Gouden Website Programma voor ambitieuze ondernemers

Het Gouden Website Programma is een totaaloplossing voor ambitieuze ondernemers (ZZP'ers en MKB tot 10 medewerkers) die al een tijdje ondernemen en er aan toe zijn om een grote stap te maken met hun bedrijf. Wil jij groeien met je met je bedrijf, door het trainen van ondernemersvaardigheden & het versterken van je positionering, aanbod en branding? En wil je als kers op de taart een nieuwe website, waarin alles samen komt? Pak dan nu je kans!
In mei 2024 start ik een nieuwe groep. 

Johanna Oosterbaan

De volgende stap om te groeien met je bedrijf

Bij het starten van je bedrijf had jij een droom van jouw toekomst. Nu wil jij de volgende stap zetten en écht voor je droom en ambities gaan.
Je weet ook dat het moeilijk is om een succesvol bedrijf te runnen zonder kennis van de actuele stand van zaken in de markt, slimme marketing- en ondernemersvaardigheden, optimale digitale processen én een gebruikersvriendelijke website.

Wil jij je vooral met de impact die je kunt maken bezig houden? 
Je bent liever bezig met ontwikkeling en de langetermijnvisie van je bedrijf, dan met allerlei technische en operationele randzaken van het ondernemerschap.

Ben je trots op wat er al staat en/of wat je al bereikt hebt en wil je verder groeien? 
Je hebt al hard gewerkt om tot hier te komen. Maar als je nu blijft doen wat je altijd al doet, kom je niet toe aan dat wat je écht wilt bereiken.

Zie jij kansen om meer potentieel te halen uit je bedrijf?
Het is frustrerend voor je dat je deze kansen (nog) niet altijd hebt kunnen verzilveren en je jouw volle potentieel nog niet benut. Je wilt graag aan de slag met je ondernemersvaardigheden, je positionering, je marketing en je website, omdat je gelooft dat je daar verder mee komt.

Wil je je tijd goed investeren en heb jij de moed om nu echt door te pakken? 

Nu is het tijd om te veranderen. Loop voor de troepen uit. Pak die leidende positie. 
Luister naar je eigen ambities en zet de volgende stap.

Hoe zet jij die stap naar succes voor je bedrijf en als ondernemer?

Groeien in het ondernemerschap is niet gemakkelijk. Daarom ontwikkelde ik een aantal jaar geleden een totaaloplossing: het Gouden Website programma. In dit programma maak je in zes maanden tijd een reis van je ambitie naar een scherpe positionering en branding waar je ook echt voor durft te staan. Je krijgt als kers op de taart een eigen succesvolle website.

Bij Gouden Website laat je je leiden door een succesvolle en bewezen methode. Jij krijgt alles aangereikt wat nodig is om succesvol te ondernemen, maar wel op een manier die bij je past.

In zes maanden tijd groei jij op persoonlijk en zakelijk gebied. Eerst bepaal je hoe je de komende tijd wilt ondernemen. We stellen duidelijke doelen om jouw succes meetbaar te maken. Daarna gaan we aan de slag om jouw dromen en doelen te realiseren.

Je ontvangt een ingericht online systeem vol klantbeleving. Met als fundament een krachtige, doeltreffende website met overtuigende teksten waarmee jij duurzaam succes behaalt. Volledig op de behoefte van jouw potentiële klanten ingericht. Hiermee ben jij direct op de juiste manier online zichtbaar.

Waar andere ondernemers jaren in hun eentje worstelen om hard te groeien, kom jij in één keer op dat gewenste punt. We ontwerpen een manier om je aanbod zó aan te bieden, dat je jouw waardevolle tijd optimaal mogelijk kunt inzetten. Je krijgt totaal nieuwe inzichten, waar je je leven lang wat aan hebt. 

Je verhoogt de waarde van je aanbod. Je ontvangt de juiste klanten, die vanzelf naar jou toekomen. Je levert meer waarde, waarin jouw klanten durven te investeren.

Het Gouden Website programma is uniek in Nederland. Na deelname aan dit programma heb je een kant-en-klare website en marketing die past bij wat je wilt bereiken.

Waar andere ondernemers jaren over doen, wordt voor jou op een presenteerblaadje aangereikt: een prachtige website & online klantreis die jou veel groei, winst, voldoening en tijd opleveren.

Wat levert het Gouden Website programma jou op?

De methode in dit programma ontwikkelde ik op basis van wetenschappelijke kennis, jarenlange ervaring en eeuwenoude principes uit de gedragspsychologie. Het is geen standaard programma, maar er is juist veel ruimte voor vernieuwing, persoonlijk advies en volle aandacht voor jou als mens en ondernemer.

Je werkt samen met het team van Gouden Website aan het succes van je bedrijf. Aan het eind van het programma heb je een volledig ingericht online systeem voor je bedrijf inclusief overtuigende website. Je staat er niet alleen voor.
Dit levert het programma jou op:

Persoonlijk succes

Je presenteert jezelf online als professional op jouw vakgebied en je groeit op persoonlijk vlak met de direct toepasbare kennis en tools die je aangereikt krijgt. We stomen je klaar om te gaan staan voor wie jij bent en wat jij wil uitdragen. Wij helpen jou je dromen rond je bedrijf te realiseren, zodat jij je onderneming kunt vormgeven zoals jij dat wilt. Je hebt je leven lang profijt van de inzichten die je opdoet in dit programma. 

Zakelijk succes

Jij groeit op een manier die bij jou past. Daarbij houden we je ook een spiegel voor. Wat heb jij nodig om uit je comfortzone te stappen en daadwerkelijk je dromen te realiseren? Je kúnt jarenlang zelf alles uitzoeken in de hoop je droomresultaat te behalen óf je laat experts erbij helpen. In dit programma doe je in 6 maanden evenveel als in 5 jaar zelf uitproberen. Jouw onderscheidende positionering en professionele presentatie sluiten na het programma aan bij jouw gedroomde groei als ondernemer. Nu durven jouw klanten in jou te investeren. 

Technisch succes - óók met AI

De techniek achter je website, Google, je social media en de koppelingen met softwarepakketten lopen straks gesmeerd. Geen gedoe meer met hackers of potentiële klanten die afhaken omdat ze je website niet begrijpen. Wij bouwen voor jou een overtuigende website die jou én je klanten aanspreekt. Jij geeft de input aan de hand van de vragen in de modules, wij de benodigde feedback én we bouwen voor jou een website waar je eerder alleen maar van droomde. 

Over Johanna, oprichter Gouden Website

Johanna studeerde Toegepaste Communicatie Wetenschap in Enschede. Daarna werkte ze 9 jaar als projectmanager en communicatieadviseur. Ze leerde in die periode goed te luisteren naar onderliggende vragen en op allerlei lagen een sterk advies uit te brengen.

In 2014 kocht zij een camping en startte ze met ondernemen. Terwijl de camping een succes werd dankzij de website die ze bouwde zag zij om haar heen veel ondernemers worstelen met het vinden en binden van klanten via het internet. Ze zegde haar baan op en startte haar bedrijf Gouden Website, dat direct hard groeide. 

Ze startte haar bedrijf met het bouwen van effectieve websites, maar nu biedt zij meer aan.
Namelijk een totaalpakket, waar een website een onderdeel van is. Dit doet zij samen met een professioneel team.

Inmiddels heeft zij met haar lezingen, webinars én dit programma al honderden ondernemers geholpen met het volgen van hun eigen weg naar succes.

Ben jij de volgende ondernemer die ik kan helpen op jouw eigen weg naar succes?

Groeien via je boekhouding - Huis van Financien

Thessa Boddenberg

Huis van Financiën 

Johanna heeft zich echt verdiept in mijn bedrijf en mijn branche, waardoor ze goed mijn waarde en onderscheidend vermogen kon benoemen.

Na ons eerste telefoongesprek wist ik meteen dat ik met Johanna wilde werken. Ik was ervan overtuigd dat zij mij en mijn bedrijf in korte tijd een hele grote stap verder zou brengen. Johanna is superslim en schakelt snel.  Door het geheel te overzien, kunnen verschillende elementen samen het mooiste en beste resultaat opleveren. Of het nu gaat om de foto’s voor de website, de teksten of social media. Gezamenlijk heeft het de uitstraling die bij mij past en dat helpt mij om mijn ideale klant aan te trekken en de meeste meerwaarde voor mijn klanten te kunnen leveren.

Fred

Fred de Heer

Directeur DolEvents

Johanna inspireert ons allemaal...

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de website iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

House of Green Beauty Salon Gelderland (16)

Edyta Zielinska

House of Green

Geen outcast meer, maar een leider!

Als je samenwerkt met jou lijkt niets onmogelijk. Ik ben zo blij dat ik aan je programma deelgenomen heb! Het dwong mij om anders na te denken. Out of the box te gaan. Voor mij was ook een erg belangrijk inzicht dat ik volledig voor mij zelf kon gaan en niet afhankelijk van een ander mijn zaak kan laten bloeien. Daar waar eerst twijfels waren voel ik nu het grote potentieel van mijn zaak. Een duidelijke plek op de markt. Geen outcast meer maar een pionier of zelfs een leider! Dankjewel voor alles Johanna!

Programma Modules

De exclusiviteit van dit programma komt tot uiting in alles wat je leert, de gouden website en de digitale klantreis die we samen ontwikkelen. Maar dat niet alleen, we geven nog veel meer waarde weg. Het programma bestaat uit 8 modules, 6 keuzemodules en verschillende masterclasses die je helpen om nog beter te ondernemen. Je ontvangt er ook een softwarepakket (online business toolbox) bij, dat je een boost geeft om klanten aan te trekken.
Na elke module bespreken we samen het resultaat en scherpen we waar nodig aan. De modules zijn allemaal direct beschikbaar voor je. Wil je in een iets andere volgorde dit programma doorlopen dan kan dat dus ook.

Ga uit van een tijdsinvestering van 8 tot 16 uur per module. 

Daarnaast ontvang je ook een prachtig werkboek in een feestelijke goodiebag. In het werkboek heb je alle opdrachten overzichtelijk bij elkaar. Handig om aan dit programma ook een fijn aandenken over te houden. 

Coach voor moeders review
1

Module 1: Ondernemerschap en innovatie

2

Module 2: Marketingstrategie- en plan

3

Module 3: Branding

4

Module 4: Pitch en over mij / over ons verhaal

5

Module 5: Communicatie & content

6

Module 6: Website en conversie

7

Module 7: Management en evaluatie

8

Module 8: Praktische uitvoering

9

Bonusmodules in 2024


1. Ontwikkel de allerbeste leadgenerator (een brochure, quiz, infographic of whitepaper)
2. Schrijf mails die converteren
3. Zet een online programma op en richt deze technisch in
4. Zet je eigen podcastshow op
5. Maak een impactvolle video voor je bedrijf
6. Zet een webinar op  

Je krijgt toegang tot alle bonusmodules. Zo kun jij naar eigen inzicht leren wat er bij jouw bedrijf en situatie past. Daarnaast kies jij één van deze modules uit die wij helemaal samen met jou inrichten.

10

Online masterclasses

Deze korte, maar krachtige masterclasses volg je naar keuze en in je eigen tempo. De masterclasses zijn gericht op het verder ontwikkelen van cruciale ondernemersvaardigheden. Deze masterclasses helpen je om voluit te ondernemen in je bedrijf. In deze masterclasses word je gemotiveerd en gestimuleerd om out-of-the-box te denken.

Online Business Toolbox

Bij het programma ontvang je een digitale toolbox. Met de praktische handleidingen en de plug-ins die speciaal gemaakt zijn voor laat je je bedrijf ook na het afronden van het programma verder groeien. 
Dit ontvang je in de toolbox:  

1. Visual editor voor Wordpresssnel en gemakkelijk in gebruik. 2. Software om met professionele scans en quizzes de betrokkenheid van je potentiële klanten te vergroten3. Opt-in formulieren die je e-maillijsten exponentieel laten groeien4. A/B testing software voor hogere conversies op de belangrijkste webpagina's5. Met deze plug-in maak je reageren op je website net zo leuk als op social media6. Tool om de allerbeste reviews te verzamelen en snel te plaatsen7. Software om moeiteloos je eigen online programma of cursus te bouwen
8. Verschillende Wordpress thema's, helemaal naar eigen inzicht aan te passen.

Gouden Website Programma

Jij maakt de keuze hoe je wilt ondernemen, al het andere wordt door het Gouden Website team aangereikt. Deze totaaloplossing naar groei in je bedrijf scheelt je veel tijd, geld en frustratie.  

De waarde van dit programma is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Een website zoals je deze nu zelf bouwt tijdens dit programma vraagt vaak al een investering van minimaal €15.000,-. Daarnaast vertegenwoordigen de modules en de toolbox een onschatbare waarde waar jij je hele leven wat aan hebt. Bedenk maar eens hoeveel tijd het zou kosten wanneer je dit allemaal alleen moet uitpluizen.

In dit programma regelen wij alles voor je. Je hoeft niet meer op zoek naar een businesscoach, webdesigner, programmeur, brand marketeer en copywriter. Ons team bestaat uit specialisten op deze vakgebieden.

In zes maanden tijd zijn jij en je bedrijf volledig klaargestoomd om online te versnellen.
Dit is wezenlijk anders dan veel andere programma's. Je hoeft namelijk niet zelf te worstelen met je gewenste online eindresultaat. Wij denken met je mee over de inhoud. Hieronder op een rij de specificaties van het programma.

groep (max 6 personen)  
Start:mei 2024, locatie hummelo
Tarief groep: 5.900,- excl btw
(in meerdere gedeelten)

Laat ons je website bouwen en inrichten. Dit is een kwalitatief hoogstaande oplossing voor ondernemers die zich willen laten inspireren en voeden door alles wat zij kunnen leren in dit programma én het bouwen van hun website aan experts willen overlaten.

  • Wij bouwen een succesvolle website voor je en/of rebranden en optimaliseren je huidige website. Aan het eind van het programma kun je ook zelf gemakkelijk met en aan je eigen website werken.
  • 6 maanden lang kun je onbeperkt vragen stellen per mail en app
  • 8 modules in een online academy, bestaande uit praktische video's, checklists,  voorbeelden, masterclasses en inspirerende opdrachten
  • Met behulp van het programma schrijf je zelf stap voor stap je eigen webteksten. Hierop krijg je intensieve feedback van mij en na een correctieronde ook nog door een conversiespecialist.
  • 1 op 1 intakegesprek, drie x 2 livedagen met de groep op een sfeervolle locatie in de Achterhoek (met mogelijkheid tot overnachting) en 12 online meetings met de groep (elke 2 weken). 
  • Exclusieve toegang tot de online community van Gouden Website
  • Prachtig werkboek in een feestelijke goodiebag
  • Optioneel: tegen meerprijs is het ook mogelijk om een individueel traject te volgen. Het verschil is dat je kunt beginnen wanneer jij wilt en dat het traject nog meer op maat gemaakt kan worden. In plaats van 3 x livedagen met de groep heb je 8 1-op-1 gesprekken en verder kun je me tussendoor altijd appen en bellen.

Populair

"Een mooie reis naar je eigen succesvolle website"

Bekijk wat deze ondernemers zeiden over het Gouden Website Programma.

Goed LinkedInbericht Maurits Dekker - Kwaliteitsadviseur in de zorg

Maurits Dekker

Kwaliteitsmanager (Mauritsdekker.nl)

Ik ben een andere ondernemer geworden...

Ik heb meer focus en duidelijk wat ik wel en misschien vooral niet wil doen. En… apetrots op mijn website. Dat IK ooit zo’n professionele website zou hebben, had ik nooit gedacht. Dit is een programma waarbij je niet alleen een nieuwe website in elkaar laat ‘knutselen’. Maar juist om eerst echt goed een aantal fundamentele vragen als ondernemen te stellen én te beantwoorden. Ik gun het elke ondernemer om met Johanna te werken. 

Silvia Arentsen

Overgangsconsulent (praktijkanahatha.nl)

Jouw deskundigheid bekijk ik met veel bewondering

Jouw rust, het vermogen te kunnen luisteren was heel fijn. En dan het analyserend vermogen het om te zetten naar wat de klant wil. Je deskundigheid om te schrijven. Je aandacht voor wat de klant wil. Dit doe je op een mooie zuivere dienende manier. Je bent heel deskundig op dit gebied, waar ik met veel bewondering naar kan kijken. Het deelnemen aan dit programma heeft emotioneel en mentaal veel in beweging gezet. Daar mee aan het werk te gaan heeft me weer meer vrijgemaakt van oude gedachtepatronen. Waardoor mijn eigen autonomie is versterkt. Het thuisgekomen bij wie ik werkelijk ben is meer verankerd. I love it!

Sam Turner

Sam Turner

Auteur & spreker (Samturner.nl)

Betere positionering en twee fantastische websites!

Johanna heeft mij met het programma van Gouden Website enorm geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik naar buiten wil brengen, hoe ik mezelf positioneer in de markt en hoe ik met mijn bedrijf zichtbaar wordt. En als resultaat heb ik twee prachtige websites waarmee ik binnenkort twee online programma's start. Een nieuwe manier van werken waar ik heel veel zin in heb. Johanna was in staat om mij te motiveren wanneer het een beetje vast liep in mijn eigen hoofd. Ik heb dit programma van Johanna al aan veel mede-ondernemers aanbevolen!

Martin Groenewege - specialist in Interieur

Martin Groenewege

Interieurspecialist (MartinGroenewege.nl)

Johanna haalt als deskundige en gedreven gids het beste in je naar boven. 

Wat een mooie reis naar je eigen succesvolle website. Johanna neemt je mee op weg en vertaalt je zoektocht naar praktische antwoorden en oplossingen. Je gaat snappen dat de website een logisch gevolg moet gaan worden van wie je bent, wat je doet en wie je als klant wil bereiken. Johanna is met haar prettige en deskundige werkwijze in staat om verbindingen te zien en te maken in je zoektocht naar je eigen gouden website. Heldere vragen en werkmodules om te komen daar waar je zichtbaar wil zijn als ondernemer. Hoe bijzonder is het dan dat je die reis samen maakt met een groep gepassioneerde mensen. Waarbij je kwetsbaar durft te zijn en allemaal vooral willen delen en geven. Johanna haalt als deskundige en gedreven gids het beste naar je boven!

hondentrainer henriette mindset in je onderneming

Henriette Jordens

Gedragstherapeut (henriettejordens.nl)

Veel professioneler dan ik ooit zelf had bedacht

Bij veel marketingtrajecten word je vooral gecoacht en moet je het daarna toch zelf helemaal doen en uitzoeken. Daar loop ik persoonlijk op leeg, want ik wil niet alleen met de techniek bezig zijn, maar ook een zetje in de rug hebben. Ik wil me graag bezig houden met ondernemen en niet met de techniek erachter. Het was voor mij een grote pré dat Johanna een totaalpakket aanbood. Het groepsproces was heel waardevol. Mijn aanbod, dat ik eerder al een jaar in mijn hoofd aan het bedenken was is anders, veel beter geworden. Door het proces, de opdrachten, de individuele sessies met Johanna staat er nu iets wat vele malen professioneler is dan ik ooit zelf had bedacht.


Jelien Lammers- coachopleiding liefdevol coachen

Jelien Lammers

Businesscoach (Boelbewust.nl)

Wat een prachtig eindresultaat!

Ik ben in je programma gestapt omdat ik al goede verhalen over je gehoord had, en je een totaal pakket aanbiedt qua online omgeving ontwikkelen. Dus én website, én blogs én een online product. Dat was precies waar ik naar op zoek was, zodat ik zelf meer úit mijn bedrijf kan en er meer geautomatiseerd zou gaan worden. Omdat ik al wist hoe duur überhaupt een online programma in elkaar zetten kost, vond ik de prijs enorm meevallen en wilde ik direct instappen.
Waar ik het meest aan had, was het moment dat jij me bij de hand pakte om weer terug naar het oorspronkelijk plan te leiden; gewoon coaches! (zonder hond, met hond als tool).
Wat een prachtig eindresultaat staat er! Je hebt zó veel gegeven, je was zo betrokken en je hebt me tussendoor weer op koers gezet. Dus duizendmaal dank! Ik raad het programma zeker aan, aan een ieder die meer helderheid wilt over het online ondernemerschap, daarin zelf lekker aan de slag wil en kan om grote stappen te kunnen zetten.

Sabine Adamzek

Sabine Adamzek

Systemische coach

Mijn blog staat nu in een boek!

Ik heb het meest gehad aan je begeleiding in hoe ik mij naar mijn klanten beter kan presenteren. Hierdoor heb ik een betere zakelijkere uitstraling gekregen. Op mijn social media berichten wordt nu veel vaker gereageerd. En ik krijg meer verkeer op mijn website. Mijn blog is zelfs opgepikt door een grote organisatie die mijn blog wil verwerken in hun boek!

Monique van weeren

Monique van Weeren

Gespecialiseerd speurwerk (Mantrailingnl.nl) 

Meer zelfvertrouwen in mezelf en in mijn bedrijf

Ik kijk terug op een heel leuk en intensief traject, waarin ik belangrijke beslissingen heb genomen voor mijn bedrijven. Van tevoren twijfelde ik wel of ik dit op mijn leeftijd nog moest doen. Maar ik wist ook: het is nu of nooit. Ga ik door met hard werken óf echt voor mijn passie? Het maken van deze beslissing vloog me in het begin van het traject wel aan, het was best eng om zekerheden op te geven. Maar ik ben er nu doorheen gegaan en het is heel positief uitgepakt. In je programma was er veel ruimte voor mijn proces en dat vond ik prettig.


Liesbeth-te-Boekhorst

Liesbeth te Boekhorst

Vertaler historische geschiedenis en auteur

Direct een grote opdracht!

Van een vaag idee van mij in no-time naar een fantastische website: voor Johanna geen enkel probleem. Na een uitgebreid gesprek waarbij naast praktische zaken ook ideeën en voorstellen over tafel vlogen, ontving ik direct een duidelijke offerte, gevolgd door een plan van aanpak met tijdsplanning. Gedurende het bouwproces kon ik meekijken en achter de schermen meewerken. Bij vragen via de mail kreeg ik direct duidelijk antwoord. Het eindresultaat: ik heb nu een website die op een veel hoger niveau is getild dan dat ik zelf had kunnen bedenken. Johanna is ter zake kundig, secuur en bovendien supervriendelijk. De juiste persoon voor het bouwen van een waardevolle, SEO-bestendige website waarop ik mezelf goed kan presenteren.

Jan Los - Los Bedrijfsrecherche

Jan Los

Los Bedrijfsrecherche

Johanna heeft aandacht voor iedereen als individu

Het advies om een hele specifieke doelgroep te bepalen (de zorg) is voor mij het belangrijkste gebleken. Ik richt mij nu op deze groep en zie al dat mijn netwerk hierin sterk groeit. De manier waarop Johanna het programma begeleidt spreekt mij zeer aan. Ze heeft aandacht voor iedereen als individu en kan hierdoor heel specifiek gericht advies geven. Ik ben erg blij dat ik in haar programma gevolgd heb en raad het aan iedereen aan. Ik ben 100% tevreden!

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie

Peter Ribbens

Bedrijfsarts en auteur

Websites passen bij wie ik ben en waar ik voor sta

Johanna heeft op een magistrale manier mijn bedrijfswebsites ontworpen. Zowel de opzet als de vorm van beide websites passen naadloos bij wie ik ben en waarvoor ik sta.  Johanna is professional in haar vak en biedt meer dan ik verwacht. Het is een plezier om met haar samen te werken. Een echte aanrader dus!

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente

Sabine Nijhuis

TMA professional

Mijn verhaal terug naar de essentie

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. Dank Johanna!

Enkele voorbeelden van websites die wij voor onze klanten bouwden

Nieuwe website Achterhoek House of Green - Website Mockup
Nieuwe website Achterhoek Stefan Boddenberg - Website MockupMartin Groenewege - Website Mockup
Nieuwe website Achterhoek Huis van Financiën
Nieuwe website Achterhoek Stefan Boddenberg - Website Mockup

faq

Waarom is het verstandig om het bouwen van een website uit te besteden?

Iedereen moet natuurlijk doen waar hij goed in is. Maar marketing, copywriting, gebruikersvriendelijkheid, zoekmachine optimalisatie, salespagina's bouwen... Het is echt een vak apart. Ik heb hier jaren voor doorgeleerd en de topspecialisten uit mijn team op hun vakgebied ook. Daarom is het verstandig om dit uit te besteden, zodat je veel meer succes behaalt en jij gewoon met jouw vak bezig kunt zijn.

Hoe ziet mijn nieuwe website eruit?

Je ontvangt een volledig ingerichte homepagina, landingspagina's (salespagina's), een blogpagina, een over mij pagina en een contactpagina. Daarnaast ontvang je honderden conversieverhogende elementen, zoals de mogelijkheid voor het maken van een quiz, een A/B testing, en nog veel meer. Snel, veilig, mobielvriendelijk en op een hoge positie in Google! Het is een website met maar één doel: leads en klanten aantrekken, binden en contact laten opnemen. Met persoonlijke, overtuigende teksten, zó geschreven dat jouw doelgroep zich daar helemaal in herkent. Mooi, krachtig design vol gebruikersgemak en klantbeleving. Volledige focus op de doelen van jouw klanten en die van jou.

Kan ik na het programma zelf mijn website aanpassen?

Wij bouwen jouw website, maar daarna leer je zelf hoe jij je website kan actualiseren. In het online programma is een module opgenomen waarin je dit zelf kunt leren. Dit scheelt je in de toekomst veel geld en frustrerende belletjes naar een websitebouwer die pas over een week tijd heeft. Er zijn echter ook veel ondernemers die graag ontzorgd willen worden en aanpassingen zo snel mogelijk door iemand willen laten doen op de website. Voor deze ondernemers hebben wij een abonnement ingericht. Zo kan iedereen kiezen wat het beste bij hem/haar en het bedrijf past.

Hoeveel aandacht is er voor specifieke vragen?

Samen kijken we altijd naar de beste oplossing voor je situatie. Ook wij willen natuurlijk dat jij optimaal resultaat haalt uit het programma. 

hoeveel tijd kost dit programma?

Wij nemen je zoveel mogelijk uit handen en geven je zo gericht mogelijk input. Toch vergt het programma van jou natuurlijk ook wel tijd. Afhankelijk van hoeveel jij uit dit programma wilt halen is het verstandig te rekenen op een tijdsinvestering van minimaal 4 uur per week, gedurende 6 maanden. Hoe meer tijd je aan het programma besteedt, hoe meer jij eruit zal halen.

Locatie en contact

De livedagen zijn op mijn eigen sfeervolle locatie in een Rijksmonument in de Achterhoek (Hummelo), op 100 meter lopen van een prachtig bos. Data stemmen we onderling af. De dagen zijn zeer verzorgd. Je wordt helemaal in de watten gelegd. Heb je hier vragen over? Neem gerust contact op.

Alleen het beste is goed genoeg voor je bedrijf

Waar wacht je nog op? Deze week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? Of zal ik je helpen bij je keuzes, marketing en website?

Ik hoor van veel ondernemers dat ze niet tevreden zijn over hun website. Ze merken dat hun website nauwelijks verkoopt. 

Ik heb vanuit mijn eigen kennis en ervaring een methode opgebouwd met alle ingrediënten die nodig zijn om wél een succesvolle website te realiseren. De afgelopen jaren heb ik deze methode uitvoerig getest en bijgeslepen.

Deze methode begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij keuzes maken, leiderschap tonen en je doelen behalen. Als er dan een keigoede website volgt, dan garandeer ik je dat de groei van je bedrijf vanzelf komt. 

Ik hoop je snel te spreken. Heb je vragen? Neem dan ook gerust contact op.

Johanna Oosterbaan

Stel je vraag of meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Stel gerust je vraag. Ik bel of mail je zo snel mogelijk terug.

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht of vraag
0 of 350