden is. Onze gesprekken waren heel ongedwongen en daardoor heel prettig. Johanna heeft snel door wat je wilt en wat je zoekt. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en krijgen heel veel complimenten over de website. Ook de vragen die ik naderhand nog had worden zonder problemen en meteen beantwoord, super! Dus ik ben heel blij met de hulp van Johanna en raad haar zeker aan!"

Ervaringen vol klantbeleving Feltsigt

Evelien Janssen
Kinderboerderij en recreatiecentrum Feltsigt

Selectie van portfolio

Website namaste
Muurschilderingen website
Website pitfestival


even samen brainstormen?


Laat mij weten met welke vragen jij rondloopt. Ik denk graag met je mee!

phone

Telefoonnummer

+31 6 2424 9712

envelope-o

Email

Vipdag

Denk jij dat een Gouden Website een doorbraak voor je bedrijf kan betekenen?

Dat er een last van je schouders afvalt als je zeker weet dat je website en authentieke online marketing je nieuwe klanten gaat opleveren?

(Mijn klanten vinden in ieder geval van wel :-)) 

Ik geef een paar VIP-dagen per jaar.

Een dag waarin je exclusief met mij kunt werken. Iets voor jouw bedrijf?

>