Reviews

Super dankbaar ben ik voor alle klanten die mij hun vertrouwen hebben gegeven.  Lees hieronder hun ervaringen.

Johanna Oosterbaan

Ervaringen van klanten in zorg & preventie

Een gouden greep om met Johanna samen te werken

Johanna heeft op een magistrale manier mijn bedrijfswebsite opnieuw vorm gegeven en die van mijn boek "Stress te lijf met energie" ontworpen.  Zowel de opzet als de vorm van beide websites passen naadloos bij wie ik ben en waarvoor ik sta.  Ze is een echte professional, biedt meer dan ik verwacht en ......het is een plezier om met haar samen te werken. Een aanrader dus. 

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie

Peter Ribbens, bedrijfsarts en auteur 'stress te lijf met energie

Website 'stress te lijf met energie'

We hebben overeenstemming bereikt in het MT

"Johanna heeft ons managementteam begeleid bij het maken van de juiste keuzes voor onze nieuwe website. Ze deed dit aan de hand van de klantreis die verschillende bezoekers op onze website maken. Door haar manier van aanpak en het blijven doorvragen, hebben we nu de belangrijkste doelgroepen in beeld. Bovendien zijn we er onder haar leiding in geslaagd om overeenstemming te bereiken over de opbouw van de pagina’s en de navigatie. We hebben veel bereikt in één dagdeel. Johanna heeft onze besluiten vertaald in een concreet plan waarmee de websitebouwer direct aan de slag kan!"

Huisastsenzorg

Drs. K.E. Pijnenburg, directeur bestuurder Huisartsenzorg Oude IJssel

Goede website met een uitstraling die bij ons past

Barroxliften levert liften voor mensen die graag thuis willen blijven wonen terwijl zij niet meer goed te been zijn. Johanna heeft met haar team een mooie website gemaakt met een uitstraling die bij ons past.

Barrox_liften_logo

Robert Jongelie

Website Barroxliften

Johanna heeft oprechte interesse in haar klant

Johanna heeft oprecht interesse in haar klant, wat diegene drijft en wil bereiken. Ik ben blij met de pakkende en persoonlijke teksten en websites die overtuigen.

Elisabeth Polcontent - klant gouden website

Elisabeth Bos

Websites Koersen op samenwerken & Polcontent

Ervaringen van klanten in de coachingsbranche

Fijne gesprekken

"Dank je wel Johanna. Voor onze fijne gesprekken, het verbeteren van mijn website en het duidelijker maken van de teksten.'

Erno Hannink, businesscoach

Je bracht mijn verhaal terug naar de essentie...

Met Johanna samenwerken was voor mij een ontdekkingsreis waarin ik mijn verhaal heb mogen vertellen. Johanna is in haar vak een ware professional. Met haar prikkelende vragen, haar geduld en luisterend oor heeft zij mijn verhaal terug weten te brengen naar de essentie en een ijzersterke website. Zij is spontaan, creatief, denkt opbouwend mee, schakelt snel, betrouwbaar en geeft vertrouwen. 
Ik heb haar leren kennen als iemand die inspireert en motiveert waarbij ze oog blijft houden voor het proces van de ander. Ik heb bewondering voor haar geduld.
Ik heb genoten van onze reis!  Dank daarvoor, Johanna!

Sabine Nijhuis-loopbaancoach in Twente

Sabine Nijhuis, loopbaancoach

Wat een vakvrouw!

Het enthousiasme van Johanna werkte heel aanstekelijk in combinatie met haar vakkennis en professionaliteit. Wat een vakvrouw! Johanna daagt je uit om buiten je comfortzone te gaan wat tegelijkertijd zo natuurlijk aanvoelt. Een echte aanrader!

Monique Schleicher

Monique Schleicher, loopbaancoach

Ervaringen van klanten in de recreatie- en vrijetijdsbranche

Creatieve oplossing voor álle informatie!

Onze website van onze camping met 130 plaatsen en verhuurchalets was niet meer up to date. Na een zoektocht over het internet ben ik via mond op mond reclame bij jou uitgekomen. Nadat ik je had gesproken had ik geen twijfels of ik met jou wilde werken. Je verhaal was mijn inziens duidelijk. Ik was vol vertrouwen dat het zou uitbouwen tot een mooie duidelijke website. Ik ben heel blij met de website. Het is een mooie en creatieve oplossing geworden voor de vele pagina’s en informatie op mijn website. Iedereen kan nu de informatie vinden die bij hem past. Blijf jezelf en ga zo door. Het is een mooie creatieve website geworden waar iedereen zijn informatie op kan vinden. Ik zou je zeker aanbevelen bij mijn collega campingeigenaren.

Ellen van den Burgh, Midicamping van den Burgh

Website Midicamping

Er komen weer boekingen binnen!

Johanna gaf een lezing over recreatiemarketing en de inhoud daarvan sprak ons aan. We hadden op zich wel een mooie website, maar het was heel rustig met de boekingen. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. De website is nu een week live en er zijn al veel vragen én 4 boekingen van nieuwe gasten binnen gekomen! 

Je merkt echt dat Johanna kijk heeft op marketing en websites. De opzet van de website is mooi rustig en we zijn blij met de foto’s die zijn gemaakt door Barry, uit het team van Johanna. Johanna heeft onze wensen goed overgenomen op de website.

We zijn blij met haar advies om de naam van ons bedrijf en de prijzen eenvoudiger te maken. Daarom hebben we ervoor gekozen om niet drie, maar alle vier de huisjes met een buitenjacuzzi uit te rusten. Het logo is ook mooi geworden. Als we haar bellen, neemt ze eigenlijk altijd wel op. Ze is dus goed bereikbaar. De website was volgens planning binnen enkele weken helemaal klaar. Kortom, wij zijn tevreden. Een aanrader voor alle recreatiebedrijven die meer gasten willen ontvangen!

Herbert (en Jolanda) Beeftink

Website jacuzzihuisjes Weidebosch

Johanna gaf ons het duwtje dat we nodig hadden...

Zelfs de mensen in het dorp praten erover...

"Het aantal gasten op onze camping in Drenthe liep terug. Daarom hebben we Johanna ingeschakeld. We hebben samen nagedacht hoe we onszelf willen presenteren. Daarna heeft Johanna onze website vernieuwd. Ze heeft ons ook geleerd hoe we dat zelf kunnen doen. Vervolgens hebben we binnen één seizoen dubbel zoveel gasten ontvangen! Zelfs de mensen uit het dorp was het opgevallen. Nu moeten we allerlei maatregelen nemen om het grote aantal gasten op te vangen. Wij zijn dus heel erg tevreden!"

Ervaringen vol klantbeleving GoedVertoef

Frank en Sandra, camping GoedVertoef

Website GoedVertoef

Veel meer boekingen door de nieuwe website!

"Na een aantal eigen gemaakte websites voor onze camping heb ik toch besloten dat het tijd werd voor een make-over. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Johanna heeft ons geweldig geholpen. Onze website staat in Google nu vrijwel bovenaan en dankzij de prachtige layout hebben we veel meer boekingen! Ik heb met Hemelvaart zelfs ruim 30 keer “nee” moeten zeggen. Johanna heeft in onze eerste ontmoeting het verhaal over mijn ideeën van de nieuwe website feilloos vertaald in beelden en foto’s en in mijn sfeer de teksten op de pagina’s verwoord. Kortom; hier schrijft een dik tevreden klant!" 

Recensie Joke * GoudenWebsite

Joke van Dieren

Website Wiemelinkhof

Dankbaar voor alle nieuwe zeilgasten!

Wat zijn we dankbaar! Je hebt ons veel zelfverzekerder gemaakt in ons bedrijf. We zijn veel weekenden het water op geweest met vele leuke en heel enthousiaste zeilgasten, de laatsten nog op 20 oktober! En al boekingen voor het seizoen 2019, allemaal via jouw Gouden website!

Sa-Sailing klanten gouden website

André en Simone Hut

Sa-sailing.nl

Veel complimenten over onze website!

"Johanna heeft ervoor gezorgd dat onze website voor bezoekers beter te vinden is. Onze gesprekken waren heel ongedwongen en daardoor heel prettig. Johanna heeft snel door wat je wilt en wat je zoekt. We zijn heel erg tevreden met het resultaat en krijgen heel veel complimenten over de website. Ook de vragen die ik naderhand nog had worden zonder problemen en meteen beantwoord, super! Dus ik ben heel blij met de hulp van Johanna en raad haar zeker aan!"

Ervaringen vol klantbeleving Feltsigt

Everlien Janssen

Website Feltsigt

Alle 132 plaatsen van onze camping bezet...

Johanna heeft onze website een make-over gegeven in februari. Wij vonden het vooral belangrijk dat onze website beter gevonden zou worden. En dat mensen op de website een goede indruk zouden krijgen van onze camping. De samenwerking met Johanna begint nu, na drie maanden, echt zijn vruchten af te werpen. We hebben nog niet eerder gehad dat alle 132 plaatsen bezet waren en dat is nu wel het geval. We zien veel nieuwe mensen, die vertellen dat zij ons hebben gevonden via Google. Bijvoorbeeld door te zoeken op ‘camping bij Ootmarsum’ of ‘camping in Twente’. Wij zijn erg tevreden met de samenwerking!

Familie Nijhuis, Camping Dal van de Mosbeek

Website Dal van de Mosbeek

Supermooie website waar sfeer goed in terug komt!

Johanna: Voor Anne-Marie en Eddy maakte ik een nieuwe website voor hun bedrijf. Zij bieden naast het verhuren van safaritenten iets waar ik nog nooit eerder van gehoord had, namelijk koeien knuffelen! Samen met mijn zoons mocht ik het ook ervaren en dat was zo bijzonder! Op de website heb ik de teksten zo herschreven dat dit gevoel terugkomt. De eigenaren van Boerderij Den Branderhorst over hun website: Wij zijn heel erg blij met onze super mooie website!! De sfeer van het boerenleven komt er heel goed in terug. 

Ervaringen van klanten in de kunst, muziek & cultuurbranche

Johanna inspireert ons allemaal

Het is een groot plezier om met Johanna samen te werken. Zij heeft er voor gezorgd dat onze site eindelijk, na veel pogingen via anderen, helemaal aan mijn criteria voldoet. Zowel gelet op de inhoud als vormgeving. Ze is een kei in teksten en weet deze op een effectieve manier tot hun recht te laten komen in de vormgeving van de site. Op zo’n manier dat de site voor potentiële klanten een plezier is om te bezoeken. Ze is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?"

Fred de Heer, directeur DolEvents

Fred de Heer, directeur DolEvents

Website DolEvents

Er kwam direct een grote opdracht binnen

Johanna maakte deze zomer de website over mijn muurschilderingen voor particulieren en bedrijven. Na het lanceren van de website kwam er direct een grote opdracht met meerdere locaties binnen van een onbekende. Superfijn! 

Dorien Wagenaar

Dorien, Muurschilderingen Achterhoek

Website Muurschilderingen Achterhoek

We hadden direct een groeiend aantal aanvragen voor onze apparatuur

Op een uitstekende en professionele wijze hebben Johanna Oosterbaan en haar team onze website highendaudioimport.com gecomponeerd. We hadden binnen een dag na het online zetten van de website al een groeiend aantal aanvragen voor onze Highend Audio apparatuur. We zijn uiterst tevreden over de samenwerking.


Peter en Bert de Vries - Highend Audio Import

Website Highendaudioimport

Ervaringen van ZZP'ers in mijn groeiprogramma

Hoe schrijf je een goede over mij pagina? + Klantcasus AD

Je boekhouding als springplank voor groei

Meer zelfvertrouwen gekregen in mijn bedrijf

Je bedrijf laten groeien via je website?

Check de artikelen hieronder!

>