Training ZEKER VAN JE ZAAK: 
Vergroot je persoonlijke effectiviteit en laat je bedrijf groeien.

Deze training (3 uur) is voor ondernemers die moedige keuzes durven te maken en door een krachtige, onderscheidende positionering de juiste klanten willen vinden en binden.  

Johanna Oosterbaan

De training is voor deze ondernemers: 

Heb jij één van de volgende vragen?

 • Weet jij dat er genoeg vraag is naar je product of dienst, maar heb je toch te weinig aanvragen?
 • Blijf je hangen op een bepaalde winst en groei je niet verder?
 • Weet je dat het internet veel mogelijkheden biedt, maar zie je niet waar je het eerste moet beginnen?
 • Wil je een andere of nieuwe kant op met je bedrijf, maar is de richting jou nog niet helemaal duidelijk?
 • Twijfel je over wat je kunt gaan uitbesteden, automatiseren of veranderen, zodat je meer rust voor jezelf overhoudt?

Deze training is voor ondernemers die:

 • zich duidelijker willen positioneren in hun markt;
 • structuur, stabiliteit en rust willen creëren;
 • hun 
 • hun aanbod willen toespitsen op de juiste klant.
 • stevig durven te staan voor hun eigen visie en aanbod.

Ben jij zo'n ambitieuze ondernemer die meer wil halen uit zijn/haar bedrijf?

Onderwerpen van de training

Krachtig leiderschap

Tijdens een persoonlijke intake via Teams in de week voor de special leer ik jou en je bedrijf beter kennen. We maken samen jouw belangrijkste vraag scherp. Zo kunnen we samen het beste uit de sessie halen. 

Tijdens

Tijdens de sessie werken we drie uur lang aan een stevig plan voor je bedrijf. Je formuleert scherpe doelstellingen waar je direct mee aan de slag kunt en die jou helpen om in 2022 gericht aan jouw groei te werken.

Na

Na de special spreken we elkaar nog een keer online en zetten we de puntjes op de i. Je hebt nu een plan waar je mee vooruit kunt; je weet wat je te doen staat om succesvol te groeien met je bedrijf.

snel contact

Vragen?

Doe mij gerust een berichtje!

Over Johanna

Na haar studie Toegepaste Communicatie Wetenschap werkte Johanna 9 jaar als projectmanager en beleidsadviseur. Ze leerde in die periode goed te luisteren naar de onderliggende vraag van de klant en op allerlei lagen een sterk advies uit te brengen.

7 jaar geleden besloot Johanna het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen. Om haar heen zag zij veel ondernemers worstelen met het vinden en binden van klanten via het internet.

Om die reden richtte zij haar bedrijf Gouden Website op, dat direct hard groeide. Ze startte haar bedrijf met het bouwen van effectieve websites. Inmiddels helpt zij ondernemers met het volgen van hun eigen weg naar succes door het bieden van een praktisch totaalpakket, waar een website een onderdeel van is. Zij volgt in 2022 - 2023 de post HBO training opleiding Trainen met Ziel en Zakelijkheid om ondernemers nog beter te kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn om succesvol te ondernemen.

Wat zeggen anderen over de trainingen van Johanna?

Fred

DolEvents

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

Fred

Fred

DolEvents

Johanna is snel van begrip, werkt snel, grondig en efficiënt. Daar komt nog bij dat ze met haar enthousiasme ons allen inspireert om van de site iets moois te maken, wat weer direct doorwerkt op onze bedrijfsvoering. We staan met meer plezier en overtuiging onze klanten ten dienste! Wat wil je nog meer?

Fred

Edyta

HouseOfGreen

Ik ben zo blij dat ik deelgenomen heb! De sessie dwong mij om anders na te denken. Out of the box te gaan. Voor mij was ook een erg belangrijk inzicht dat ik volledig voor mij zelf kon gaan en niet afhankelijk van een ander mijn zaak kan laten bloeien. Daar waar eerst twijfels waren voel ik nu het grote potentieel van mijn zaak. Een duidelijke plek op de markt. Geen outcast meer maar een pionier! Dankjewel voor alles Johanna!

House of Green Beauty Salon Gelderland (16)

Peter

Bedrijfsarts

Johanna is een echte professional.

Ze biedt meer dan ik verwacht en 

het is een plezier om met haar in gesprek te zijn!

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie

Martin

martingroenewege.nl / Tachup

Johanna neemt je mee op weg en vertaalt je zoektocht naar praktische antwoorden en oplossingen. Je gaat snappen dat de website een logisch gevolg moet gaan worden van wie je bent, wat je doet en wie je als klant wil bereiken. Johanna is met haar prettige en deskundige werkwijze in staat om verbindingen te zien en te maken in je zoektocht naar je eigen gouden website. 

Peter

Bedrijfsarts

Johanna is een echte professional.

Ze biedt meer dan ik verwacht en 

het is een plezier om met haar in gesprek te zijn!

Peter Ribbens bedrijfsarts stress te lijf met energie

Doe mee met de training 'ZEKER VAN JE ZAAK'

Waar wacht je nog op? De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is er weer een kwartaal voorbij waarin je minder bereikt had dan je zou willen. Volg een training om zo jouw bedrijf te laten groeien.
In deze training maken we samen een glashelder en persoonlijk plan waarin staat wat jij gaat doen om te groeien in je bedrijf en meer / de juiste klanten aan te trekken.
Je plan voor 2023 staat boordevol concrete doelen en praktische actiepunten waarmee jij daarna zelf aan de slag kunt gaan. 
Kies voor jezelf en zorg dat jij gezien, gevraagd en gehoord wordt!

Pilotprijs 

€199 99 excl. btw

6 april 2023 van 13:00u - 17.00u

Er zijn nog vier plaatsen beschikbaar.

 • Inclusief mooi aan-de-slag-boekje
 • Inclusief netwerkborrel na afloop
 • Op locatie in Zelhem, met maximaal 6 andere ondernemers

Nog vragen?

Doe me gerust een berichtje als je een vraag hebt. Ik mail of app je binnen 2 werkdagen terug.

Naam*
Email*
Telefoon
Bericht
0 of 350
>