Adviesgesprek van 2 uur voor ondernemers die vastlopen met bijvoorbeeld de structuur of teksten van hun website en/of gewoon willen sparren en brainstormen. Vuur jouw vragen op mij af! Ik laat je zien wat je kunt veranderen om zo meer aanvragen te ontvangen. Na het gesprek heb jij een grote lijst met praktische punten die je direct kunt toepassen.

Bekijk

Voor ZZP’ers en MKB die hun bedrijf willen laten floreren via hun website. Een compleet programma van vier maanden waarbij het opbouwen van je website als een rode draad door de modules heen loopt.

Bekijk

Een uitgewerkte tekst met het verhaal van jou / je bedrijf, waarin alle principes van een krachtige Over Ons Pagina zijn verwerkt.

Bekijk

Je kunt mij boeken voor een webinar, een lezing of een praktische workshop op het gebied van marketing, communicatie of overtuigend schrijven.  

Bekijk

Een boek over verpleegkundig leiderschap in de praktijk: Van Droom Tot Resultaat. Er zijn nog een paar boeken beschikbaar. Nu bestellen, binnen 2 dagen in huis.

Bekijk

Een boek over verpleegkundig leiderschap in de praktijk: Van Droom Tot Resultaat. Nu direct te downloaden!

Bekijk

Start: maandag 4 januari 2021. Uitgebreid programma van 6 maanden voor Nederlands sprekende campingeigenaren en eigenaren in de verblijfsrecreatiebranche.

Bekijk

Start 4 januari 2022. Complete en uitgebreide marketingtraining voor 4 personen van één camping.

Bekijk

Bundel van boek en eBook: Verpleegkundig leiderschap werkt! –>Van Droom Tot Resultaat. E-Book direct te downloaden. Er zijn nog een paar boeken beschikbaar. Nu bestellen, binnen 2 dagen in huis.

Bekijk

Een focustraject voor ondernemers die succesvol willen ondernemen en die door een krachtige website de juiste klanten willen vinden en binden. Deze Oud-en-Nieuw Special is voor ondernemers die een stevig plan voor 2021 willen maken, met als doel een groeiend en bloeiend bedrijf.

Bekijk

Dinsdag 12 januari van 09.00u – 12.00u. Een focustraject voor ondernemers die succesvol willen ondernemen en die door een krachtige website de juiste klanten willen vinden en binden. Deze Oud-en-Nieuw Special is voor ondernemers die een stevig plan voor 2021 willen maken.

Bekijk

Start: maandag 4 januari 2021. Verkort programma van 3 maanden voor Nederlands sprekende campingeigenaren en eigenaren in de verblijfsrecreatiebranche.

Bekijk