GOUDEN WEBSITE PROGRAMMA

Nieuwe website

Persoonlijke en zakelijke groei via een gouden website.

Benut je volle potentieel als ondernemer

Als ondernemer heb je een beeld, een droom van dat wat je wilt realiseren. Je werkt hard om een succesvol bedrijf te runnen en hoge kwaliteit aan je klanten te leveren.
Het getuigt van veel lef dat jij ondernemer bent, want dat is niet altijd gemakkelijk. Het vraagt veel vaardigheden om je bedrijf te laten groeien, op een manier die bij jou past.

Misschien voel je dat je nog niet je volle potentieel benut. Je ziet kansen om je bedrijf succesvoller te maken, maar het is frustrerend dat je die kansen niet altijd kan verzilveren.

Je streeft naar erkenning en continue ontwikkeling.
Je bent liever bezig met de langetermijnvisie van je bedrijf, dan met allerlei technische en operationele randzaken van het ondernemerschap.

Je bent trots op wat er staat en je wilt verder groeien. Je hebt al zo hard gewerkt om tot hier te komen.  Maar als je nu blijft doen wat je altijd al doet, kom je niet toe aan dat wat je écht wilt bereiken.

Ga nu staan voor je ambities en pak dat (markt)leiderschap volledig.

Het Gouden Website programma is uniek in Nederland.
Na deelname aan dit programma heb je een kant-en-klare website die past bij wat je wilt bereiken. Je online profilering sluit aan bij jouw gedroomde groei als ondernemer. De methode in dit programma is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke kennis, jarenlange ervaring en eeuwenoude principes uit de gedragspsychologie.

In het programma is veel ruimte voor vernieuwing, persoonlijk advies en volle aandacht voor jou als persoon en ondernemer. Het unieke van dit programma is dat jij samen met het team van Gouden Website proactief werkt aan de groei van je bedrijf. In ons premium programma kies je ervoor om dit onder begeleiding zelf te doen. In het exclusieve programma bouwen onze specialisten een website die hierbij past. 

In dit programma sta je er niet alleen voor. Het is geen standaard programma waarbij je in een hokje wordt gestopt. Er staat een topteam voor je klaar die op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Dit team doet er alles aan om jou te laten groeien.

Jij groeit op een manier die bij jou past. Daarbij houden we je ook een spiegel voor. Wat heb jij nodig om uit je comfortzone te stappen en daadwerkelijk je dromen te realiseren? Daarnaast zorgen wij dat jij de beschikking hebt over de middelen die je nodig hebt hiervoor.

Laat ons het werk doen dat jou remt in je groei. Wil jij je volledig richten op het potentieel van jezelf als ondernemer en in je bedrijf?

Inhoud Gouden Website Programma

Loop voor de troepen uit. Pak die leidende positie. 
Bij Gouden Website laat je je leiden door een succesvolle en bewezen methode die oprichter en communicatiewetenschapper Johanna Oosterbaan voor jou heeft uitgestippeld en verfijnd.

Jij krijgt alles aangereikt wat nodig is om succesvol te ondernemen,

maar wel op een manier die bij je past.

Welke fase van ondernemerschap past bij jou?


Opbrengsten Gouden Website Programma

In vier maanden tijd groei jij op persoonlijk en zakelijk gebied.
Eerst ontdek je hoe je de komende tijd wilt ondernemen, groeien en op welke manier dit haalbaar is.
We stellen duidelijke doelen om jouw succes meetbaar te maken.
Daarna gaan we aan de slag om jouw dromen en doelen te realiseren.
Dit levert het Gouden Website Programma nog meer op:

Persoonlijk succes

Ooit ben jij gestart met je bedrijf, vol hoop en dromen. Je hebt misschien wel een ideaalbeeld gecreëerd van de toekomst. Wij helpen jou je dromen te realiseren, zodat jij je leven kunt vormgeven zoals jij dat wilt. Je hebt je leven lang profijt van de inzichten die je opdoet in dit programma.

Zakelijk succes

Je kan jarenlang zelf alles uitzoeken in de hoop je droomresultaat te behalen. Maar in dit programma leer je in 4 maanden evenveel als in 5 jaar zelf proberen. We stomen je klaar om te gaan staan voor wie jij bent en wat jij wilt uitdragen. 

Technisch succes 

De techniek achter je website, Google, je social media en de koppelingen met softwarepakketten lopen straks gesmeerd. Geen gedoe meer met hackers of potentiële klanten die afhaken omdat ze je website niet begrijpen. Je ontvangt een overtuigende website die jou en je klanten aanspreekt.

Financieel succes

We scherpen je verdienmodel aan en bepalen hoe je je aanbod aantrekkelijk presenteert. Je kiest de klanten die bij je passen en we ontwikkelen een waardepropositie, waardoor deze klanten vanzelf naar jou toe komen. Door jouw professionele profilering durven jouw klanten te investeren. 

Wat zeggen andere ondernemers?

Dit zeggen andere ondernemers over de samenwerking met Johanna

Peter Ribbens

Auteur en bedrijfsarts Ri-Charge

Websites passen bij wie ik ben en waar ik voor sta

Johanna heeft op een magistrale manier mijn bedrijfswebsite opnieuw vorm gegeven en die van mijn boek "Stress te lijf met energie" ontworpen.  Zowel de opzet als de vorm van beide websites passen naadloos bij wie ik ben en waarvoor ik sta.  Ze is een echte professional, biedt meer dan ik verwacht en ......het is een plezier om met haar samen te werken. Een aanrader dus. 

Fred de Heer

Directeur DolEvents

Johanna inspireert ons allemaal...

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

Sabine 

Loopbaancoach

Johanna bracht mijn verhaal naar de essentie

Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. Dank Johanna!

Modules

In 6 modules behaal jij je gewenste eindresultaat.

Het opbouwen van je website loopt als een rode draad door de modules heen. Maar geen paniek!
Naar keuze begeleiden we je volledig in het technische gedeelte (premium) of wordt het volledig voor je uit handen genomen (exclusief). Aan het eind van het programma is je website gereed. 

1

1. Ondernemerschap & vertrekpunten

Na deze module heb jij een persoonlijk ondernemersplan op 1 A4. Hierin zijn je missie, kernwaarden, dromen en strategische doelstellingen uitgewerkt. Je denkt strategisch en meer bewust na over beslissingen, uitdagingen en kansen in het ondernemerschap. We analyseren welke kansen er voor jou zijn in de markt.

2

2. Strategisch leiderschap & innovatie

Na deze module heb je een uitgewerkte pitch, waardepropositie en een persoonlijke marketingstrategie op 1 A4. Na deze module weet je welke strategische stappen je gaat nemen om het door jou beoogde succes te behalen.

3

3. Merk & customer journey

Na deze module heb je een stevig marketingplan, met daarin uitgewerkte congruente en krachtige keuzes voor je merk. We ontwerpen een online klantreis, waarin je je bedrijfsprocessen zoveel mogelijk automatiseert.

4

4. Communicatie & content

In deze module schrijven we een praktisch contentplan. Je leert je doelgroep te raken met je website, je artikelen en je berichten. Ook heb je je netwerk in kaart gebracht. Wie zijn je ambassadeurs en wie kan jou verder helpen? Na deze module is ook je "over mij / over ons"-pagina gereed.

5

5. Website & conversie

Na deze module weet je hoe je op een integere manier upsell- en verkooptechnieken inzet. Je leert de juiste vragen te stellen aan je potentiële klant. Je weet hoe deze klant 'ja' zegt tegen jouw aanbod, zowel online als offline. De webteksten op je verkooppagina's zijn na deze module gereed.

6

6. Marktevaluatie & effectiviteit

Na deze module heb jij een actieplan waar jij een jaar mee vooruit kan. We maken een plan hoe je je doelstellingen behaalt en bijstuurt. Hierin staat ook welke operationele taken je nu kunt automatiseren of uitbesteden. Je leert hoe je zelf moeiteloos je website actualiseert en je social media berichten inplant. Daarnaast is er tijd om te testen en te evalueren, bij te sturen en te genieten van dat al wat bereikt is.

Online business tool box

Bij alle programma's ontvang je een toolbox t.w.v. €1997,-. Met de praktische handleidingen en de 9 plug-ins laat je je bedrijf online exponentieel groeien. Naar wens richten wij de toolbox voor je in tijdens het ontwikkelen van je website.
Dit ontvang je onder andere:  

1. Visual editor voor Wordpress : snel en gemakkelijk in gebruik. 

2. Software om met professionele scans en quizzes de betrokkenheid van je potentiële klanten te vergroten

3. Opt-in formulieren die je e-maillijsten exponentieel laten groeien

4. A/B testing software voor hogere conversies op de belangrijkste webpagina's

5. Met deze plug-in maak je reageren op je website net zo leuk als op social media

6. Een tool om de allerbeste reviews te verzamelen en snel te plaatsen

7. Software om moeiteloos je eigen online programma of cursus te bouwen


Bonussen

Schrijf je nu in en ontvang drie premium bonussen

De exclusiviteit van dit programma komt tot uiting in alles wat je leert en de gouden website die we voor je ontwikkelen. Maar dat niet alleen, we geven nog veel meer waarde weg.

Bonus 1 t.w.v. €750,-
Masterclasses van toptrainers

Drie interactieve masterclasses van specialisten over focus, positionering en merkidentiteit. Deze masterclasses helpen je om voluit te ondernemen in je bedrijf. In online werksessies word je gemotiveerd en gestimuleerd om out-of-the box te denken. Je kunt al je vragen stellen tijdens deze masterclasses.

Bonus 2 t.w.v.€450,-
Social media sessies

In het programma leer je al veel over hoe je social media optimaal inzet. Als bonus geeft een social media expert drie online werksessies (LinkedIn, Instagram, Facebook). Schuif aan bij de sessies die voor jou relevant zijn en vraag de expert het hemd van het lijf. 

Bonus 3 t.w.v. €750,- (alleen bij programma exclusief)
Aanvullende module naar keuze

Je kiest welke aanvullende module je door ons wil laten inrichten. Vind je meerdere modules interessant? Aanvullend kun je meerdere modules door ons laten inrichten. Jij bepaalt zelf wanneer je de keuzemodule van start laat gaan. In het programma is overigens ook alle kennis opgenomen die je nodig hebt om de verschillende modules zelf in te richten.

Dit zijn de 7 keuzemodules

Over grondlegger Johanna 

Johanna studeerde Toegepaste Communicatie Wetenschap. Daarna werkte ze 9 jaar als projectmanager en communicatieadviseur. Ze leerde in die periode goed te luisteren naar onderliggende vragen en op allerlei lagen een sterk advies uit te brengen.

6 jaar geleden startte ze met ondernemen. Inmiddels heeft ze drie sterk groeiende bedrijven. Met Gouden Website hielp zij al honderden ondernemers met het volgen van hun eigen weg naar succes door het bieden van een praktische en kwalitatief hoogstaande totaaloplossing, waar een Gouden Website en dit programma een onderdeel van is. 

Johanna Oosterbaan - Gouden Website
Johanna Oosterbaan

Andere ondernemers aan het woord

Deze ondernemers namen eerder deel aan dit programma en

vertellen over de samenwerking met Johanna. 

Bekijk hun website om te zien welk resultaat zij hebben behaald.

Johanna heeft mij geholpen bij het maken van keuzes voor mijn bedrijf die goed zijn uitgepakt. 

Het advies om een hele specifieke doelgroep te bepalen (de zorg) is voor mij het belangrijkste gebleken. Ik richt mij nu op deze groep en zie al dat mijn netwerk hierin sterk groeit. Als ik nu een LinkedIn bericht plaats, komen vaak uit onverwachte hoek reacties. Mensen die ik in het verleden ooit heb gesproken en nu denken: laten we Jan bellen. Mijn netwerk wordt steeds groter en breder. Ik word benaderd voor het geven van lezingen, het schrijven van artikelen en het geven van advies. 

De manier waarop Johanna het programma begeleidt spreekt mij zeer aan. Ze heeft aandacht voor iedereen als individu en kan hierdoor heel specifiek gericht advies geven. Ik ben erg blij dat ik in haar programma gevolgd heb en raad het aan iedereen aan. Ik ben 100% tevreden!

Martin Groenewege

Interieurspecialist Martin Groenewege

Johanna haalt als deskundige en gedreven gids het beste in je naar boven. 

Wat een mooie reis naar je eigen succesvolle website. Johanna neemt je mee op weg en vertaalt je zoektocht naar praktische antwoorden en oplossingen. Je gaat snappen dat de website een logisch gevolg moet gaan worden van wie je bent, wat je doet en wie je als klant wil bereiken. Johanna is met haar prettige en deskundige werkwijze in staat om verbindingen te zien en te maken in je zoektocht naar je eigen gouden website. Heldere vragen en werkmodules om te komen daar waar je zichtbaar wil zijn als ondernemer. Hoe bijzonder is het dan dat je die reis samen maakt met een groep gepassioneerde mensen. Waarbij je kwetsbaar durft te zijn en allemaal vooral willen delen en geven. Johanna haalt als deskundige en gedreven gids het beste naar je boven!

Edyta Zielinska

House of Green

Geen outcast meer, maar een leider!

Ik ben sinds onze eerste ontmoeting fan van je omdat je een unieke vrouw bent, helemaal jezelf en one of a kind. Je hebt een authentieke vorm van schoonheid over je wat mij inspireert. Jouw altijd vriendelijke en menselijke benadering maakt samenwerken erg fijn. Je denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen.


Als je samenwerkt met jou lijkt niets onmogelijk. Ik ben zo blij dat ik aan je programma deelgenomen heb! Het dwong mij om anders na te denken. Out of the box te gaan. Voor mij was ook een erg belangrijk inzicht dat ik volledig voor mij zelf kon gaan en niet afhankelijk van een ander mijn zaak kan laten bloeien. Daar waar eerst twijfels waren voel ik nu het grote potentieel van mijn zaak. Een duidelijke plek op de markt. Geen outcast meer maar een pionier of zelfs een leider! Dankjewel voor alles Johanna!

Sabine Adamzek

Systemische blik

Mijn blog is opgepikt en wordt nu gepubliceerd in een boek

Ik heb het meest gehad aan je begeleiding in hoe ik mij naar mijn klanten beter en zakelijker kan presenteren. Op mijn social media berichten wordt nu veel vaker gereageerd. En ik krijg meer verkeer op mijn website. Mijn blog is zelfs opgepikt door een grote organisatie die mijn blog wil verwerken in hun boek! De live dagen waren zeer goed verzorgd, het eten was lekker en er was voldoende ruimte voor humor! De locatie was lekker rustig en helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen, dit heeft mij geholpen om te focussen. Dank je Johanna, jouw enthousiasme werkte op mij zeer inspirerend!


Jelien Lammers

Boelbewust

Je pakte me weer bij de hand door me naar het oorspronkelijke plan te leiden

Ik ben in je programma gestapt omdat ik al goede verhalen over je gehoord had, en je een totaal pakket aanbiedt qua online omgeving ontwikkelen. Dus én website, én blogs én een online product. Dat was precies waar ik naar op zoek was, zodat ik zelf meer úit mijn bedrijf kan en er meer geautomatiseerd zou gaan worden. Omdat ik al wist hoe duur überhaupt een online programma in elkaar zetten kost, vond ik de prijs enorm meevallen en wilde ik direct instappen. Wat een prachtig eindresultaat staat er! Je hebt zó veel gegeven, je was zo betrokken en je hebt me tussendoor weer op koers gezet. Dus duizendmaal dank! Ik raad het programma zeker aan, aan een ieder die meer helderheid wilt over het ondernemerschap, daarin zelf lekker aan de slag wil en kan om grote stappen te kunnen zetten. Dank je wel voor alles, Gouden Johanna!

Henriette Jordens

Gedragstherapeut bij henriettejordens.nl

Veel professioneler dan ik ooit zelf had bedacht

Bij veel marketingtrajecten word je vooral gecoacht en moet je het daarna toch zelf helemaal doen en uitzoeken. Daar loop ik persoonlijk op leeg, want ik wil niet alleen met de techniek bezig zijn, maar ook een zetje in de rug hebben. Ik wil me graag bezig houden met ondernemen en niet met de techniek erachter. Het was voor mij een grote pré dat Johanna een totaalpakket aanbood. Het groepsproces was heel waardevol. Mijn aanbod, dat ik eerder al een jaar in mijn hoofd aan het bedenken was is anders, veel beter geworden. Door het proces, de opdrachten, de individuele sessies met Johanna staat er nu iets wat vele malen professioneler is dan ik ooit zelf had bedacht.

Martin Groenewege - Website Mockup
Stefan Boddenberg - Website Mockup
House of Green - Website Mockup

Kies voor een kwalitatief hoogstaande totaaloplossing

Deze totaaloplossing naar groei in je bedrijf scheelt je veel tijd, geld en frustratie.  

Met dit programma ben je ontzorgd en in 1 x klaar om te groeien in je bedrijf.

Jij maakt de keuze hoe je wilt ondernemen en wat je verkoopt, al het andere wordt door het Gouden Website team voor je geregeld.


De waarde van dit programma is eigenlijk niet in geld uit te drukken. Een website zoals deze voor jou wordt gebouwd tijdens dit programma vraagt vaak al een investering van minimaal €10.000,-. Daarnaast vertegenwoordigen de modules en de toolbox een onschatbare waarde waar jij je hele leven wat aan hebt. Bedenk maar eens hoeveel tijd het zou kosten wanneer je dit allemaal alleen moet uitpluizen.


In dit programma wordt alles voor je geregeld. Je hoeft niet meer op zoek naar een businesscoach, webdesigner, programmeur, brand marketeer en copywriter. Ons team bestaat uit specialisten op deze vakgebieden.


In 4 maanden tijd zijn jij en je bedrijf volledig klaargestoomd om online te versnellen.
Dit is wezenlijk anders dan veel andere programma's. Je hoeft namelijk niet zelf te worstelen met je gewenste online eindresultaat. Dit doen wij voor je. We denken met je mee over de inhoud. Door onze begeleiding is het appeltje - eitje om zelf je site te bouwen (premium). Wil je je helemaal geen zorgen maken over de implementati? Kies dan voor het programma exclusief. 

Inhoud

De investering hangt af van de hoeveelheid tijd en geld die je aan de groei van je bedrijf wilt besteden, de curve in groei die je met je bedrijf wilt realiseren en de mate van persoonlijke aandacht en begeleiding die je hierbij wilt ontvangen. Twijfel je nog? Doe de quickscan en kijk welk van de programma's op dit moment geschikt voor je is.

premium

Zelf aan de slag

Je maakt je website zelf

 • Zelfbouwpakket inclusief Wordpress omgeving en online business toolbox
 • Praktische video's en inspirerende opdrachten
 • Intensieve feedback op je al je webteksten door een conversiespecialist
 • Per module een gesprek met Johanna (6 x), naar keuze telefonisch, beeldbellen of op locatie
 • Per module een online masterclass met Johanna en een trainer (6x)
 • Een bereikbare oplossing voor ondernemers die zich wel willen laten inspireren en voeden door alles wat zij kunnen leren in dit programma, maar zelf aan de slag willen met hun website
 • Na afloop programma twee maanden hulp bij al je vragen
 • Exclusieve toegang tot de community van Gouden Website
Exclusief

VIP traject

Wij maken je website

 • Kant-en-klare succesvolle Gouden Website t.w.v. €7.500,- incl. online business toolbox
 • Praktische video's en inspirerende opdrachten
 • Al je webteksten door een conversiespecialist in samenspraak met jou geschreven
 • Per module een gesprek met Johanna (6 x), naar keuze telefonisch, beeldbellen of op locatie
 • Per module een online masterclass met Johanna en een trainer (6x)
 • Intensieve ondersteuning van topspecialisten
 • Inrichting van een aanvullende module naar keuze, zoals het inrichten van een online programma, het maken van een video of het opzetten van podcasts of webinars
 • Na afloop programma twee maanden hulp bij al je vragen
 • Exclusieve toegang tot de community van Gouden Website

Voor een gratis, vrijblijvende intake stuur je ons een mail of vul hieronder je gegevens in. We reageren binnen een werkdag om een telefonische afspraak te maken.

0 of 350
Interesse in: 
Premium (zelf een website maken)
Exclusief (website laten maken) 
Weet ik nog niet

100% 30 dagen Niet Goed, Geld Terug Garantie!

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om toch van het programma af te zien. Had je er wat anders van verwacht? Geef dit binnen 30 dagen aan. Je ontvangt dan gegarandeerd je geld terug.

Wacht niet langer. Bekijk wat deze ondernemers zeiden over het Gouden Website Programma

Maurits Dekker

Kwaliteitsmanager

Ik ben een andere ondernemer geworden...

Ik heb meer focus en duidelijk wat ik wel en misschien vooral niet wil doen. En… apetrots op mijn website. Dat IK ooit zo’n professionele website zou hebben, had ik nooit gedacht. Dit is een programma waarbij je niet alleen een nieuwe website in elkaar laat ‘knutselen’. Maar juist om eerst echt goed een aantal fundamentele vragen als ondernemen te stellen én te beantwoorden. Ik gun het elke ondernemer om met Johanna te werken. 


Silvia Arentsen

Overgangstherapeut

Jouw deskundigheid bekijk ik met veel bewondering

Jouw rust, het vermogen te kunnen luisteren was heel fijn. En dan het analyserend vermogen het om te zetten naar wat de klant wil. Je deskundigheid om te schrijven. Je aandacht voor wat de klant wil. Dit doe je op een mooie zuivere dienende manier. Je bent heel deskundig op dit gebied, waar ik met veel bewondering naar kan kijken. Het deelnemen aan dit programma heeft emotioneel en mentaal veel in beweging gezet. Daar mee aan het werk te gaan heeft me weer meer vrijgemaakt van oude gedachtepatronen. Waardoor mijn eigen autonomie is versterkt. Het thuisgekomen bij wie ik werkelijk ben is meer verankerd. I love it!

Sam Turner

Gedragstherapeut honden

Betere positionering en twee fantastische websites!

Johanna heeft mij met het programma van Gouden Website enorm geholpen om meer zicht te krijgen op wat ik naar buiten wil brengen, hoe ik mezelf positioneer in de markt en hoe ik met mijn bedrijf zichtbaar wordt. En als resultaat heb ik twee prachtige websites waarmee ik binnenkort twee online programma's start. Een nieuwe manier van werken waar ik heel veel zin in heb. Johanna was in staat om mij te motiveren wanneer het een beetje vast liep in mijn eigen hoofd. Ik heb dit programma van Johanna al aan veel mede-ondernemers aanbevolen!

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik het maken van een website uitbesteden?

Wat is de meerwaarde van het werken in een groep?

Waarom draagt dit programma bij aan groei?

Hoeveel aandacht is er voor specifieke vragen?

Hoe ziet de website eruit die ik ontvang?

Kan ik na het programma zelf mijn website aanpassen?

Is het programma voor iedereen geschikt?

Hoeveel tijd kost mij dit programma?

Team van topspecialisten

Johanna Oosterbaan

Johanna

Oprichter - Marketingstrateeg - Website expert

CHRISTIEN

Online businessmanager van Johanna

ANNEMIEKE

Storyteller

Annemieke Bremmer
Erno Hannink

Erno

Businesscoach

ZEFYRA

Webdesigner

Zefyra Nieuwenhuijsen

INGEBORG

Sociaal psycholoog

Yvonne Renckens

YVONNE

Social media expert

BARRY

Video, foto & podcasts

SABINE

Systemisch werk

FRANCIEN

Branding expert

MAUD

Marketingpsycholoog

maud-ebbekink-marketingpsyc

TREA

Webdesigner

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw bedrijf...

Waar wacht je nog op? Deze week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? Of zal ik je helpen bij je keuzes, marketing en website?

Ik hoor van veel ondernemers dat ze niet tevreden zijn over hun website. Ze merken dat hun website nauwelijks verkoopt. 

Ik heb vanuit mijn eigen kennis en ervaring een methode opgebouwd met alle ingrediënten die nodig zijn om wél een succesvolle website te realiseren. De afgelopen jaren heb ik deze methode uitvoerig getest en bijgeslepen.

Deze methode begint niet bij het uitzoeken van afbeeldingen, maar bij keuzes maken, leiderschap tonen en je doelen behalen. Als er dan een keigoede website volgt, dan garandeer ik je dat de groei van je bedrijf vanzelf komt. 

Ik hoop je snel te spreken. Heb je vragen? Neem dan ook gerust contact op.

GOUDEN WEBSITE - LOGO - JOHANNA

Inhoud

De investering hangt af van de hoeveelheid tijd en geld die je aan de groei van je bedrijf wilt besteden, de curve in groei die je met je bedrijf wilt realiseren en de mate van persoonlijke aandacht en begeleiding die je hierbij wilt ontvangen. Twijfel je nog? Doe de quickscan en kijk welk van de programma's op dit moment geschikt voor je is.

premium

Zelf aan de slag

Je maakt je website zelf

 • Zelfbouwpakket inclusief Wordpress omgeving en online business toolbox
 • Praktische video's en inspirerende opdrachten
 • Intensieve feedback op je al je webteksten door een conversiespecialist
 • Per module een gesprek met Johanna (6 x), naar keuze telefonisch, beeldbellen of op locatie
 • Per module een online masterclass met Johanna en een trainer (6x)
 • Een bereikbare oplossing voor ondernemers die zich wel willen laten inspireren en voeden door alles wat zij kunnen leren in dit programma, maar zelf aan de slag willen met hun website
 • Na afloop programma twee maanden hulp bij al je vragen
 • Exclusieve toegang tot de community van Gouden Website
Exclusief

VIP traject

Wij maken je website

 • Kant-en-klare succesvolle Gouden Website t.w.v. €7.500,- incl. online business toolbox
 • Praktische video's en inspirerende opdrachten
 • Al je webteksten door een conversiespecialist in samenspraak met jou geschreven
 • Per module een gesprek met Johanna (6 x), naar keuze telefonisch, beeldbellen of op locatie
 • Per module een online masterclass met Johanna en een trainer (6x)
 • Intensieve ondersteuning van topspecialisten
 • Inrichting van een aanvullende module naar keuze, zoals het inrichten van een online programma, het maken van een video of het opzetten van podcasts of webinars
 • Na afloop programma twee maanden hulp bij al je vragen
 • Exclusieve toegang tot de community van Gouden Website

Voor een gratis, vrijblijvende intake stuur je ons een mail of vul hieronder je gegevens in. We reageren binnen een werkdag om een telefonische afspraak te maken.

0 of 350
Interesse in: 
Premium (zelf een website maken)
Exclusief (website laten maken) 
Weet ik nog niet
>