Een boek over verpleegkundig leiderschap in de praktijk: Van Droom Tot Resultaat. Nu direct te downloaden!

Bekijk

Een boek over verpleegkundig leiderschap in de praktijk: Van Droom Tot Resultaat. Er zijn nog een paar boeken beschikbaar. Nu bestellen, binnen 2 dagen in huis.

Bekijk

Bundel van boek en eBook: Verpleegkundig leiderschap werkt! –>Van Droom Tot Resultaat. E-Book direct te downloaden. Er zijn nog een paar boeken beschikbaar. Nu bestellen, binnen 2 dagen in huis.

Bekijk

Adviesgesprek van 2 uur voor ondernemers die vastlopen met bijvoorbeeld de structuur of teksten van hun website en/of gewoon willen sparren en brainstormen. Vuur jouw vragen op mij af! Ik laat je zien wat je kunt veranderen om zo meer aanvragen te ontvangen. Na het gesprek heb jij een grote lijst met praktische punten die je direct kunt toepassen.

Bekijk

Dinsdag 15 december van 9.00u – 12.00u via Zoom. Een focustraject voor ondernemers die succesvol willen ondernemen en die door een krachtige website de juiste klanten willen vinden en binden. Deze Oud-en-Nieuw Special is voor ondernemers die een stevig plan voor 2021 willen maken.

Bekijk

Een uitgewerkte tekst met het verhaal van jou / je bedrijf, waarin alle principes van een krachtige Over Ons Pagina zijn verwerkt.

Bekijk

Een focustraject voor ondernemers die succesvol willen ondernemen en die door een krachtige website de juiste klanten willen vinden en binden. Deze Oud-en-Nieuw Special is voor ondernemers die een stevig plan voor 2021 willen maken, met als doel een groeiend en bloeiend bedrijf.

Bekijk

Je kunt mij boeken voor een webinar, een lezing of een praktische workshop op het gebied van marketing, communicatie of overtuigend schrijven.  

Bekijk

Nieuwe marketingtraining voor campingeigenaren (2 personen). Start: tussen 23 en 30 november 2020.

Bekijk

Voor ZZP’ers en MKB die hun bedrijf willen laten floreren via hun website. Een compleet programma van vier maanden waarbij het opbouwen van je website als een rode draad door de modules heen loopt.

Bekijk

Complete marketingtraining voor 4 personen van één camping. Start: tussen 23 en 30 november.

Bekijk