Rust, een heel helder online bedrijf, concrete producten en inzicht

Rust, een heel helder online bedrijf, concrete producten en inzicht

Jelien Lammers: "Je pakte me weer bij de hand om me naar het oorspronkelijke plan te leiden.”


Ik ben in je programma gestapt omdat ik al goede verhalen over je gehoord had, en je een totaal pakket aanbiedt qua online omgeving ontwikkelen. Dus én website, én blogs én een online product. Dat was precies waar ik naar op zoek was, zodat ik zelf meer úit mijn bedrijf kan en er meer geautomatiseerd zou gaan worden. Omdat ik al wist hoe duur überhaupt een online programma in elkaar zetten kost, vond ik de prijs enorm meevallen en wilde ik direct instappen.

Ik ben wel teruggekomen van dat alles online door kan draaien zonder daar veel voor te moeten doen. Het blijft veel werk (blogs posten etc, funnel maken, onder de aandacht brengen, Google hoog houden). Maar ik weet nu hoe ik dat moet aanvliegen en alles staat nu als een huis. Het is heel lekker dat er gewoon een nieuwe website staat, en al mijn producten ‘kant en klaar zijn’. Ik weet nu hoe ik verder moet en kan dit nu echt kan uitdragen. Het is beknopter, en meer in één strategische lijn i.p.v. de losse flodders zoals het eerst was. 

Waar ik het meest aan had, was het moment dat jij me bij de hand pakte om weer terug naar het oorspronkelijk plan te leiden; gewoon coaches! (zonder hond, met hond als tool). 

Wat een prachtig eindresultaat staat er! Je hebt zó veel gegeven, je was zo betrokken en je hebt me tussendoor weer op koers gezet. Dus duizendmaal dank! Ik raad het programma zeker aan, aan een ieder die meer helderheid wilt over het online ondernemerschap, daarin zelf lekker aan de slag wil en kan om grote stappen te kunnen zetten.

JELIEN LAMMERS  //  Boelbewust.nl

Johanna over Jelien: Wat heerlijk om met Jelien samen te werken. Tijdens het programma was ze zwanger en dat zorgde mede voor veel grappige en soms emotionele momenten. We hebben door hard werken ervoor kunnen zorgen dat alles binnen drie maanden klaar was. Gelukkig maar, want een paar dagen later beviel zij al, een paar weken te vroeg, van haar mooie zoon. 

De liefdevolle spiegelvragen die zij aan haar eigen klanten stelt, stelde ze ook aan mij en de groep. Ze kreeg het voor elkaar dat ik op een aantal gebieden anders ging denken. Ze wakkerde mijn nieuwsgierigheid naar het vertrouwen op mijn intuïtie verder aan. Ze hielp mij om mezelf met meer liefde aan te kunnen kijken. Deze wisselwerking was heel bijzonder. Het maakt dat mijn advies dat ik aan anderen geef, nog beter is. Daar ben ik Jelien heel dankbaar voor.

Jelien Lammers

About

Johanna Oosterbaan

Als online marketing- en communicatieadviseur help ik ambitieuze ondernemers om de online klantbeleving te verbeteren. Zodat zij bezoekers op hun website ontvangen die informatie feilloos kunnen vinden, begrijpen, een connectie willen aangaan en uiteindelijk klant worden.

>